Elche direkte i dag: Santander League-kamp, ​​dag 35

90 '+ 3'iconDavid Soria (Getafe) får gult kort.iconSlutt på kampen, Getafe 1, Elche 1,90'+3'iconSiste runde, Getafe 1, Elche 1,90'+3'iconDjené Dakonam (Getafe) får gult kort for farlig spill.

90 '+ 2'iconJosan (Elche) fikk en felling i motsatt halvdel. 90'+2′iconFelling av Djené Dakonam (Getafe).90'+1′icon87 Avslutning bommet Lucas Boyé (Elche) skudd med venstrebenet omtrent fra straffemerket nær høyre stolpe, men litt utenfor mål. Assistanse fra Nicolás Fernández Mercau med et senter inn i området.XNUMX′iconHjørnespark, Elche. Corner tatt av Nemanja Maksimovic.

86 'icon86' Raúl Guti (Elche) lager frispark.iconJuanmi Latasa (Getafe) fikk en felling i forsvarssonen.85'iconLucas Boyé (Elche) fikk en felling på høyre ving.85'iconXNUMX' Omar Alderete (Getafe) lager frispark.

85'Kampen ble gjenopptatt.85'Kampen ble gjenopptatt.84'Kampen ble stoppet på grunn av en skade på Djené Dakonam (Getafe).84'iconGonzalo Verdú (Elche) vinner en felling i forsvarssonen.

84 'icon82' Juanmi Latasa (Getafe) lager frispark.iconHjørnespark, Getafe. Hjørne tatt av John Donald.81′iconRaúl Guti (Elche) fikk en felling i forsvarssonen.81′iconNemanja Maksimovic (Getafe) lager frispark.

79 'iconSkudd stående under stokkene på bakkenivå. Omar Alderete (Getafe) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren.79′iconBytte i Elche, Raúl Guti entret banen for å erstatte Fidel.79′iconBytte i Elche, Gonzalo Verdú entret banen for å erstatte Tete Morente. 78′iconXNUMX' Pere Milla (Elche) lager frispark.

78 'iconOmar Alderete (Getafe) fikk en felling i forsvarssonen.77'iconHjørnespark, Getafe. Hjørne tatt av John Donald.75′iconSkudd reddet lavt til venstre. Borja Mayoral (Getafe) skudd med høyrebenet omtrent fra straffemerket. På pasning fra Juanmi Latasa.74′iconLucas Boyé (Elche) vinner en felling i forsvarssonen.

74 'icon73' Djené Dakonam (Getafe) lager frispark.iconBytte i Elche, Pere Milla entret banen for å erstatte Randy Nteka. 72′iconRandy Nteka (Elche) lager frispark.72′iconGonzalo Villar (Getafe) vinner en felling i forsvarssonen.

72 'iconHåndball av Gonzalo Villar (Getafe). 70'iconEdgar Badia (Elche) fikk en felling i forsvarssonen.70'icon70' Juanmi Latasa (Getafe) lager frispark.iconJohn Donald (Elche) lager frispark.

70 'iconJuanmi Latasa (Getafe) fikk en felling på motstanderens banehalvdel.69'iconBytte i Getafe, Juanmi Latasa entret banen for å erstatte Gastón Álvarez.69'iconBytte i Getafe, Gonzalo Villar entret banen for å erstatte Carles Aleñá. 66′iconOffside, Getafe. Omar Alderete forsøkte et gjennomspill, men Enes Ünal var offside.

Sekstifem'iconAvslutning bommet av Lucas Boyé (Elche) heading omtrent fra straffemerket etter et hjørnespark.65'iconHjørnespark, Elche. Hjørnespark tatt av Stefan Mitrovic.65'iconSkudd blokkert av Lucas Boyé (Elche) skudd med høyrebenet omtrent fra straffemerket.64'iconTete Morente (Elche) vinner en felling på høyre ving.

64 'iconGastón Álvarez (Getafe) taper. 60'iconRandy Nteka (Elche) ble felt på venstre ving.60'iconFelling av Omar Alderete (Getafe).59′iconLucas Boyé (Elche) lager frispark.

59 'iconDjené Dakonam (Getafe) fikk en felling på motstanderens halvdel.59'icon58' Avslutning blokkert Carles Aleñá (Getafe) heading omtrent fra straffemerket for høyt. Assistanse fra Juan Iglesias med et senter til området.XNUMX′iconAvslutning savnet av Randy Nteka (Elche) skudd med venstrebenet omtrent fra straffemerket.57'iconHjørnespark, Getafe. Hjørnespark tatt av Josan.

56'Kampen er fornyet.56'Kampen er fornyet.56'iconBytte i Getafe, Portu entret banen for å erstatte Damián Suárez. 56′iconBytte i Getafe, Borja Mayoral entret banen for å erstatte Munir El Haddadi.

55' Kampen stoppes på grunn av en skade til Munir El Haddadi (Getafe).55'iconSkudd blokkert av Fidel (Elche) skudd med høyrebenet omtrent fra straffemerket. Assistert av Tete Morente med et innlegg inn i området.54′iconJosan (Elche) fikk en felling i forsvarssonen.54'iconXNUMX' Djene Dakonam (Getafe) lager frispark.

53 'iconAvslutning bommet av John Donald (Elche) heading omtrent fra straffemerket som gikk for høyt. På pasning fra Gumbau med et innlegg inn i feltet etter et hjørnespark.53'iconHjørnespark, Elche. Hjørnespark tatt av Stefan Mitrovic.52'iconHjørnespark, Elche. Hjørnespark tatt av David Soria.51′iconSkudd stående under stokkene på bakkenivå. Pedro Bigas (Elche) skudd med venstrebenet fra venstre side av sekstenmeteren.

50 'iconDamián Suárez (Getafe) har sett et gult kort for et farlig spill.50'iconLucas Boyé (Elche) fikk en felling på venstre ving.50'icon50' Damián Suárez (Getafe) lager frispark.iconHjørnespark, Getafe. Hjørnesparket ble tatt av Edgar Badia.

50 'iconSkudd reddet lavt til venstre. Enes Ünal (Getafe) skyter med høyrefoten fra utenfor området.49'iconPedro Bigas (Elche) har fått gult kort for farlig spill.49'icon49' Pedro Bigas (Elche) lager frispark.iconCarles Aleñá (Getafe) vinner en felling på motstanderens halvdel.

47 'iconStoppet skutt. Enes Ünal (Getafe) skyter med høyrefoten fra utenfor området.46'iconRandy Nteka (Elche) lager frispark.46′iconJuan Iglesias (Getafe) vinner en felling på motstanderens halvdel.iconAndre starter, Getafe 1, Elche 1 starter.

45 'iconBytte i Elche, Josan kom inn på Campo for å erstatte Lisandro Magallán. Fire fem'iconBytte i Elche, Nicolás Fernández Mercau entret banen for å erstatte Lautaro Blanco. 45'+4'iconFørste etappe av finalen, Getafe 1, Elche 1,45'+2′iconEnes Ünal (Getafe) får gult kort for farlig spill.

45 '+ 2'iconGumbau (Elche) fikk en felling på venstre ving. 45'+2′iconEnes Ünal (Getafe) lager frispark.45'+1′iconGoooool! Getafe 1, Elche 1. Lucas Boyé (Elche) header omtrent fra straffemerket etter et hjørnespark.45'+1′iconHjørnespark, Elche. Corner tatt av Nemanja Maksimovic.

45 '+ 1'iconSkudd blokkert av Lucas Boyé (Elche) skudd med høyrebenet omtrent fra straffemerket.45'icon45' Damián Suárez (Getafe) lager frispark.iconClerc (Elche) fikk en felling på venstre ving.45'iconSkuddet stoppet ved siden av høyre side av målet. Randy Nteka (Elche) heading fra kloss hold. På pasning fra Lucas Boyé.

44 'iconForsøk bommet av Lucas Boyé (Elche) heading fra kloss hold på venstre side.37'Kampen ble gjenopptatt.37'Kampen ble gjenopptatt.37'iconBytte i Getafe, Juan Iglesias entret banen for å erstatte Mauro Arambarri på grunn av en skade.

36' Kampen mot Mauro Arambarri (Getafe) er avbrutt. 35'icon35' Tete Morente (Elche) lager frispark.iconMunir El Haddadi (Getafe) fikk en felling i forsvarssonen.34'iconXNUMX' Fidel (Elche) vinner et frispark på motstanders banehalvdel.

34 'icon32' Nemanja Maksimovic (Getafe) lager frispark.iconSkudd blokkert av Damián Suárez (Getafe) skudd med venstrebenet omtrent fra straffemerket. På pasning fra Nemanja Maksimovic med en headingpasning.31′iconRandy Nteka (Elche) lager frispark.31′iconXNUMX' Djené Dakonam (Getafe) vinner et frispark i egen sone.

28 'iconLucas Boyé (Elche) fikk en felling på høyre ving.28'iconFelling av Omar Alderete (Getafe).28′iconEnes Ünal (Getafe) heading omtrent fra straffemerket.iconLucas Boyé (Elche) lager frispark.

25 'iconDamián Suárez (Getafe) ble felt på høyre ving.22'iconAvslutning bommet av Damián Suárez (Getafe) skudd med venstrebenet omtrent fra straffemerket.21′iconHjørnespark, Elche. Hjørnespark tatt av Gastón Álvarez.19′iconHjørnespark, Getafe. Corner tatt av John Donald.

seksten'iconTete Morente (Elche) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren for høyt. Assist fra Gumbau.13′iconClerc (Elche) fikk en felling i forsvarssonen.13'iconCarles Aleñá (Getafe) lager frispark.11′iconJohn Donald (Elche) lager frispark.

11 'iconEnes Ünal (Getafe) fikk en felling på motstanderens halvdel.10′icon9' Avslutning blokkert Randy Nteka (Elche) skudd med venstrebenet fra venstre side av innsiden av sekstenmeteren for høyt. Notarhjelp.XNUMX′iconStoppet skudd nær venstre hjørne. Randy Nteka (Elche) skyter med høyrefoten fra midten av området. På pasning fra Lucas Boyé.8′iconGoooool! Getafe 1, Elche 0. Munir El Haddadi (Getafe) skudd med venstrebenet omtrent fra straffemerket.

6 'iconFarlig kamp av Damián Suárez (Getafe).6′iconLautaro Blanco (Elche) fikk en felling i forsvarssonen.6'iconOffside, Getafe. Omar Alderete forsøkte et gjennomspill, men Carles Aleñá var i offsideposisjon.5′iconHåndball av Carles Aleñá (Getafe).

2'Kampen ble gjenopptatt.2'Kampen ble gjenopptatt.1'Kampen ble stoppet på grunn av en skade på John Donald (Elche).1'iconJohn Donald (Elche) vinner en felling i forsvarssonen.

1 'iconEnes Unal (Getafe) lager frispark.iconStarter vil ha prioritet.iconOppstillinger bekreftet av begge lag, som tar feltet for å starte oppvarmingsøvelsene