A l'Albacete se li escapen dos punts contra el filial del Barça al descompte

L'Albacete Balompié ja va recuperar punts i va visitar el filial del Barça en un partit que va començar perdent, va remuntar, el van empatar i podria haver guanyat en l'ultimíssima jugada. La victòria dels manxecs va ser molt important, però la setmana que ve de rebre al 'Carlos Belmonte' el líder d'aquest grup II de Primera RFEF, el filial del Vila-real, i ara es queden segons a la classificació a quatre punts.

A la primera jugada d'atac blaugrana, abans dels deu minuts, va arribar l'1-0 a una gran jugada personal de Ferràn Jutglà. I poc després Ilias Akhomach va tenir el 2-0, però ho va evitar Bernabé. Després del descans, l'Albacete Balompié se'n va anar a la recerca de l'empat i un punt va estar Mano Fuster en un clar mà a mà.

Els manxecs també van reclamar penal per una entrada sòbria de Kike Márquez, mentre que al filial se li va cancel·lar un gol de Marbre per fora de joc anterior.

Eventualment, la insistència de la conjuntura manxega va tenir el seu premi en una falta a la frontal que va llançar Rubén Martínez i que va tocar Márquez, cosa que va produir la lleu fallada del meta Carevic. Des d'aquí, el partit es converteix en correcarreres. Així es va arribar al minut 87, quan una entrada deshora de Marbre sobre Rubén Martínez va fer que el col·legiat xiulés penal. Kike Márquez marca l?1-2.

L'Albacete tenia el triomf a les mans, però el 95 un aldarull a la seva àrea va propiciar la rematada de Lucas de Vega, que va obligar a empat dos. Hi ha a l'última jugada, minut 96, una falta llançada per Kike Márquez el va rematar de cap Djetei. El central estava completament sol, encara que la pilota va sortir desviada. Aquí va estar la victòria!

– FC Barcelona B: Carevic; Ilias Akhomach (Zacaries, m. 59), Ramos Mingo, Comas (Guillén, m. 68), Mika Marbre; Fabio (Peque Polo, 59), Mattheus, Jandro, Ruiz (Lucas de Vega, m. 59); Diounkou (Peque, m. 90) i Jutglà.

– Albacete Balompié: Bernabé; Johannsson, Dejetei, Boyomo, Enmanuelle; Sergi García (Kawaya, m. 83), Riki, Alberto Jiménez (Eric Montes, m. 74), Kike Márquez; Manu Fuster i Dani González (Rubén Martínez, m. 57).

Àrbitre: Busquets Ferrer. Grogues als locals Ruiz, Akhomach i Ramos Mingo. Per part de visita, Alberto Jiménez.

Gols: 1-0, m. 8: Jutgla; 1-1, m. 72: Rubén Martínez; 1-2, m. 87: Kike Márquez (de penal); 2-2, m. 95: Lluc de Vega.

Incidències: el partit de la jornada 24 del grup II de Primera RFEF disputat a l'estadi 'Johan Cruyff' davant uns 600 espectadors. Presència de seguidors marmessors a les grades.