Danmark live: Marta Cardona bekræfter passet til kvartfinalen i sidste øjeblik

Nederlaget mod det magtfulde tyske hold tvinger Spanien til at spille om afleveringen til kvartfinalen i kvindernes Euro Cup mod Danmark. Med de to hold uafgjort på tre point i gruppe B, er det slemt, at Jorge Vildas hold er med i næste runde af turneringen.

22:56

Farvel!

Mange tak for at have fulgt mig i historien om denne kamp, ​​vi vender tilbage onsdag den 20. juli for at fortsætte med at drømme om dette hold, hilsener!

22:54

Vildas hold drømmer fortsat om, at de i de afgørende minutter lukkede kampen mod Danmark, der havde mange chancer for at score et mål i løbet af kampen.

22:52

For første gang i sin historie vinder Spanien to kampe i gruppespillet og slutter med syv point, efter Tyskland, der har opnået endnu en sejr med Finland, og slutter på ni point.

22:52

Onsdag den 20. juli møder Spanien England i kvartfinalen i en meget svær kamp.

Spillet er slut, Spanien er i kvartfinalen!

Slutfløjt og Spanien, der vinder 1 til 0 til den danske udtagelse

22:50

min 90 | Klassementet lukker i slutningen af ​​kampen, Spanien med 7 point går videre til kvartfinalen mod England, nu er der to minutter tilbage at spille

Mål af Spanien, 1-0 og lukker klassementet!

min 90 | Carmonas center og Marta Cardonas hovedstød, der placerer hende i hjørnet! Christensen kan ikke gøre noget

22:39

min 81 | Ni minutter til slut, nu skal han klare 'fordelen' i klassementet Spanien

22:37

min 76 | En redning fra Paños, et skud fra Nadim der næsten overhalede Danmark!

22:32

min 75 | Hjørnespark til Spanien

22:28

min 70 | Tyve minutter til slutfløjt, med dette resultat kvalificerer Spanien sig til kvartfinalen

22:25

min 67 | Spanien presser nu og undertrykker Danmark på sin banehalvdel

22:20

min 63 | Tab af en interessant stilling for Spanien. Mulighed fra dødbolde

22:20

min 61 | Følg spillet uden mange følelser, en masse berøring af bolden, men uden at bide

22:12

min 54 | Chance for Carmona! En center fra Cardona og fra den anden side Carmona slår med bolden, der ender på ydersiden af ​​nettet

22:08

min 49 | Hjørnetaske til det danske hold

22:06

min 46 | Inde i Carmona, González Rodríguez, Cardona, mens Leila, García og García Gómez forlader

22:03

Ændringer i Spanien for anden del!

Tre ændringer til Spanien

21:48

Første del er slut!

min 45 | Scoreløst uafgjort i første halvleg. Holdene går til pause med åben kamp, ​​alt kan ske. Indtil nu havde Danmark det klareste, ændringerne kunne ændre retningen på duellen.

21:44

min 44 | Hjørnespark, en sidste chance for Spanien...

21:44

min 43 | Pausen nærmer sig, Danmark har haft de klareste chancer indtil videre, men kampen er fortsat åben

21:41

min 41 | Athenea skyder udefra efter et kontraangreb, men bringer ikke Danmarks mål i fare

21:38

min 38 | Hjørnespark til Spanien

21:36

min 36 | Christensen blokerer ikke en bold fra Sheilas center, men Athenea kan ikke afslutte med at score det første, chancerne er allerede ved at stige...

21:33

min 33 | Den klareste i Spanien for Mariona, der afslutter fra straffesparkspletten, men Christensen kommer!

21:30

min 31 | Gult kort til Leila García, der frivilligt flytter bolden væk

21:28

min 27 | Danmark sender endnu en advarsel, Harder sætter et kryds, men de kan ikke afslutte... pas på den danske forward

21:25

min 24 | Chance for Spanien! Athenea kan ikke lave et indlæg fra Sheila og afleverer bolden til Christensen

21:21

min 20 | Første chance for Spanien sender Mariona ud med et hovedstød

21:19

min 20 | Endnu en forskrækkelse for Spanien! Det danske hold kommer på fløjene, og det bliver meget farligt nu

21:18

min 18 | Det nordiske hold har haft de største chancer indtil videre. Spanien, fordi ingen kan finde et hurtigt spil, er der meget berøring på bolden, men uden resultat

21:15

min 16 | Modangreb fra Danmark, Harder skyder men Paños bliver ikke snydt og stopper!

21:14

min 13 | Chance for Danmark! Paños udgang og Harders skud, der ender udenfor. Efter handlingen er der kontakt men intet relevant

21:11

min 11 | Vilda beder om ro, Spanien ser efter hullet for at skabe chancer

21:08

min 08 | Paredes ved den fjerneste stolpe forsøger at sætte den i hjørnet, men narre ikke målmanden

21:07

min 07 | Første hjørnespark for Spanien

21:06

min 06 | Nu reagerer Danmark ved at skubbe til siderne

21:05

min 05 | En masse ledelse af spillet i Spanien, der rører bolden mange gange uden at være i stand til at komme ind i rivalens område med kraft

21:03

min 02 | Aitana Bonmatí vil genvinde en vigtig bold, som Spanien ikke kan opnå ved en farlig lejlighed

21:02

min 02 | Kampens første fejl for Danmark

Starter kampen!

Saca Spanien, begynder den sidste konfrontation af gruppen, der vil skabe rivalen i England i kvartfinalen

Hymnerne lyder, mens Infantas er til stede på tribunen for at overvære kampen

20:52

Der er ti minutter tilbage til aftenens kampstart, der bliver afgørende for landsholdets vej til turneringens slutfaser

Spanien skal spille med hvidt hold

20:39

Danmark er stolt af Pernille Harder, der vandt UEFA 'The Best' i 2018 og 2020 og er Danmarks topscorer gennem tiderne med 69 gange i 136 spillet.

20:36

Det spanske hold skal være meget forsigtige i den indledende del af kampen. Denne fase af spillet har indtil videre været dødelig for Vildas hold. Finland scorede i det første minut, mens Tyskland udnyttede fejlen i det tredje minut

Holdene ankommer til stadion

20:22

Denne konfrontation er den absolut tredje. For et år siden krydsede holdene hinanden i en venskabskamp, ​​der endte 3-0 af Spanien. Mens den første kamp er fra 2013, hvor de endte på to i en anden venskabskamp. Er det den første ting, der støder sammen i en international konkurrence?

20:12

Dagens kamp er afgørende for at definere, hvem der skal være en del af de 8 bedste hold i Europa. Spanien kæmper for at nå målvægtene til de skader, der har fjernet merværdier til dette hold

20:04

Danmark var nået til finalen i den sidste udgave i 2017. I sidste akt fandt det danske hold et tungt nederlag mod Holland med 4-2

19:51

Vinderen af ​​dagens kamp møder det frygtindgydende England, der med en 8-0-sejr mod Norge allerede havde sikret sig en plads i kvartfinalen. Rivalen er en af ​​de værste, men vi er nødt til at fokusere på dagens kamp for at gå skridt for skridt mod sejren...

Spaniens tilpasning er allerede kendt!

19:39

I de sidste udgaver af Spanien kom de altid til kvartfinalen, og før nederlaget mod Tyskland kom holdet til denne konkurrence med 24 kampe uden at tabe i træk.

19:35

Vildas hold mødes i Danmark for at sikre en plads i kvartfinalen onsdag den 20. juli. Med uafgjort passerer Spanien, mens en sejr af den danske kombination ville dømme Spanien til en uventet eliminering