Sevilla reddet et poeng mot et Villarreal som setter mer pris på det

Slutt på kampen, Villarreal 1, Sevilla 1,90'+6'Andre omgang slutter, Villarreal 1, Sevilla 1,90'+6′ Assist av Alex Telles med et innlegg inn i feltet etter å ha tatt frispark.90'+5'Isco ( Sevilla) har blitt felt på venstre ving.

90'+5'Følelse av Daniel Parejo (Villarreal).90'+4'Et skudd reddet nederst til venstre. José Morales (Villarreal) skyter med høyrefoten fra midten av området. På pasning fra Daniel Parejo.90'+3'Corner, Villarreal. Hjørnespark tatt av Marko Dmitrovic.90'+3'Skudt reddet høyt og midt i mål. José Morales (Villarreal) skyter med høyrefoten fra høyre side av innsiden av sekstenmeteren. På pasning fra Daniel Parejo.

90'+2'Hjørnespark, Villarreal. Corner tatt av Nemanja Gudelj.90'+1'Forsøk bommet Arnaut Danjuma (Villarreal) skudd med høyrebenet fra kloss hold var for høyt. På pasning fra Yeremi Pino med et innlegg inn i feltet.90'Suso (Sevilla) har blitt felt på høyrekanten.90'Álex Baena (Villarreal) får frispark.

89′ Offside, Sevilla. Kike Salas forsøker et gjennomspill, men Isco går i offside. 88 Avslutning utenfor. Papu Gómez (Sevilla) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren er høyt og utenfor til høyre. 86 Joans felling Jordán (Sevilla). Capoue (Villarreal) har fått en felling i forsvarssonen.

85 ′ Offside, Sevilla. Jesús Navas forsøker et gjennomspill, men Rafa Mir går i offside.84'Nemanja Gudelj (Sevilla) får en felling på venstre ving. 84'Yeremi Pino (Villarreal) feller. høyre utenfor området som går for høyt. Susos støtte.

83′ Bytte i Sevilla, Papu Gómez går inn på banen og erstatter Óliver Torres. 82′ Bytte i Tra Villarreal, Johan Mojica går inn på banen og erstatter Alfonso Pedraza. 82′ Bytte i Tra Villarreal, José Morales går inn på banen og erstatter Nicolas Jackson. 82′ VAR-anmeldelse: Villarreal-straff.

80'Straffe begått av Alex Telles (Sevilla) etter en felling inne i feltet 80'Straffe i favør av Villarreal. Tap i Yeremi Pino-området. 80′ Offside, Villarreal. Kiko Femenía forsøkte et gjennomspill, men Yeremi Pino gikk i offside 79' Suso (Sevilla) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren blokkert. Assistert av Jesus Navas.

73 Hjørnespark, Villarreal. Hjørnesparket tatt av Jesús Navas 73 Avslutning blokkert Alfonso Pedraza (Villarreal) skudd med venstrebenet fra venstre side av sekstenmeteren. På pasning fra Pau Torres.73'Følelse av Alex Telles (Sevilla).73'Álex Baena (Villarreal) har blitt felt i forsvarssonen.

72' Corner, Sevilla. Hjørnespark tatt av Pau Torres 71′ Skudd stående høyt og gjennom midten av mål. Daniel Parejo (Villarreal) skyter med høyrefoten fra utenfor området. 69'Alex Telles (Sevilla) har en kantspiller som får gult kort for et farlig spill.

69'Nicolas Jackson (Villarreal) har fått en felling på motstanderens banehalvdel.69'Bytte i Sevilla, Alex Telles entrer banen, erstatter Marcos Acuña.69'Bytte i Sevilla, Suso entrer banen, erstatter José Ángel Carmona.68' Avslutning bommet av Jesús Navas (Sevilla) skudd med venstrebenet fra høyre side av sekstenmeteren som går høyt og til venstre. På pasning fra Óliver Torres med en cross fra feltet.

67'Hjørnespark, Villarreal. Corner tatt av Nemanja Gudelj.66'Nemanja Gudelj (Sevilla) har blitt felt i den defensive sonen.66'Alfonso Pedraza (Villarreal) begår frispark.65'Offside, Sevilla. Marko Dmitrovic fikk et gjennomspill, men Rafa Mir ble tatt i offside.

65Bommet skudd av Etienne Capoue (Villarreal) skudd med høyrefoten fra utenfor feltet som gikk for høyt. 65'Alex Baena (Villarreal) skyter med høyrefoten fra venstre side av sekstenmeteren. På pasning fra Arnaut Danjuma.63'Følelse av Marcos Acuña (Sevilla).63'Yeremi Pino (Villarreal) har blitt felt i forsvarssonen.

62'Jesús Navas (Sevilla) får en felling på høyrekanten.62'Alfonso Pedraza (Villarreal) får frispark.61'Forsøk blokkert Alfonso Pedraza (Villarreal) skudd med venstrebenet fra utenfor feltet.60'José Ángel Carmona (Sevilla) har fått gult kort for en farlig kamp.

60' José Ángel Carmona (Sevilla).60'Arnaut Danjuma (Villarreal) har mottatt en felling på venstrekanten.60'Bytte, Villarreal. Arnaut Danjuma entrer banen og erstatter Francis Coquelin.59'Bytte, Villarreal, går inn. til Yeremi Pino-feltet som erstatning for Samuel Chukwueze.

56′ Avslutning bommet av Nemanja Gudelj (Sevilla) skudd med høyrefoten fra utenfor området som går høyt og til venstre. På pasning fra Joan Jordán 55. Beregnet skudd Isco (Sevilla) heading omtrent fra straffemerket nær høyre stolpe, men gikk litt utenfor. På pasning fra Marcos Acuña.55'José Ángel Carmona (Sevilla) har mottatt en felling på høyrekanten.55'Pau Torres (Villarreal) lager frispark.

51'Gooooal! Villarreal 1, Sevilla 1. Álex Baena (Villarreal) skudd med høyrebenet omtrent fra straffemerket 51 Angrep reddet fra lavt stolpe. Álex Baena (Villarreal) skyter med høyrefoten omtrent fra straffemerket. På pasning fra Francis Coquelin etter en dyp kjøretur. Assist av Kiko Femenía 47′ Hånd av Nicolás Jackson (Villarreal).

46'Offside, Sevilla. Óliver Torres forsøker et gjennomspill, men Rafa Mir går i offside. Tanguy Nianzou erstatter Fernando.

45'+4'Følelse av Rafa Mir (Sevilla).45'+4'Første omgang slutter, Villarreal 0, Sevilla 1.45'+4'Pau Torres (Villarreal) har blitt felt i den defensive sonen.45'+1′ Marcos Acuña (Sevilla) har blitt felt i den defensive sonen.

45'+1'Følelse av Samuel Chukwueze (Villarreal).45'Nemanja Gudelj (Sevilla) har fått gult kort for farlig spill.45'Følelse av Nemanja Gudelj (Sevilla).45'Nicolas Jackson (Villarreal) har mottatt en gult kort mangler på venstrekanten.

44′ Felling av Óliver Torres (Sevilla) 44′ Etienne Capoue (Villarreal) har fått en felling i forsvarssonen. På pasning fra Etienne Capoue etter en kontring.42'Offside, Sevilla. Nemanja Gudelj forsøker et gjennomspill, men Oliver Torres går i offside.

41'Álex Baena (Villarreal) har fått gult kort. 41'Álex Baena (Villarreal) får frispark. 41'Isco (Sevilla) har fått en felling på høyrekanten. 40'Alfonso Pedraza (Villarreal) får frispark.

40'Jesús Navas (Sevilla) har blitt felt på høyrekanten 39'Hjørnespark, Villarreal. Hjørnespark tatt av José Ángel Carmona.38'Marcos Acuña (Sevilla) har fått gult kort for et farlig spill.38'Samuel Chukwueze (Villarreal) får frispark på høyrekanten.

38'Følelse av Marcos Acuña (Sevilla).38'Offside, Sevilla. Isco forsøker et gjennomspill, men Rafa Mir går i offside. 37 Hjørnespark, Villarreal. Corner tatt av Nemanja Gudelj. 33'Følelse av Marcos Acuña (Sevilla).

33'Samuel Chukwueze (Villarreal) har blitt felt på høyre ving. 33'Hopp reddet nederst til venstre. Alfonso Pedraza (Villarreal) heading fra venstre side av sekstenmeteren. På pasning fra Kiko Femenía.31'Bytte i Villarreal kom Álex Baena inn på banen for å erstatte Giovani Lo Celso.31'Marcos Acuña (Sevilla) har fått en felling på venstre ving.

31′ Felling av Kiko Femenía (Villarreal) 30′ Hjørnespark, Sevilla. Hjørnespark tatt av Nicolas Jackson. 29' Corner, Sevilla. Hjørnespark tatt av Raúl Albiol. 28′ Corner, Sevilla. Hjørnespark tatt av Pau Torres.

28 ′ Skudd avvist av Óliver Torres (Sevilla) skudd med høyrefoten fra utenfor området. På pasning fra Rafa Mir.27'Daniel Parejo (Villarreal) treffer tverrliggeren med et skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren. På pasning fra Samuel Chukwueze.26'Bono (Sevilla) får gult kort.26'Forsøk utenfor Alfonso Pedraza (Villarreal) skudd med venstrebenet fra venstre side av sekstenmeteren til venstre for målet. På pasning fra Samuel Chukwueze.

23′ Giovani Lo Celso (Villarreal) taper. 23' Marcos Acuña (Sevilla) får frispark i det defensive området. 23' Etienne Capoue (Villarreal) får frispark. 22' Óliver Torres (Sevilla) får en felling i det defensive området.

22′ Samuel Chukwueze (Villarreal) har fått en felling i forsvarssonen. 22′ Marcos Acuña (Sevilla) felt. På pasning fra Isco.19'Attempt blokkert Marcos Acuña (Sevilla) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren. På pasning fra Joan Jordan.

18' José Ángel Carmona (Sevilla) lager frispark.18 Francis Coquelin (Villarreal) får frispark på motstanderens banehalvdel. Pau Torres (Villarreal).

10'Jesús Navas (Sevilla) har blitt felt i forsvarssonen 8'Goooooal! Villarreal 0, Sevilla 1. Óliver Torres (Sevilla) skyter med venstrefoten omtrent fra straffemerket. På pasning fra Óliver Torres. 5'Isco (Sevilla) har blitt felt på venstre ving.

5 Etienne Capoue (Villarreal) 5' Avslutning utenfor Giovani Lo Celso (Villarreal) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren. Hovedpersonene hopper ut på banen for å starte oppvarmingsøvelsene