For mye Villarreal for Cádiz

iconSlutt på kampen, Villarreal 2, Cádiz 0,90'+4′iconSiste runde, Villarreal 2, Cádiz 0,90′iconHjørnespark, Villarreal. Hjørnespark tatt av Jorge Meré.89′iconJohan Mojica (Villarreal) vinner en felling i forsvarssonen.

89 'icon88' Iván Alejo (Cádiz) lager frispark.iconAvslutning savnet av Rubén Sobrino (Cádiz) skudd med høyrebenet omtrent fra straffemerket.88'iconSkudd stående under stokkene på bakkenivå. José Mari (Cádiz) skudd med høyrebenet fra høyre side av innsiden av sekstenmeteren.87′iconBytte i Villarreal, Jorge Pascual entret banen for å erstatte Nicolás Jackson.

87 'iconBytte i Villarreal, Álex Baena entrer banen for å erstatte Yeremy Pino.86'iconFiasko av Ramón Terrats (Villarreal). 86′iconJosé Antonio de la Rosa (Cádiz) fikk en felling i forsvarssonen.82′iconBytte i Cádiz, José Mari entret banen for å erstatte Gonzalo Escalante.

82 'icon80' Avslutning blokkert Alfonso Espino (Cádiz) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren til venstre for målet. På pasning fra Rubén Sobrino.XNUMX′iconGonzalo Escalante (Cádiz) heading omtrent fra straffemerket til venstre for målet. På pasning fra Rubén Sobrino.79′icon79' Yeremy Pino (Villarreal) lager frispark.iconXNUMX' Iván Alejo (Cádiz) vinner et frispark på høyre ving.

78 'iconJohan Mojica (Villarreal) har fått en felling på venstre ving.78'icon77' Iván Alejo (Cádiz) lager frispark.icon76' Avslutning utenfor Samuel Chukwueze (Villarreal) skudd med venstrebenet omtrent fra straffemerket var veldig nær høyre stolpe, men litt utenfor mål. Assistert av Nicolás Jackson.XNUMX′iconSamuel Chukwueze (Villarreal) lager frispark.

76 'iconJosé Antonio de la Rosa (Cádiz) ble felt på venstre ving.76′iconSkudd stående under stokkene på bakkenivå. Gonzalo Escalante (Cádiz) skyter med høyrefoten fra venstre side av innsiden av området. På pasning fra Álvaro Negredo etter en dyp pasning. 75′icon75' Yeremy Pino (Villarreal) lager frispark.iconXNUMX' Iván Alejo (Cádiz) vinner et frispark på høyre ving.

72 'iconSkudd blokkert av Álvaro Negredo (Cádiz) skudd med venstrebenet omtrent fra straffemerket.72iconIván Alejo (Cádiz) fikk en felling i forsvarssonen.72′icon70' Yeremy Pino (Villarreal) lager frispark.iconBytte i Cádiz, Francisco Mwepu entret banen for å erstatte Théo Bongonda.

70 'iconBytte i Cádiz, Álvaro Negredo entret banen for å erstatte Sergi Guardiola. 69′iconBytte i Villarreal, Ramón Terrats entret banen for å erstatte Giovani Lo Celso.69'iconBytte i Villarreal, Samuel Chukwueze entret banen for å erstatte Gerard Moreno.69'iconBytte i Villarreal, Johan Mojica entret banen og erstattet Alberto Moreno.

68 'iconHjørnespark, Villarreal. Corner tatt av Gonzalo Escalante.68'icon67' Manu Trigueros (Villarreal) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren blokkert.iconRubén Alcaraz (Cádiz) har fått gult kort for farlig spill.67'iconYeremy Pino (Villarreal) vinner en felling på motstanderens halvdel.

67 'icon66' Rubén Alcaraz (Cádiz) lager frispark.iconGerard Moreno (Villarreal) lager frispark.66'iconGonzalo Escalante (Cádiz) vinner en felling på høyre ving.65'iconNicolás Jackson (Villarreal) lager frispark.

Sekstifem'iconJorge Meré (Cádiz) fikk en felling i forsvarssonen.65'iconNicolas Jackson (Villarreal) vinner en felling på motstanderens banehalvdel.65'iconLuis Hernández (Cádiz) lager frispark.64′iconBytte i Cádiz kom José Antonio de la Rosa inn på banen for å erstatte Iza Carcelén på grunn av en skade.

63 'iconAlberto Moreno (Villarreal) har sett et gult kort for et farlig spill.63'icon63' Alberto Moreno (Villarreal) lager frispark.iconIván Alejo (Cádiz) fikk en felling i forsvarssonen.63′iconSkudd blokkert av Giovani Lo Celso (Villarreal) skudd med venstrebenet omtrent fra straffemerket. På pasning fra Yeremy Pino.

62 'iconSkudd stående under stokkene på bakkenivå. Alberto Moreno (Villarreal) skyter med venstre fot fra venstre side av innsiden av området. På pasning fra Gerard Moreno.61′iconGerard Moreno (Villarreal) ble felt på høyre ving.61'icon57' Alfonso Espino (Cádiz) lager frispark.iconSkuddet stoppet høyt og gjennom midten av målet. Gerard Moreno (Villarreal) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren. På pasning fra Yeremy Pino.

56 'iconHjørnespark, Cadiz. Hjørnespark tatt av Giovani Lo Celso.56′iconSkudd blokkert av Rubén Sobrino (Cádiz) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren.icon55' Nicolás Jackson (Villarreal) lager frispark.iconIza Carcelén (Cádiz) vinner en felling i forsvarssonen.

54 'iconHjørnespark, Cadiz. Hjørnespark tatt av Pepe Reina.54′iconSkudd stående under stokkene på bakkenivå. Sergi Guardiola (Cádiz) skudd med venstrebenet fra venstre side av sekstenmeteren. På pasning fra Alfonso Espino.52′iconGonzalo Escalante (Cádiz) heading omtrent fra straffemerket bommet på tverrliggeren. Assistanse fra Iza Carcelén med et innlegg inn i feltet etter hjørnespark.51′iconHjørnespark, Cadiz. Hjørnespark tatt av Alberto Moreno.

50 'iconHjørnespark, Villarreal. Hjørnespark tatt av Luis Hernández.48′iconMangel på Manu Trigueros (Villarreal). 48′iconIván Alejo (Cádiz) vinner en felling i forsvarssonen.iconAndre omgang begynner Villarreal 2, Cádiz 0.

45 '+ 4'iconSiste første etappe, Villarreal 2, Cádiz 0,45′iconBytte i Cádiz, Rubén Alcaraz entret banen for å erstatte Fede San Emeterio. 45'+2'iconGoooool! Villarreal 2, Cádiz 0. Nicolás Jackson (Villarreal) skyter med høyrefoten fra høyre side av innsiden av området. 45'+1'iconDaniel Parejo (Villarreal) lager frispark.

45 '+ 1'iconRubén Sobrino (Cádiz) vinner en felling i forsvarssonen.45'+1'iconSkudd stående under stokkene på bakkenivå. Gerard Moreno (Villarreal) skyter med venstre fot fra høyre side av innsiden av området. Assistert av Nicolas Jackson.45'Kampen gjenopptatt.44'VAR-anmeldelse: Villarreal-mål (Manu Trigueros).

42 'iconFelling av Yeremy Pino (Villarreal).42' MÅL KANSELLERT AV VAREN: Manu Trigueros (Villarreal) har scoret, men etter VAR-gjennomgangen går ikke målet opp på resultattavlen.42'iconIza Carcelén (Cádiz) fikk en felling i forsvarssonen.42′iconXNUMX' Avslutning utenfor Jorge Meré (Cádiz) skudd med høyrebenet omtrent fra straffemerket for høyt etter et hjørnespark.

41 'iconHjørnespark, Cadiz. Hjørnespark tatt av Pepe Reina.40′iconSkuddet stoppet ved siden av høyre side av målet. Iván Alejo (Cádiz) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren. Assistanse fra Alfonso Espino med et senter inn i området.39′iconHjørnespark, Villarreal. Corner tatt av Jorge Meré.37'Kampen ble gjenopptatt.

37'Spillet ble gjenopptatt.36′iconFede San Emeterio (Cádiz) har fått gult kort.35'Spillet er stoppet (Villarreal).34'iconSkudd stående under stokkene på bakkenivå. Iván Alejo (Cádiz) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren. Assist av Sergi Guardiola.

32 'iconHjørnespark, Villarreal. Corneren tatt av Fede San Emeterio.32′iconSkudd blokkert av Giovani Lo Celso (Villarreal) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren.iconGiovani Lo Celso (Villarreal) fikk en felling på motstanderens halvdel.31'iconFede San Emeterio (Cádiz) lager frispark.

30 'iconStoppet skutt. Sergi Guardiola (Cádiz) heading omtrent fra straffemerket. 29′iconManu Trigueros (Villarreal) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren utenfor tverrliggeren.iconOffside, Villarreal. Giovani Lo Celso prøvde en dyp pasning, men Gerard Moreno var i offsideposisjon.25'iconSkuddet stoppet ved siden av høyre side av målet. Giovani Lo Celso (Villarreal) skyter med venstrefoten fra utenfor sekstenmeteren. På pasning fra Daniel Parejo.

25 'iconHjørnespark, Villarreal. Hjørnespark tatt av Luis Hernández.23′iconHjørnespark, Cadiz. Hjørnespark tatt av Kiko Femenía.22′icon22' Yeremy Pino (Villarreal) lager frispark.iconXNUMX' Iván Alejo (Cádiz) vinner et frispark på høyre ving.

20 'iconGoooool! Villarreal 1, Cádiz 0. Nicolás Jackson (Villarreal) skyter med høyrefoten fra kloss hold.19'iconSkudd stående under stokkene på bakkenivå. Daniel Parejo (Villarreal) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren.18′iconGerard Moreno (Villarreal) fikk en felling i motstanderens halvdel.18'iconRubén Sobrino (Cádiz) lager frispark.

15 'iconManu Trigueros (Villarreal) fikk en felling i forsvarssonen.15'icon13' Alfonso Espino (Cádiz) lager frispark.icon10' Avslutning utenfor Gerard Moreno (Villarreal) skudd med venstrebenet fra høyre side av sekstenmeteren var veldig nær venstre stolpe, men litt utenfor mål. Assistert av Yeremy Pino.XNUMX′iconSkudd reddet lavt til venstre. Rubén Sobrino (Cádiz) skudd med høyrebenet fra venstre side av sekstenmeteren. Assistanse fra Fede San Emeterio.

10 'iconMangel på Manu Trigueros (Villarreal). 10′iconRubén Sobrino (Cádiz) fikk en felling i forsvarssonen.8′iconHjørnespark, Villarreal. Hjørnespark tatt av Iza Carcelén.4′iconOffside, Cádiz. Rubén Sobrino forsøkte en dyp pasning, men Théo Bongonda var i offsideposisjon.

3 'iconHjørnespark, Cadiz. Hjørnespark tatt av Giovani Lo Celso.3′icon1' Avslutning blokkert Alfonso Espino (Cádiz) skudd med venstrebenet fra venstre side av sekstenmeteren. På pasning fra Theo Bongonda.XNUMX′iconSkudd stående under stokkene på bakkenivå. Théo Bongonda (Cádiz) skyter med høyrefoten fra midten av området. På pasning fra Rubén Sobrino.iconStarter vil ha prioritet.

iconOppstillinger bekreftet av begge lag, som tar feltet for å starte oppvarmingsøvelsene