Dinamarca en directe: Marta Cardona certifica a l'últim minut la passada a quarts

La derrota davant la potent selecció d'Alemanya obliga Espanya a jugar-se el pas als quarts de final de l'Eurocopa femenina contra Dinamarca. Amb els dos equips igualats a tres punts al Grup B, a battering bastard perquè les de jorge Vilda estiguin a la següent ronda del torneig.

22:56

Comiat!

Moltes gràcies per haver-me acompanyat al relat d'aquest partit, tornarem dimecres 20 de juliol per seguir somiant amb aquesta selecció, una salutació!

22:54

L'equip de Vilda continua somiant que en els minuts crucials ha tancat el partit patit contra Dinamarca que ha tingut moltes ocasions per fer un gol Durant el partit

22:52

Per primera vegada a la seva història Espanya guanya dos partits a la fase de grups acabant amb set punts, darrere d'Alemanya que ha obtingut una altra victòria amb Finlàndia, tancant a nou punts

22:52

Dimecres 20 de juliol Espanya s'enfrontarà a Anglaterra als quarts de finals en un partit molt difícil

¡S'acaba el partit, Espanya és a quarts!

Xiulet final i Espanya que guanya 1 a 0 a la selecció danesa

22:50

mín. 90 | Tanca la classificació al final del partit, Espanya amb 7 punts avançarà a quarts de final contra Anglaterra, ara queden dos minuts per jugar

¡Gol d'Espanya, 1-0 i tanca la classificació!

mín. 90 | Centre de Carmona i rematada de cap de Marta Cardona que la fica a l'angle! No hi pot res Christensen

22:39

mín. 81 | Nou minuts per acabar, ara ha de gestionar 'l'avantatge' a la classificació Espanya

22:37

mín. 76 | Parada de Panys, tret de Nadim que gairebé avança Dinamarca!

22:32

mín. 75 | Saqueig de cantonada per a Espanya

22:28

mín. 70 | Falten vint minuts al xiulet final, amb aquest resultat Espanya es classifica a quarts

22:25

mín. 67 | Empeny ara Espanya, sotmetent Dinamarca a la meitat de camp

22:20

mín. 63 | Pèrdua d'una posició interessant per a Espanya. Opció des de pilota aturada

22:20

mín. 61 | Segueix el partit sense gaire emocion, molt toc de pilota però sense mossegar

22:12

mín. 54 | Ocasió per a Carmona! Un centre de Cardona i de l'altra banda enganxa Carmona amb la pilota que acaba a la part exterior de la xarxa

22:08

mín. 49 | Bossa de cantonada per a l'equip danès

22:06

mín. 46 | Dins Carmona, González Rodríguez, Cardona mentre surten Leila, García i García Gómez

22:03

Canvis a Espanya per a la segona part!

Tres canvis per a Espanya

21:48

S'acaba la primera part!

mín. 45 | Empat a zero al primer temps. Els equips van al descans amb un partit obert, poden passar de tot. Fins ara Dinamarca va tenir les més clares, els canvis podrien canviar la direcció del duel.

21:44

mín. 44 | Servei de córner, una darrera possibilitat per a Espanya…

21:44

mín. 43 | S'acosta el descans, Dinamarca fins ara ha tingut les ocasions més clares, però el partit queda obert

21:41

mín. 41 | Athenea dispara des de fora després d'un contraatac però no posa en perill la porta de Dinamarca

21:38

mín. 38 | Saqueig de cantonada per a Espanya

21:36

mín. 36 | Christensen no bloca una pilota del centre de Sheila però Athenea no pot rematar per fer el primer, ja van sumant les ocasions…

21:33

mín. 33 | !La més clara d'Espanya per a Mariona que des del punt de pena remata però Christensen arriba!

21:30

mín. 31 | Targeta groga per a Leila García que allunya la pilota de manera voluntària

21:28

mín. 27 | Dinamarca llança un altre avís, Harder fica una centrada però no poden rematar…ull a la davantera danesa

21:25

mín. 24 | Ocasió per a Espanya! Athenea no pot concretar un centre de Sheila i lliura la pilota a Christensen

21:21

mín. 20 | Primera oportunitat per a Espanya, Mariona mana fora amb un cop de cap

21:19

mín. 20 | Un altre ensurt per a Espanya! Arriba per les bandes l'equip danès que es posa molt perillós ara

21:18

mín. 18 | La selecció nòrdica ha tingut les ocasions més grans fins ara. Espanya perquè ningú no pot trobar un joc ràpid, hi ha molt toc de pilota però sense resultat

21:15

mín. 16 | ¡Contracop de Dinamarca, Harder dispara però Paños no es deixa enganyar i para!

21:14

mín. 13 | Ocasió per a Dinamarca! Sortida de Panys i el tret de Harder que acaba fora. Després de l'acció hi ha contacte però res rellevant

21:11

mín. 11 | Vilda demana calma, Espanya busca el buit per crear ocasions

21:08

mín. 08 | Parets al segon pal tracta de posar-la a l'angle però no enganya el porter

21:07

mín. 07 | Primer córner per a Espanya

21:06

mín. 06 | Ara Dinamarca reacciona empenyent als laterals

21:05

mín. 05 | Molta conducció del joc d'Espanya que toca moltes vegades la pilota sense poder entrar amb força a l'àrea del rival

21:03

mín. 02 | Aitana Bonmatí recuperarà una pilota important que Espanya no aconsegueix concretar en una ocasió perillosa

21:02

mín. 02 | Primera falta del partit per a Dinamarca

Comença el partit!

Treu Espanya, comença l'últim enfrontament del grup que crearà el rival d'Anglaterra a quarts de finals

Sonen els himnes mentre a la grada hi són presents les Infants per assistir al partit

20:52

Falten deu minuts al començament del partit d'aquesta nit que serà decisiu per al camí de la selecció cap a les fases finals del torneig

Espanya jugarà amb equip blanc

20:39

Dinamarca està orgullosa de Pernille Harder, que va guanyar 'The Best' de la UEFA el 2018 i 2020 i és la màxima golejadora de la història de Dinamarca amb 69 vegades en 136 partits disputats

20:36

La selecció d'Espanya haurà de tenir molta cura a la part inicial del partit. Aquesta fase de joc ha estat letal fins ara per al conjunt de Vilda. Finlàndia va marcar al primer minut mentre Alemanya va aprofitar de l'error al minut número tres

Ja arriben els equips a l'estadi

20:22

Aquest enfrontament és el tercer absolut. Fa un any les seleccions es van creuar en un amistós acabat 3 a 0 per Espanya. Mentre el primer partit és del 2013 quan en van empatar dos en un altre amistós. És el primer que xoquen els conjunts en un concurs internacional?

20:12

El partit és decisiu per definir qui formarà part dels 8 millors equips d'Europa. Espanya lluita per assolir l'objectiu weights a les lesions que han tret valors afegits a aquesta selecció

20:04

Dinamarca havia aconseguit la final a l'última edició el 2017. A l'acte final la selecció danesa va trobar una dura derrota contra els Països Baixos per 4 a 2

19:51

El guanyador del partit s'enfrontarà contra la temible Anglaterra que amb la victòria per 8 a 0 contra Noruega ja s'havia assegurat un lloc a quarts. El rival és un dels pitjors però cal enfocar-se al partit d'avui per anar pas a pas cap al triomf…

Ja es coneix l´alineació d´Espanya!

19:39

A les darreres edicions d'Espanya sempre va aconseguir els quarts de finals i abans de la derrota amb Alemanya, la selecció arribava a aquesta competició amb 24 partits sense perdre consecutivament

19:35

L'equip de Vilda es reunirà a Dinamarca per assegurar-se un lloc als quarts de finals de dimecres 20 de juliol. Amb un empat passa Espanya mentre una victòria del combine danes condemnaria una eliminació inesperada d'Espanya