Les carreres populars arriben a Consuegra, Los Navalmorales i Consuegra

Aquesta funcionalitat és només per a subscriptors

abonat

Com a epíleg al gran nombre de carreres nadalenques disputades durant aquest cap de setmana, avui dilluns, festiu a la regió, s'han disputat quatre proves. A l'edició número 19 de la Cursa de l'Oli a Los Navalmorales s'ha complert el pronòstic i les victòries han estat per a Abderrahmane Aferdi i Sonia Labrado, que han invertit uns registres de 14:45 i 18:17 minuts, respectivament, per als 5 quilòmetres del recorregut. El podi masculí el va completar David De la Cruz i Marcos Valero, amb un temps de 15 i 22 hores, respectivament. En dones, també van soussar al calaix, Rocío Fernández i Mariola Hernández, que van parar el rellotge en 15 i 30 minuts, respectivament. Van acabar la prova a centenari d?atletes.

D'altra banda, Adrián Villa i Jobina Rodríguez es van imposar al XXIV Sant Silvestre Villasecana, a Villaseca de la Sagra. Segon i tercer a la meta van ser Jaime Díaz López i Adrián Hadri, mentre que en dones ho van ser Iara Moreno i Sonia Hernández. Va acabar la ciutat 158 ​​atletes.

Pel que fa a la Cursa de Nadal “Farmàcia” de Consuegra, els encedors van ser Jesús Jiménez i Sara Alcázar. Van completar el podi masculí Alfredo Rodríguez i Antonio Ismael Moreno, mentre que el femení ho va anar amb Gema Fernández i Beatriz Olivares. La cursa va comptar amb 6 quilòmetres de recorregut i va acabar amb 184 animosos esportistes.