Valencia lider, men slår Girona i sin ligadebut

Gennaro Gattuso var i den officielle kamp på Valencia-bænken, et hold, der har oplevet en turbulent sommer og har mange tab i forhold til sit mandskab fra sidste sæson. Modsat vil være Girona, et hold, der vender tilbage til eliten af ​​spansk fodbold

Slut på kampen, Valencia 1, Girona 0.90'+7'Anden halvleg slutter, Valencia 1, Girona 0.90'+7'Fejl af Cristhian Stuani (Girona).90'+7'Hugo Guillamón (Valencia) har modtaget en fejl i den defensive zone.

90'+6′ Offside, Valencia. Nico González forsøgte en gennemspilning, men Maximiliano Gómez blev taget offside.90'+5'Yangel Herrera (Girona) blev dømt på modstanderens banehalvdel.90'+5'Yunus Musah (Valencia) begået frispark.90 '+4'Forsøg misset Valentín Castellanos (Girona) hovedstød fra midten af ​​feltet efter et hjørnespark.

90'+4'Hjørne, Girona. Hjørnespark taget af Toni Lato.90'+3'Cristhian Stuani (Girona) modtager en fejl i den defensive zone.90'+3'Hugo Guillamón (Valencia) fejl.90'+2'Forsøg misset. Maximiliano Gómez (Valencia ) ) skud med højre fod fra uden for området, der går for højt fra et direkte frispark.

90'+1'Fejl af Aleix García (Girona).90'+1'Yunus Musah (Valencia) får en fejl på modstanderens banehalvdel.90'Fejl af Aleix García (Girona).90'Hugo Guillamón (Valencia) modtager en fejl en fejl i det modsatte felt.

88'Cristhian Stuani (Girona) har modtaget et frispark på venstre fløj.88'Overtrædelse af Mouctar Diakhaby (Valencia).87'Fejl af Santiago Bueno (Girona).87'Maximiliano Gómez (Valencia) har modtaget et frispark i området. defensiv.

85'Aleix García (Girona) har modtaget en fejl i den defensive zone. 85'Hugo Guillamón (Valencia) begår frispark. 82'Udskiftning i Girona, Arnau Martinez erstatter Yan Couto. 81'Thierry Correia (Valencia) modtog en fejl i det defensive zone.

81'Fejl af Cristhian Stuani (Girona).78'Forsøg blokeret Maximiliano Gómez (Valencia) skud med højrebenet fra venstre side af feltet.76'Juanpe (Girona) er blevet frisparket i det defensive zone.76′ Maximiliano frispark Gómez (Valencia).

75'Fejl af Hugo Guillamón (Valencia).75'Yangel Herrera (Girona) har modtaget en fejl i den defensive zone.74'Udskiftning, Girona, Yangel Herrera går ind i banen og erstatter Ramón Terrats.74'Udskiftning, Valencia, kommer ind på banen. felt Maximiliano Gómez afløser Samuel Lino.

73'Change i Valencia, Toni Lato kommer ind på banen for Jesús Vázquez. 73'Udskiftning i Valencia, Nico González kommer ind på banen for Samu Castillejo.71'Hjørne, Girona. Hjørnespark taget af Giorgi Mamardashvili.71'Et skud blev reddet lige ved det øverste venstre hjørne. Aleix García (Girona) skud med højrebenet fra uden for feltet.

69'Jesús Vázquez (Valencia) får det gule kort for farligt spil. 69' Overtrædelse af Jesús Vázquez (Valencia). 69' Oscar Ureña (Girona) bliver begået frispark på modstanderens banehalvdel. 66' Skud misset. Rodrigo Riquelme ( Girona) skudt med venstre fra uden for området.

64 ′ Et skud misset af Cristhian Mosquera (Valencia) hovedstød fra midten af ​​feltet, der går for højt. Assisteret af Hugo Guillamón efter et hjørnespark. 64 ′ Skud afvist af Dimitri Foulquier (Valencia) hovedstød fra midten af ​​feltet. Assisteret af Samu Castillejo med et indlæg fra feltet. Hjørne 63′, Valencia. Hjørnespark taget af Santiago Bueno. 63′ Skift i Valencia kom Dimitri Foulquier ind på banen for at erstatte Carlos Soler.

62 ′ Skift i Girona, Miguel Gutiérrez kommer ind på banen for Valery Fernández. 62 ′ Skift i Girona, Cristhian Stuani kommer ind på banen for David López. 61 ′ Skift i Girona, Oscar Ureña kommer ind på banen for Samu Sáiz. 61′ Skud afvist af Samu Castillejo (Valencia) skud med venstre fra venstre side af indersiden af ​​området. Assisteret af Samuel Lino.

60' Forsøg misset Samu Castillejo (Valencia) skud med venstrebenet fra midten af ​​feltet meget tæt på højre stolpe, men gik en anelse forbi. Assisteret af Samuel Lino.59'Thierry Correia (Valencia) har modtaget et frispark i det defensive område. 59'Fejl af Samu Sáiz (Girona).56'Thierry Correia (Valencia) har fået det gule kort for farligt spil.

56'Fejl af Thierry Correia (Valencia).56'Samu Sáiz (Girona) har modtaget et frispark på modstanderens banehalvdel.53'Udskiftning i Valencia, Cristhian Mosquera erstatter Hugo Duro.52'Eray Cömert (Valencia) har modtaget et rødt kort .

51'VAR Beslutning: Eray Cömert (Valencia) rødt kort tilbagekaldt. 51'Eray Cömert (Valencia) begår frispark. 51'Valentín Castellanos (Girona) modtog en fejl på modstanderens banehalvdel. 50'Forsøg misset af Carlos Soler (Valencia) skudt med højre udefra området, der går for højt. Assisteret af Hugo Duro.

48'Hugo Duro (Valencia) har modtaget et frispark i den defensive zone.48'Fejl af Santiago Bueno (Girona).48'Hugo Duro (Valencia) har modtaget et frispark i den defensive zone. 48'Fejl af Santiago Bueno (Girona) ) ) ).

46′ Fejl af Yunus Musah (Valencia) 46′ Ramón Terrats (Girona) har modtaget en fejl i det modsatte felt.

45'+4'Thierry Correia (Valencia) har modtaget et frispark på højre fløj.45'+4'Følelse af Aleix García (Girona).45'+3'Fejl af Thierry Correia (Valencia).45'+3′ Valery Fernández (Girona) er blevet forfulgt på venstre fløj.

45'+1'Goooooal! Valencia 1, Girona 0. Carlos Soler (Valencia) scorede straffesparket med sin højre fod til højre side af målet. 45 ′ Begået af Valery Fernández (Girona) med en hånd inde i området. 45 ′ Skud afvist af Samu Castillejo (Valencia) skud med venstre fod fra uden for området.

44'Ramón Terrats (Girona) har fået det gule kort for farligt spil.44'Eray Cömert (Valencia) har modtaget et frispark på modstanderens banehalvdel.44'Samu Sáiz (Girona) begår frispark.43'Forsøg misset Samuel Lino (Valencia) skød med højre fra uden for området, der går højt og afviger til højre. Assisteret af Hugo Guillamon.

40′ Hjørnespark, Valencia. Hjørne taget af David López. 40' Skud blokeret af Samu Castillejo (Valencia) skud med venstre fod fra uden for feltet. 38' Skud blokeret af Jesús Vázquez (Valencia) skud med højre fod fra venstre side af feltet. 39′ Forsøg misset. Hugo Duro (Valencia) skud med venstrebenet fra venstre side af feltet går lige forbi øverste venstre hjørne. Assisteret af Carlos Soler.

38′ Skud afvist af Yunus Musah (Valencia) skud med højre fod fra midten af ​​området. 38′ Hjørnespark, Valencia. Hjørnespark taget af Rodrigo Riquelme.36′ Skuddet stoppede. Carlos Soler (Valencia) skyder med højre fod uden for feltet 35'Hugo Guillamón (Valencia) er blevet begået frispark på modstanderens banehalvdel.

35'Fejl af Aleix García (Girona).28'Overtrædelse af Samu Castillejo (Valencia).28'Samu Sáiz (Girona) har modtaget en frispark i det defensive område.24'Hjørne, Valencia. Hjørnespark taget af David López.

23'Samuel Lino (Valencia) misser i defensiv zone 23'Yan Couto (Girona) begår frispark 20'David López (Girona) misser i defensiv zone.Valencia) skud med højrebenet fra uden for feltet, der misser venstre. Assisteret af Hugo Guillamon.

17′ Offside, Girona. Juanpe forsøgte en gennemspilning, men Valentín Castellanos blev taget offside.16'Valentín Castellanos (Girona) er blevet begået frispark i den defensive zone.16'Mouctar Diakhaby (Valencia) begår frispark.15'David López (Girona) har modtaget et frispark i defensiv zone.

15'Fejl af Carlos Soler (Valencia).14'Yan Couto (Girona) har fået et gult kort for farligt spil.14'Overtrædelse af Yan Couto (Girona).14'Carlos Soler (Valencia) har modtaget et frispark i defensiv zone.

14' Forsøg blokeret Yan Couto (Girona) skud med højrebenet fra uden for feltet. Assisteret af Valery Fernández.13'Corner, Girona. Hjørnespark taget af Mouctar Diakhaby.13'Forsøg blokeret af Valentín Castellanos (Girona) skud med højre fod fra højre side af feltet. 12'Fejl af Yunus Musah (Valencia).

12′ Aleix García (Girona) har modtaget en fejl i den defensive zone. 12′ Skud afvist af Jesús Vázquez (Valencia) har et skud med venstre fod fra uden for området. .7'Fejl af Yunus Musah (Valencia).

6'Thierry Correia (Valencia) er blevet dømt på modstanderens banehalvdel 5'Offside, Girona. Samu Sáiz tog et dybt skridt, men Rodrigo Riquelme blev taget offside 4'Hjørne, Girona. Hjørnespark lavet af Eray Cömert.3'Rodrigo Riquelme (Girona) har modtaget et frispark i det modsatte felt.

3'Fejl af Mouctar Diakhaby (Valencia).2'Valentín Castellanos (Girona) har modtaget en fejl i den defensive zone. 2'Overtrædelse af Eray Cömert (Valencia). Første halvleg begynder.

Bekræftede opstillinger på begge hold. Hovedpersonerne hopper ind på banen for at starte opvarmningsøvelserne