Getafe live idag: LaLiga Santander match, matchdag 6

Match över, Osasuna 0, Getafe 2,90'+7' Andra halvlek är slut, Osasuna 0, Getafe 2,90'+6' Räddat skott. Rubén Peña (Osasuna) skjuter med höger fot från höger sida 90'+5'Juan Cruz (Osasuna) har blivit fälld i försvarszonen.

90'+5'Ful av Jaime Mata (Getafe).90'+4'Byte i Getafe, Jaime Seoane kommer in på planen för Carles Aleñá.90'+4'Byte i Getafe, Álex Revuelta kommer in på planen för Gastón Álvarez p.g.a. en skada 90'+3'Ful av Unai García (Osasuna).

90'+3'Gastón Álvarez (Getafe) har blivit fälld i försvarszonen.90'+2'Hörna, Osasuna. Hörna tagen av Domingos Duarte.90'+1'Luis Milla (Getafe) Andra gula kortet för farligt spel.90'+1'Fullbrott av Luis Milla (Getafe).

90'+1'Ez Abde (Osasuna) har fått en frispark på motsatt sida.90'+1'Försök blockerad av Jon Moncayola (Osasuna) nick från mitten av området.90'Kike García (Osasuna) har tagit emot frispark i motsatt fält 90'Fould av Domingos Duarte (Getafe).

89'Försök missat Munir El Haddadi (Getafe) skott med höger fot från mitten av straffområdet till vänster. Assisterad av Damián Suárez med en cross in i området.88'Försök blockerat av Carles Aleñá (Getafe) skott med vänster fot från utanför området. Assisterad av Luis Milla.87'Ful av Moi Gómez (Osasuna).87'Juan Iglesias (Getafe) fick ett regelbrott i försvarszonen.

bild 85'Försök missat Munir El Haddadi (Getafe) skott med vänster fot från vänster sida av straffområdet efter en kontring.82'Byte i Getafe, Jaime Mata går in i planen och ersätter Enes Ünal.81'Hörna, Osasuna. Hörna tagen av David Soria 81' Skottet stannade högt och mitt i mål. Ez Abde (Osasuna) sköt med höger fot från utanför straffområdet.

bild 80'Moi Gómez (Osasuna) har fått en frispark på motsatt plan 80'Fullstöt av Luis Milla (Getafe). 78'Offside, Osasuna. Ruben Pena försöker ett genomspel, men Kike Garcia går i offside. bild 77 ′ Byte i Osasuna, Manu Sánchez kommer in på planen och ersätter David García.

bild 77' Byte i Osasuna, Kike García kom in på planen för att ersätta Ante Budimir 76' Ååååååå! Osasuna 0, Getafe 2. Gastón Álvarez (Getafe) nick från mycket nära håll efter en fast situation 76'Försök blockerat Domingos Duarte (Getafe) skott med vänster fot från mitten av straffområdet. Assisterad av Mauro Arambarri. bild 75 ′ David García (Osasuna) får ett gult kort för en farlig match.

75'Ful av David García (Osasuna).75'Munir El Haddadi (Getafe) fick en frispark på motsatt plan.73'Carles Aleñá (Getafe) fick en frispark på högerkanten.73'Jon Moncayola (Osasuna) har gult kort för farligt spel.

73'Ful av Jon Moncayola (Osasuna).72'Stefan Mitrovic (Getafe) fälldes i försvarszonen.72'Fullbrott av Ante Budimir (Osasuna).70'Ez Abde (Osasuna) fälldes på vänsterkanten.

70'Ful av Damián Suárez (Getafe).69'Ante Budimir (Osasuna) har fått det gula kortet för ett farligt spel.69'Ful av Ante Budimir (Osasuna).69'Damián Suárez (Getafe) har missat ett i områdesförsvar.

bild 68′ Byte i Osasuna, Jon Moncayola kommer in på planen och ersätter Darko Brasanac. 68'Luis Milla (Getafe) får gult kort för ett farligt spel. 64'Darko Brasanac (Osasuna) får gult kort för ett farligt spel. spela. 64'Ful av Darko Brasanac (Osasuna).

bild 64' Munir El Haddadi (Getafe) har fått ett regelbrott i försvarszonen. bild 63 – Byte i Getafe, Luis Milla kommer in på planen för Nemanja Maksimovic. 63 – Byte i Getafe, Munir El Haddadi går in på planen för Borja Mayoral. bild 59 ′ Rubén Peña (Osasuna) får ett gult kort för en farlig match.

59'Ful av Rubén Peña (Osasuna) 59'Carles Aleñá (Getafe) fick ett regelbrott på högerkanten 58'Hörna, Osasuna. Hörna tagen av Juan Iglesias. bild 57 - Byte i Osasuna, Rubén Peña gick in på planen för Nacho Vidal.

57'Byte i Osasuna, Ez Abde kom in på planen för att ersätta Rubén García.55'Ful av Rubén García (Osasuna).55'Stefan Mitrovic (Getafe) fälldes i försvarszonen. Getafe sköt med högerfoten utanför område som går högt och avviker åt höger. Assisterad av Enes Ünal.

49' Corner, Getafe. Hörnan tagen av Sergio Herrera. 49 ′ Skottet stannade bredvid höger sida av målet. Enes Ünal (Getafe) sköt från utanför området. 48'Nacho Vidal (Osasuna) har fått det gula kortet för farligt spel. 48'Ful av Nacho Vidal (Osasuna).

bild 48'Enes Ünal (Getafe) har fått ett regelbrott i det motsatta fältet. 47 Försök blockerat av Nacho Vidal (Osasuna) skott med höger fot från höger sida av straffområdet. Assisterad av Rubén García.47'Försök missad av Ante Budimir (Osasuna) nick från mitten av området mycket nära högra stolpen men gick något utanför efter en hörna.47'Hörn, Osasuna. Hörna tagen av Stefan Mitrovic.

46'Försök blockerat av Ante Budimir (Osasuna) skott med vänster fot från mitten av området. 46'Darko Brasanac (Osasuna) fälldes i motsatt fält.46'Fullstöt av Mauro Arambarri (Getafe). Andra halvlek börjar Osasuna 0 Getafé 1.

45'+3'Första halvlek slutar, Osasuna 0, Getafe 1.45'+1'Ful av Nacho Vidal (Osasuna).45'+1'Borja Mayoral (Getafe) fick ett regelbrott i försvarszonen.45'Ful av Gastón Alvarez (Getafe).

44′ Moi Gómez (Osasuna) har fått ett regelbrott i försvarszonen.43′ Chimy Avila (Osasuna) har fått rött kort.42′ VAR-granskning: Möjligt rött kort.

41'Ful av Chimy Avila (Osasuna).41'Juan Iglesias (Getafe) fick ett fult straff på vänsterkanten.38'Försök missat av Ante Budimir (Osasuna) med ett skott från mitten av området som missar till vänster. bild 36 ' Moi Gómez (Osasuna) har fått ett regelbrott i försvarszonen.

36'Ful av Mauro Arambarri (Getafe).36'Lucas Torró (Osasuna) har fått ett regelbrott i försvarszonen.36'Ful av Enes Ünal (Getafe).35'Rubén García (Osasuna) har fått gult kort.

35'Domingos Duarte (Getafe) har fått ett gult kort.34'Hörna, Osasuna. Hörna tagen av Gastón Álvarez 33'Hörna, Osasuna. Hörna tagen av Gastón Álvarez 32′ Chimy Avila (Osasuna) har fått ett regelbrott på högerkanten.

32'Ful av Juan Iglesias (Getafe).32'Ful av Carles Aleñá (Getafe).32'Darko Brasanac (Osasuna) fick ett regelbrott i försvarszonen.30'Goooooal! Osasuna 0, Getafe 1. Juan Iglesias (Getafe) skott med vänster fot från en svår vinkel till vänster.

28'Ful av Darko Brasanac (Osasuna).28'Carles Aleñá (Getafe) fälldes i det defensiva området. 26'Fullbrott av Lucas Torró (Osasuna).26'Borja Mayoral (Getafe) fälldes i områdets defensiv.

24' Skottet stannade under pinnarna på marknivå. Juan Iglesias (Getafe) skott med höger fot från mer än 30 meter.23'Fullbrott av Rubén García (Osasuna).23'Domingos Duarte (Getafe) fick en frispark på högerkanten.22'Försök nekades av Ante Budimir (Osasuna) ) ) sköt med höger fot från mitten av området.

21'Rubén García (Osasuna) har fått ett regelbrott på högerkanten.21'Ful av Gastón Álvarez (Getafe).17'Hörna, Osasuna. Hörna tagen av Domingos Duarte.17'Försök blockerat av Ante Budimir (Osasuna) skott med vänster fot från mitten av straffområdet. Assisterad av Chimy Avila med en nickad passning.

14'Skuldet stannade högt och genom mitten av målet. Darko Brasanac (Osasuna) nick från blankt håll från höger. Assisterad av Moi Gómez med ett inlägg i straffområdet. Hörna 14', Osasuna. Hörna tagen av Juan Iglesias. 13 ′ Stoppat skott. Chimy Avila (Osasuna) skjuter med vänsterfoten från höger sida av straffområdet. Assisterad av Nacho Vidal.

12'Ful av Enes Ünal (Getafe).12'David García (Osasuna) fälldes i försvarszonen.7'Lucas Torró (Osasuna) fälldes i försvarszonen.7'Ful av Mauro Arambarri (Getafe) ) ).

7'Försök blockerat av Enes Ünal (Getafe) skott med höger fot från utanför straffområdet. Assisterad av Borja Mayoral.3'Ful av Enes Ünal (Getafe).2'Darko Brasanac (Osasuna) fick ett regelbrott i försvarszonen. Första halvlek börjar.

Bekräftade laguppställningar i båda lagen. Huvudpersonerna hoppar in på planen för att starta uppvärmningsövningarna