Porcinos frustrerede Agüeros flotte debut i King's League

Efter den succesfulde anden dag og en tidligere 'Borrasca Gerard' baseret på meddelelser og musikalske vittigheder (Shakira, Casio, Twingo...), tændte King's League lyset til et nyt show. Den tredje uge af turneringen begyndte med en ændring af reglerne og to kampe som et stort incitament: den første af dem udviste kampen mellem to uoverskuelige hidtil om ledelsen: Saiyans FC eller Ultimate Móstoles kom for at se deres streak skåret efter. to på hinanden følgende sejre, idet TheGrefgs hold endelig ville tage sejren.

Den anden krydsning, med klokker og med det højeste publikumstop, kom krydret mellem Porcinos og Kunisports af optræden af ​​'Joker', til sidst 'Kun' Agüero, som udfordrede de mest trofaste og fyldte optakten til kampen med usikkerhed møde; og for rivalen, selvfølgelig: Ibai Llanos, en god ven af ​​den tidligere argentinske fodboldspiller, som han omfavnede før fjendtlighederne. Han ville tage sejren i Porcinos-straffene, klatre på denne måde i tabellen, forbitre tilbagevenden til 'Kun's land og styrke sin status som kandidat til titlen.

Men dette var ikke det eneste, der startede i søndags, find ud af, hvad der skete, og hvordan klassementet endte efter de seks kampe på tredjedagen.

Jordan 3

Jimantes FC 3 – 5 1k FC

Duellen, der åbnede denne spændende tredje dag, efterlod Jijantes som den første storspiller i tabellen. De har det ikke nemt på nogen måde, fordi de ikke kan regne med deres startmålmand eller deres bedste spiller 12: Ibai Gómez. Og derudover stod de over for en medleder af bordet, der resolut vækkede deres kandidatur til titlen.

Alt dette er, hvad der afspejles i partituret af en første del med absolut dominans på spil og lejligheder med 1K. Fodbold er sindstilstande, og holdet ledet af Iker Casillas formåede at udnytte de nye regler, der satte en 4×4 på banen, og som var afgørende for at dømme kampen (0-4).

Anden halvleg efterlod os i hvert fald et af målene i konkurrencen. Fra sit eget felt placerede han Alberto Bueno på 1-5 i en meget smertefuld 'hvem havde, beholdt' for et Jijantes-hold, der begynder at synke i tabellen.

spiller 12

Jijantes indkaldte Pitu Comadevall, tidligere fodboldspiller og nuværende delegeret for AFE (Association of Spanish Soccer Players), for tredje dag.

Mens 1K FC regnede igen for denne tredje dag med Alberto Bueno, der spiller for Algeciras Club de Fútbol.

hemmelige våben

I det 37. minut brugte Jijantes' hold det dobbelte måls wildcard.

I det 39. minut trak 1K FC deres hemmelige dobbeltmålsvåben frem, det samme som Jijantes brugte.

Goles

Jijantes FC: 1-4 Jonathan Soriano. 22′. 3-5 Lluís 40 'dobbelt mål for bogstav.

1K FC: 0-1 Maca (pp). 4'. 0-2 Alberto Bueno. seksten'. 0-3 Alberto Bueno. tyve'. 20-0 Roman Alegre. enogtyve'. 4-21 Alberto Bueno. 1′.

Jordan 3

Barcelona Ray (0) 2 – 2 (3) XBUYER TEAM

Den anden kamp mødtes med et nødvendigt XBUYER TEAM mod Rayo de Barcelona, ​​der var iført deres nye trøje og så ud til at gentage sensationerne fra den sidste dag. Ise-kursen så ud til at føre kampen med gode -og eneste- chancer til de gule, men Capi fastholdt den fra 'Goalkeepers League', og Bañuls satte en uanet 0-1 før pausen.

Efter genstarten en overlevelsesøvelse for gæsterne, der vidste, hvordan de skulle reagere hurtigt på Álexs udligning (1-1) efter et flot volleymål af Fouad (1-2). Et gult kort, brugen af ​​et hemmeligt våben og udseendet af VAR førte kampen til straffe (2-2), men det var Buyer-brødrenes dag, og i deres første runde opnåede de deres væsentlige sejr.

spiller 12

For tredje dag i træk havde Rayo de Barcelona Didac Vilà, en tidligere RCD Espanyol-spiller.

I det 36. minut tog Rayo de Barcelona det to-minutters straffevåben frem og efterlod Xbuyers hold med fem spillere på banen.

I det 41. minut fik XBUYER TEAM det hemmelige våben, der indeholdt et dobbeltmål.

Goles

Lightning of Barcelona: 1-1 Álex. 24′. 2-2 Marc Pélaz. 40' XBUYER HOLD: 0-1 Joel Banuls. 18′. 1-2 Fouad El Amrani. 26′.

straffespark

Lynet fra Barcelona: 0-0 svigter Marc Pelaz. Mario Reyes tabte 0-1. 0-2 Francky fejler XBUYER TEAM: 0-1 Fran Cortés. 0-2 Carlos Castro. 0-3 Joan Poch.

Jordan 3

Saiyans FC 5 – 1 Ultimate Mostoles

Tredje kamp i ligaen og første store duel om føringen. Begge favoritter, begge ubesejrede. TheGrefg mod DjMariio. Dagens store kamp.

Men ikke som forventet burde være godt. Og det var det ikke. Saiyans startede frygtsomt, noterede sig tabet af en verdensmester som Capdevilla og vidste, hvordan de skulle udholde Juanma og Rogers små praktikophold af Ultimate. Et mål fra Temo på kanten af ​​pausen lovede at bryde en kamp, ​​der indtil nu havde været kold og for anspændt (1-0).

Ansporet af målet fjernede han sin Saiyan-skræk og forlængede sin konto efter et godt mål fra Gio Ferinu (2-0). Det var først til sidst, da målene på grund af Ultimates mod ville nå frem, der gav et resultat, der var for omfangsrigt til det, der blev set på banen (5-1).

spiller 12

Saiyans dækkede tabet af den tidligere spiller Joan Capdevilla med opkaldet fra Cristian Saldaña.

I mellemtiden, i Ultimate Móstoles, efter at have misset den anden dag, vendte Sergio García, tidligere FC-angriber, tilbage. Barcelona.

Efter 1 minut 40 brugte Saiyans FC det hemmelige våben med en normal straf til fordel.

I det 36. minut trak Ultimate Móstoles det hemmelige våben frem, der indeholdt et straffespark fra midtbanen.

Goles

Saiyan: 1-0 er jeg bange for. 18′, 2-0 Gio Ferinu. 36′. 3-1 Campu 40′ straffemål for hemmeligt våben. 4-1 Saldana. 41′. 5-1 Gio Ferinu, 42'.

Ultimate Mostoles: 2-1 Juanma. 36 ′ Straffemål for hemmeligt våben.

Jordan 3

Kunisports (2) 2 – 2 (3) Porcinos FC

Klokken 19 begyndte dagens store kamp af forventning. Med cirkusmusik og klædt ud som en klovn dukkede 'Jokeren' op til glæde for showet og alle dem, der havde spekuleret i hans identitet de sidste par timer.

Tvivlen blev hurtigt fjernet: Den maskerede mand kunne ikke være andet end 'Kun' Agüero, en specialist i at overraske, og som tiltrak mere end 1 million seere på det højeste publikumstoppe i King's Leagues historie.

Rent fodboldmæssigt virkede Kunisports begejstret over argentinerens debut og Porcinos fik det bedste ud af det: Først med et flot mål fra Hugo Fraile og kort efter ved at forlænge distancen med brugen af ​​det hemmelige våben (0-2). Få glimt af Agüero i det, der var en svær første halvleg for hans hold.

Efter pausen kom Kunisports ind i kampen med et mål fra Guerrero (1-2) og ventede med håb på, hvad der endelig ville blive 'Agüero-showet': Argentineren udlignede kampen med et præcist venstrebenet skud, støttet af Leo Messi og 'Topo Gigio' i Ibais ansigt og sendte kampen til straffe. Sejren, endelig, for Porcinos.

spiller 12

Kunisports tilkaldte 'Kun' Agüero, som efter pseudonymet 'Joker' vakte stor interesse på dagen.

I mellemtiden gentog holdet ledet af Ibai Llanos med Hugo Fraile, en spiller, der i øjeblikket spiller for Alcorcón.

I det 22. minut brugte Kunisports kortet, der involverede et straffespark fra midtbanen.

I det 8. minut brugte Porcinos det to minutter lange straffekort til en modstander.

Goles

Kunisports: 1-2, Guerrero, 30'. 2-2, Aguero, 36'.

Porcinos FC: 0-1 Hugo Fraile, 7'. 0-2 Jose Blanco, 9'.

Kunisports: 1-0 Hidalgo. Tabte 1-0 Torrentbó 2-1 Guerrero. 2-2 Corominas-fejl. 2.2 Omen fejler.

Porcinos FC: 1-0 Tornefejl. 1-1 Gabriel Cichero. 2-2 Hugo Friar. 2-2 Hvid fejler. 2-3 Raul Lao.

Jordan 3

Los Troncos FC 3 – 2 PIO FC

Næstsidste kamp på denne tredje dag, der stod over for Perxitaa og Rivers, begge med en sejr og et tab i deres første to kampe og, helt sikkert, begge med følelsen af, at de fortjente mere i konkurrencen.

I hvert fald i PIO's øjne, der startede bedre og nemt dominerede første del, selv på måltavlen. Et mål fra Carlitos og endnu et fra Coquita i de første minutter gav Rivers' hold en fordel (0-2) i en ret komfortabel første halvleg.

Efter genstarten vippede Los Troncos banen og forbedrede sig meget i presset, spillet og dermed mulighederne. Courage havde en belønning, og skæbnen kunne ikke have været mere grusom for PIO: To mål fra Edgar Álvaro og et straffespark fra Verdú for at stjæle et kort i sidste øjeblik gav Perxitaa-holdet sejr (2-3).

spiller 12

Los Troncos genfandt blandt andre Joan Verdú, tidligere spiller i Barcelona, ​​​​Deportivo de la Coruña og Betis.

På sin side ringede PIO FC igen til Javi Márquez, en tidligere spiller i den spanske liga.

I det 39. minut brugte Los Troncos FC kortet til at stjæle hemmeligt våben.

I det 39. minut brugte PIO FC-holdet det hemmelige våben med et straffespark fra midtbanen.

Goles

The Trunks: 1-2 Edgar Alvaro. 25′. 2-2 Edgar Alvaro. 38′. 3-2 Verdu. 41 ′ Mål med hemmeligt våben.

PIO FC: 0-1 Carlitos. 6′. 0-2 Coquita. 9′.

Jordan 3

El Barrio 1 – 4 Annihiladores FC

Dagens sjette og sidste kamp bød på en duel mellem Adri Contreras og Juan Guarnizo, med det særlige samarbejde med PapiGavi, El Barrios nummer 12 spiller og showman i lige dele.

Det var et presserende møde for Annihilators, og under den dække tog han banen. Fran Hernández belønnede den værdifulde indstilling fra et hold, der forsøgte at rette op på tidligere fejl og gjorde det til 0-1 på resultattavlen. El Barrio ville reagere hurtigt, og Jacobo udlignede i slutningen af ​​de første tyve minutter (1-1).

Og det er, at en dag med følelser som i dag kun kunne bringe den første sejr til Juan Guarnizos drenge i konkurrencen. Der skulle meget til, de udholdt resultatet, de forlængede det for at undgå enhver form for tvivl, og endelig kom Anniquiladores ind i Liga del Rey med deres første sejr på kampdag tre (1-4).

spiller 12

El Barrio havde PapiGavi, en af ​​øjeblikkets influencers, på denne tredje dag.

Mens Anniquiladores FC tilkaldte Goku, en midtbanespiller, der spillede for CF Motril i den tredje RFEF.

I det 31. minut brugte El Barrio det hemmelige våben med en to-minutters straf.

I det 32. minut brugte Annihiladores straffejokerkortet som opsætning.

Goles

Kvarteret: 1-1 Jacobo. 14′.

Annihilators FC: 0-1 Fran Hernández. 8′. 1-2 Goku. 23`. 1-3 Ros (s.). 30′. 1-4 gil. straf for brug af hemmeligt våben. 32′