Conte i Tuchel arriben a les mans

Miguel Viperino

In England cap partit és banal, i el derbi de Londres tampoc no ho podia ser. Chelsea-Tottenham, Kane-Havertz, Conte-Tuchel. El duel prometia tensió, però el que es va veure al camp va acabar sent un incendi.

Després d'un inici vertiginós, el Chelsea s'ha sumat al marcador gràcies a la combinació dels dos nous fitxatges. Servei de córner de Cucurella i remat d'un Koulibaly, que de volea la posa a l'angle. L'enfrontament va ser dur, moltes faltes, errades i targetes grogues. Tot va explotar a la segona part, quan al minut 68, després de l'empat de Hojbjerg amb un xut ras llunyà, va batre Mendy i va desfermar la bogeria a les banquetes. A la festa, Conte es va acostar a tots dos a Tuchel cridant-li el gol a la cara i tot seguit, van començar a empènyer-se. Groga per a tots dos. Cartilla 'rodona'.

Alhora, als quinze minuts del final, el Chelsea es va incorporar novament gràcies a una contra guanyada magistralment per James. Tots els ulls van anar cap a les banquetes: però Tuchel, weights que va córrer per la banda amb els punys enlaire, no va avivar la flama de la baralla.

Tot i això, el final del partit albergava horrors. Al 95, un córner perfectament botat per Perisic va ser aprofitat per Harry Kane, que amb un cop de cap va posar al marcador final el 2-2. Tale no es va contenir. Va abraçar els seus jugadors i va cridar cap a la banqueta del Chelsea. Tell the va donar la mà a l'alemany, però no deixa anar, no el deixa anar. Semblava un espectacle teatral però és la lliga anglesa. L'italià el va empènyer i va demanar respecte, mentre que l'alemany li va recordar que ha de mirar-lo als ulls. L'arbitro ho va resoldre tot amb les targetes més senzilles de la seva vida, vermella per a tots dos.