Sevilla direkte i dag: Santander League-kamp, ​​dag 24

iconSlutt på kampen, Atlético de Madrid 6, Sevilla 1,90'+4′iconEndelig retur, Atlético de Madrid 6, Sevilla 1,90'+2'iconGoooool! Atlético de Madrid 6, Sevilla 1. Álvaro Morata (Atlético de Madrid) skyter med venstre fot fra midten av området.90'+1′iconHjørnespark, Sevilla. Hjørnespark tatt av Saúl Ñíguez.

89 'icon89 Avslutning blokkert Rafa Mir (Sevilla) skudd med høyrebenet fra venstre side av sekstenmeteren blokkert. Assistert av Alex Telles.XNUMX′iconÓliver Torres (Sevilla) ble felt på høyre ving.89′iconSaúl Ñíguez (Atlético de Madrid) lager frispark.86′iconBytte i Sevilla, Rafa Mir entret banen for å erstatte Lucas Ocampos.

86 'iconBytte på Atlético de Madrid, Carlos Martín entret banen og erstattet Yannick Carrasco.86'iconBytte i Sevilla, Jesús Navas entret banen for å erstatte Gonzalo Montiel. 84′iconHjørnespark, Atlético de Madrid. Corner tatt av Yassine Bounou.83'iconHjørnespark, Atlético de Madrid. Hjørnespark tatt av Óliver Torres.

83 'iconHjørnespark, Atlético de Madrid. Hjørnespark tatt av Tanguy Nianzou.83'iconSkudd blokkert av Yannick Carrasco (Atlético de Madrid) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren.82'Kampen ble gjenopptatt.82'Spillet har stoppet (Atlético de Madrid).

81 'iconGonzalo Montiel (Sevilla) får det gule kortet.80' Pape Gueye (Sevilla) får det andre gule kortet for farlig spill.80'icon80' Pape Gueye (Sevilla) lager frispark.iconXNUMX' Mario Hermoso (Atlético de Madrid) vinner et frispark på motstanders banehalvdel.

80 'iconSkudd blokkert av Pablo Barrios (Atlético de Madrid) skudd med høyrebenet omtrent fra straffemerket. Assist fra Saúl Ñíguez.80′icon80' Nemanja Gudelj (Sevilla) lager frispark.iconÁlvaro Morata (Atlético de Madrid) har fått en felling i forsvarssonen.79′iconXNUMX' Avslutning blokkert Lucas Ocampos (Sevilla) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren for høyt og utenfor til høyre for målet. På pasning fra Alex Telles.

78 'iconBytte i Sevilla, Alex Telles entrer banen for Ivan Rakitic. 78′iconBytte hos Atlético de Madrid, Saúl Ñíguez entret banen for å erstatte Koke.78′iconBytte i Sevilla, Bryan Gil entret banen for å erstatte Youssef En-Nesyri. 78′iconBytte hos Atlético de Madrid, Matt Doherty entret banen for å erstatte Marcos Llorente.

76 'iconGoooool! Atlético de Madrid 5, Sevilla 1. Álvaro Morata (Atlético de Madrid) skyter med høyrefoten fra kloss hold.76'iconSkuddet stoppet ved siden av høyre side av målet. Álvaro Morata (Atlético de Madrid) skyter med høyrefoten fra høyre side av innsiden av området. På pasning fra Antoine Griezmann. 74′ Straffe bommet! Atlético de Madrid 4, Sevilla 1. Ivan Rakitic (Sevilla) treffer høyre stolpe, skyter med høyrefoten.74Kampen gjenopptas.

74'Kampen ble gjenopptatt.73'Kampen ble stoppet på grunn av en skade på Pape Gueye (Sevilla).72'Straffe i favør av Sevilla. Pape Gueye taper i området. 72′ Straffe begått av Marcos Llorente (Atlético de Madrid) etter tap i området.

71 'iconGonzalo Montiel (Sevilla) ble felt på høyre ving.71'iconYannick Carrasco (Atletico Madrid) lager frispark. 69'iconGoooool! Atlético de Madrid 4, Sevilla 1. Yannick Carrasco (Atlético de Madrid) skyter med venstrefoten fra kloss hold fra venstre side.69'iconPablo Barrios (Atlético de Madrid) skudd med høyrebenet omtrent fra straffemerket til venstre for målet. Assistanse fra Marcos Llorente.

69 'icon69' Pape Gueye (Sevilla) lager frispark.iconAntoine Griezmann (Atlético de Madrid) vinner en felling i den defensive sonen.68'iconBytte i Sevilla, Óliver Torres kommer inn på banen og erstatter Suso.67'iconHjørnespark, Sevilla. Corner tatt av Yannick Carrasco.

64 'iconBytte hos Atlético de Madrid, Álvaro Morata entrer banen for å erstatte Memphis Depay.64′iconBytte på Atlético de Madrid, Pablo Barrios entret banen for å erstatte Thomas Lemar.63'iconTanguy Nianzou (Sevilla) lager frispark.63'iconAntoine Griezmann (Atlético de Madrid) har blitt felt i den defensive sonen.

62 'iconPape Gueye (Sevilla) ble felt på venstre ving.62'iconStefan Savic (Atletico Madrid) lager frispark. 60'iconAvslutning savnet av Suso (Sevilla) skudd med høyrebenet omtrent fra straffemerket.60'iconHåndball av Lucas Ocampos (Sevilla).

58 'iconYoussef En-Nesyri (Sevilla) lager frispark. 58'iconMario Hermoso (Atlético de Madrid) vinner en felling i forsvarssonen.57′iconMario Hermoso (Atletico Madrid) lager frispark. 57′iconSuso (Sevilla) har blitt felt i den defensive sonen.

55 'iconSkuddet stoppet høyt og gjennom midten av målet. Stefan Savic (Atlético de Madrid) heading omtrent fra straffemerket. Assistanse fra Yannick Carrasco med et senter inn i området.55'iconMarcos Acuña (Sevilla) har sett et gult kort for et farlig spill.54'iconMarcos Acuña (Sevilla) lager frispark. 54′iconXNUMX' Memphis Depay (Atlético de Madrid) vinner et frispark på høyre ving.

53 'iconGoooool! Atlético de Madrid 3, Sevilla 1. Antoine Griezmann (Atlético de Madrid) skyter med høyrefoten fra utenfor sekstenmeteren. 51′iconOffside, Atlético de Madrid. Yannick Carrasco prøvde en dyp pasning, men Thomas Lemar var i offsideposisjon.48'iconMario Hermoso (Atletico Madrid) lager frispark. 48′iconXNUMX' Tanguy Nianzou (Sevilla) vinner et frispark i egen sone.

47 'icon47' Marcos Llorente (Atletico Madrid) lager frispark.iconNemanja Gudelj (Sevilla) har fått en felling i forsvarssonen.47′iconAxel Witsel (Atlético de Madrid) har fått en felling i motsatt felt.47′iconXNUMX' Ivan Rakitic (Sevilla) lager frispark.

iconAndre omgang begynner Atlético de Madrid 2, Sevilla 1,45'+1′iconFørste etappe av finalen, Atlético de Madrid 2, Sevilla 1,45′iconStoppet skutt. Gonzalo Montiel (Sevilla) skudd med høyrebenet fra høyre side av innsiden av sekstenmeteren.iconOffside, Sevilla. Suso prøvde en dyp pasning, men Gonzalo Montiel var i offsideposisjon.

40 'iconJosé Giménez (Atlético de Madrid) har sett et gult kort for en farlig kamp.40′icon40' Youssef En-Nesyri (Sevilla) vinner et frispark på motsatt banehalvdel.iconJosé Giménez (Atletico Madrid) lager frispark.39′iconGoooool! Atlético de Madrid 2, Sevilla 1. Youssef En-Nesyri (Sevilla) skudd med venstrebenet fra kloss hold.

37 'iconAntoine Griezmann (Atletico Madrid) lager frispark.37′iconTanguy Nianzou (Sevilla) fikk en felling på motstanderens halvdel.37'iconAntoine Griezmann (Atlético de Madrid) vinner en felling i den defensive sonen.37'iconTanguy Nianzou (Sevilla) lager frispark.

35 'iconJosé Giménez (Atletico Madrid) lager frispark.35′iconIvan Rakitic (Sevilla) fikk en felling på motstanderens banehalvdel.31'icon31' Thomas Lemar (Atletico Madrid) lager frispark.iconGonzalo Montiel (Sevilla) vinner en felling i forsvarssonen.

29 'iconMario Hermoso (Atletico Madrid) lager frispark. 29′iconIvan Rakitic (Sevilla) fikk en felling på motstanderens banehalvdel.26'iconGoooool! Atlético de Madrid 2, Sevilla 0. Memphis Depay (Atlético de Madrid) skyter med høyrefoten fra utenfor sekstenmeteren. 25′iconPape Gueye (Sevilla) får gult kort for farlig spill.

25 'icon25' Memphis Depay (Atlético de Madrid) vinner et frispark på motstanders banehalvdel.icon23' Pape Gueye (Sevilla) lager frispark.iconGoooool! Atlético de Madrid 1, Sevilla 0. Memphis Depay (Atlético de Madrid) skyter med høyrefoten fra midten av området. 22′iconNemanja Gudelj (Sevilla) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren like utenfor.

19′ Marcos Llorente (Atlético de Madrid) treffer høyre stolpe, han skyter med høyrefoten fra høyre side av innsiden av området. Assistert av Axel Witsel.19′iconAxel Witsel (Atlético de Madrid) skudd med høyrebenet omtrent fra straffemerket til høyre for mål. Assist fra Koke.14′iconAvslutning blokkert av Yannick Carrasco (Atlético de Madrid) skudd med høyrebenet fra utenfor området.13′iconXNUMX' Avslutning blokkert Thomas Lemar (Atlético de Madrid) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren for høyt. På pasning fra José Giménez.

11 'iconHjørnespark, Atlético de Madrid. Hjørnespark tatt av Tanguy Nianzou.10'iconHjørnespark, Atlético de Madrid. Corner tatt av Nemanja Gudelj.10′icon10 Antoine Griezmann (Atlético de Madrid) vinner et frispark på motstanders banehalvdel.iconJoan Jordán (Sevilla) lager frispark.

9 'iconHjørnespark, Atlético de Madrid. Hjørne tatt av Pape Gueye.9′icon8 Avslutning blokkert Antoine Griezmann (Atlético de Madrid) skudd med venstrebenet omtrent fra straffemerket blokkert. På pasning fra Yannick Carrasco.XNUMX′iconIvan Rakitic (Sevilla) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren til venstre for målet. Assist fra Suso.7′iconSkudd blokkert av Koke (Atlético de Madrid) skudd med høyrebenet omtrent fra straffemerket. Assist fra Memphis Depay.

7 'icon7' Avslutning utenfor Youssef En-Nesyri (Sevilla) skudd med høyrebenet fra høyre side av sekstenmeteren til venstre for målet. Assist fra Suso.XNUMX′iconSkudd blokkert av Yannick Carrasco (Atlético de Madrid) skudd med venstrebenet fra venstre side av sekstenmeteren. På pasning fra José Giménez.4′iconHjørnespark, Sevilla. Hjørnespark tatt av José Giménez.2′iconHjørnespark, Atlético de Madrid. Hjørnespark ble tatt av Yassine Bounou.

iconStarter vil ha prioritet.iconOppstillinger bekreftet av begge lag, som tar feltet for å starte oppvarmingsøvelsene