Sevilla kan bare starte en pasta fra Elche

iconSlutt på kampen, Elche 1, Sevilla 1,90'+4′iconSiste runde, Elche 1, Sevilla 1,90'+3'iconBryan Gil (Sevilla) får det gule kortet.90'+2′iconSkuddet stoppet ved siden av høyre side av målet. Pere Milla (Elche) heading fra en veldig vanskelig vinkel til høyre. På pasning fra Tete Morente med en cross inn i feltet.

90 '+ 1'iconHjørnespark, Elche. Corner tatt av Gonzalo Montiel.90′iconOffside, Sevilla. Bryan Giló tok et dypt steg, men Rafa Mir var i offsideposisjon.89'iconOffside, Elche. Pedro Bigas prøvde et gjennomspill, men Ezequiel Ponce var i offsideposisjon.88'iconTete Morente (Elche) vinner en felling i forsvarssonen.

88 'icon87' Gonzalo Montiel (Sevilla) lager frispark.iconMangel på Pol Lirola (Elche).87'iconBryan Gil (Sevilla) fikk en felling i forsvarssonen.84'iconStoppet skudd nær venstre hjørne. Pere Milla (Elche) heading fra høyre side av innsiden av området. På pasning fra Álex Collado med en cross inn i feltet.

83 'iconÁlex Collado (Elche) fikk en felling på venstre ving.83′icon83' Nemanja Gudelj (Sevilla) lager frispark.iconPedro Bigas (Elche) fikk en felling i forsvarssonen.83'iconRafa Mir (Sevilla) lager frispark.

82 'iconOffside, Elche. John Donald forsøkte et gjennomspill, men Pere Milla var i offsideposisjon.82'iconSkudd blokkert av Raúl Guti (Elche) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren. Assist av Tete Morente.81′iconSkudd savnet av Gumbau (Elche) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren som gikk for høyt. Assist av Álex Collado etter et hjørnespark.81′iconHjørnespark, Elche. Corner tatt av Alex Telles.

79 'iconOffside, Sevilla. Alex Telles mottok et gjennomspill, men Bryan Gil var i offsideposisjon.79'iconBytte i Sevilla, Bryan Gil entret banen for å erstatte Youssef En-Nesyri.79'iconBytte i Elche, Pol Lirola entret banen for å erstatte Josan.79'iconBytte i Sevilla, Rafa Mir entret banen for å erstatte Marcos Acuña.

78 'iconPere Milla (Elche) har fått det gule kortet.78'icon78' Pedro Bigas (Elche) lager frispark.iconMarcos Acuña (Sevilla) fikk en felling i forsvarssonen.75'iconRaúl Guti (Elche) vinner en felling i forsvarssonen.

75 'icon74' Lucas Ocampos (Sevilla) lager frispark.iconAvslutning bommet av Ezequiel Ponce (Elche) heading fra midten av feltet og ballen misser til høyre side av mål. Assistert av Gumbau med et innlegg inn i feltet etter en felling.73′iconLoïc Badé (Sevilla) har fått gult kort for farlig spill.73'iconPere Milla (Elche) vinner en felling på motstanderens halvdel.

73 'icon72' Loïc Badé (Sevilla) lager frispark.iconBytte i Elche, Raúl Guti entret banen for å erstatte Fidel.71′iconAvslutning bommet av Youssef En-Nesyri (Sevilla) heading omtrent fra straffemerket.71'iconBytte i Sevilla, Gonzalo Montiel entret banen for å erstatte Jesús Navas.

70 'iconBytte i Sevilla, Ivan Rakitic entret banen for å erstatte Fernando. 70′iconOffside, Elche. Josan forsøkte et gjennomspill, men Fidel var i offsideposisjon.68'iconSkudd bommet av Ezequiel Ponce (Elche) med et nærskudd fra høyre side etter et hjørnespark.iconHjørnespark, Elche. Hjørnespark tatt av Karim Rekik.

68 'iconPere Milla (Elche) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren blokkert. Assist av Tete Morente.66′iconBytte i Elche, Ezequiel Ponce entret banen for å erstatte Randy Nteka.66'iconBytte i Elche, Pere Milla entret banen for å erstatte Lucas Boyé. 65′iconXNUMX' Avslutning savnet av Fidel (Elche) skudd med venstrebenet omtrent fra straffemerket som går høyt og utenfor til høyre. På pasning fra Alex Collado.

Sekstifem'iconEt skudd blokkert av Pedro Bigas (Elche) heading omtrent fra straffemerket. Assistanse fra Gumbau med et kryss inn i området.63'iconJesús Navas (Sevilla) har fått gult kort for farlig spill.63'iconTete Morente (Elche) fikk en felling på venstre ving.63'iconXNUMX' Jesús Navas (Sevilla) lager frispark.

63 'iconSkudd stående under stokkene på bakkenivå. Lucas Ocampos (Sevilla) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren. Assistert av Youssef En-Nesyri.60′iconFernando (Sevilla) har sett et gult kort for et farlig spill.60'icon60' Fernando (Sevilla) lager frispark.iconXNUMX' Tete Morente (Elche) vinner et frispark på venstre ving.

59 'iconAvslutning utenfor Alex Telles (Sevilla) skudd med venstrebenet fra venstre side av sekstenmeteren til høyre for målet. På pasning fra Marcos Acuña. 58′icon58' Clerc (Elche) lager frispark.iconLucas Ocampos (Sevilla) fikk en felling i forsvarssonen.56'iconGumbau-feil (Elche).

56 'iconNemanja Gudelj (Sevilla) har fått en felling i forsvarssonen.55′iconBytte i Sevilla, Nemanja Gudelj entret banen for å erstatte Erik Lamela. 54′icon53' Avslutning blokkert Lucas Ocampos (Sevilla) skudd med høyrebenet fra høyre side av sekstenmeteren for høyt. På pasning fra Youssef En-Nesyri.XNUMX′iconAvslutning bommet Álex Collado (Elche) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren var veldig nær venstre stolpe, men litt utenfor mål. Støtte fra Josan.

50 'icon50 Avslutning utenfor John Donald (Elche) skudd med høyrebenet omtrent fra straffemerket.iconHjørnespark, Elche. Hjørnespark tatt av Lucas Ocampos.50'iconSkudd blokkert av Álex Collado (Elche) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren. Støtte fra Gumbau.49′iconHjørnespark, Elche. Hjørnespark tatt av Karim Rekik.

48 'iconOffside, Elche. Gumbau forsøkte en dyp pasning, men Josan var i offsideposisjon.45'iconBytte i Elche, Álex Collado entret banen for å erstatte Nicolás Fernández Mercau.iconAndre omgang begynner Elche 1, Sevilla 1,45'+3′iconFørste etappe av finalen, Elche 1, Sevilla 1.

45 '+ 2'iconHjørnespark, Sevilla. Hjørnespark tatt av Edgar Badia.45'+1′iconHåndball av Nicolás Fernández Mercau (Elche).45′iconLucas Boyé (Elche) heading omtrent fra straffemerket til venstre for målet. Assistanse fra Nicolás Fernández Mercau med et senter inn i området.45′iconStoppet skutt. Cabeza Morente (Elche) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren.

44 'iconOffside, Sevilla. Lucas Ocampos forsøkte et gjennomspill, men Youssef En-Nesyri var i offsideposisjon.43'iconNicolás Fernández Mercau (Elche) lager frispark.42′iconAvslutning bommet av Lucas Boyé (Elche) heading fra midten av feltet og ballen misser til høyre side av mål. Assistert av Gumbau med et innlegg inn i feltet etter et hjørnespark.42′iconHjørnespark, Elche. Hjørnesparket ble tatt av Loïc Badé.

39 'iconHjørnespark, Sevilla. Hjørnespark tatt av Pedro Bigas.35'iconHjørnespark, Sevilla. Hjørnespark tatt av Pedro Bigas.33'iconJosan (Elche) fikk en felling i forsvarssonen.33'iconErik Lamela (Sevilla) lager frispark.

28 'iconSkuddet stoppet ved siden av høyre side av målet. Erik Lamela (Sevilla) skyter med høyrefoten fra midten av området. På pasning fra Karim Rekik. 27′iconHjørnespark, Elche. Hjørnespark tatt av Marko Dmitrovic.27'iconStoppet skutt. Tete Morente (Elche) skudd med høyrebenet fra venstre side av innsiden av sekstenmeteren.26′iconOffside, Sevilla. Karim Rekik tok et dypt steg, men Youssef En-Nesyri var i offsideposisjon.

25 'iconGoooool! Elche 1, Sevilla 1. Tete Morente (Elche) med et skudd fra midten av området.iconNicolás Fernández Mercau (Elche) lager frispark.24′iconMarcos Acuña (Sevilla) ble felt på venstre ving.23'iconOffside, Elche. Clerc tok et gjennomspill, men Tete Morente var i offsideposisjon.

23 'iconOffside, Elche. Randy Nteka prøvde en dyp pasning, men Tete Morente var i offsideposisjon.22′icon22' Lucas Boyé (Elche) lager frispark.iconErik Lamela (Sevilla) fikk en felling i forsvarssonen.21'iconHjørnespark, Elche. Hjørnesparket ble tatt av Loïc Badé.

21 'icon30 Avslutning bommet Youssef En-Nesyri (Sevilla) skudd med venstrebenet fra mer enn 20 meter er høyt og utenfor til høyre. Assistert av Lucas Ocampos etter en kontring.20'Kampen er startet på nytt.18'Kampen er gjenopptatt.XNUMX'Kampen har blitt stoppet på grunn av en skade Lucas Boyé (Elche).

18 'iconPape Gueye (Sevilla) har fått det røde kortet.18'iconLucas Boyé (Elche) fikk en felling på motstanderens banehalvdel. 18'icon16' Pape Gueye (Sevilla) lager frispark.iconClerc (Elche) lager frispark.

seksten'iconLucas Ocampos (Sevilla) fikk en felling på motstanderens halvdel. 15'iconAvslutning bommet av Loïc Badé (Sevilla) heading fra midten av området svært nær høyre stolpe, men gikk litt ut av kurs. Assistanse fra Marcos Acuña med et innlegg inn i feltet etter et hjørnespark.15′iconHjørnespark, Sevilla. Hjørne tatt av John Donald.14′iconOffside, Sevilla. Marko Dmitrovic tok et dypt steg, men Youssef En-Nesyri var i offsideposisjon.

14 'iconSkudd stående under stokkene på bakkenivå. Gumbau (Elche) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren. Assist av Josan.13′iconHjørnespark, Elche. Hjørnespark tatt av Jesús Navas.12′iconSkudd blokkert av Lucas Boyé (Elche) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren.10'iconGoooool! Elche 0, Sevilla 1. Erik Lamela (Sevilla) skudd med venstrebenet omtrent fra straffemerket.

10 'iconRandy Nteka (Elche) lager frispark.10′iconFernando (Sevilla) fikk en felling i forsvarssonen.7′iconNicolás Fernández Mercau (Elche) ble felt på høyre ving.7′iconErik Lamela (Sevilla) lager frispark.

5 'iconSkuddet stoppet høyt og gjennom midten av målet. Tete Morente (Elche) skudd med venstrebenet fra høyre side av innsiden av sekstenmeteren.4′iconHjørnespark, Sevilla. Hjørnespark tatt av Clerc.3′icon2' Avslutning bommet Youssef En-Nesyri (Sevilla) heading omtrent fra straffemerket til høyre for mål. På pasning fra Jesús Navas med en cross inn i området.XNUMX′iconXNUMX' Pape Gueye (Sevilla) vinner et frispark på motstanders banehalvdel.

2 'iconNicolás Fernández Mercau (Elche) lager frispark.1′iconLucas Ocampos (Sevilla) fikk en felling i forsvarssonen.1'iconRandy Nteka (Elche) lager frispark.iconStarter vil ha prioritet.

iconOppstillinger bekreftet av begge lag, som tar feltet for å starte oppvarmingsøvelsene