Burgos live idag: LaLiga Smartbank match, matchdag 6

Matchen slutar, CD Leganés 0, Burgos 0,90'+8'Andra halvlek slutar, CD Leganés 0, Burgos 0,90'+7'Offside, Burgos. José Antonio Caro försöker ett genomspel, men Juan Artola grips för offside.90'+7'Gregorio Sierra (Burgos) fälls i det defensiva slutet.

90'+7'Ful av Jorge Sáenz (CD Leganés).90'+6'Försök blockerat Jorge Sáenz (CD Leganés) skott med vänster fot från mitten av straffområdet.90'+5'Josema (CD Leganés) tar emot en foul på vänsterkanten 90'+5'Ful av Juan Hernández (Burgos).

90'+4'Försök missat Juan Muñoz (CD Leganés) skott med höger fot från mitten av straffområdet till vänster. Assisterad av Jorge Miramón med ett inlägg i straffområdet efter att ha tagit en frispark.90'+4'Piotr Parzyszek (CD Leganés) har blivit fälld på högerkanten.90'+4'Fullbrott av Gregorio Sierra (Burgos).90' + 3'Ful av Piotr Parzyszek (CD Leganés).

90'+3'Gregorio Sierra (Burgos) har blivit fälld i försvarszonen.90'+3'Hörna, CD Leganés. Hörna tagen av José Antonio Caro.90'+3'Ett skott räddade precis vid det övre vänstra hörnet. Dani Raba (CD Leganés) nick från mitten av straffområdet. Assisterad av Allan-Roméo Nyom med en cross i området.

90'+1'Fullbrott av Dani Raba (CD Leganés).90'+1'Saúl Berjón (Burgos) får ett fel i försvarszonen.89'Försök missat. Juan Hernández (Burgos) skott med vänster fot från utanför straffområdet smutsigt område som rör ribban. Assisterad av Juan Artola med en nickad passning 88'Hörna, CD Leganés. Hörn tillverkad av Aitor Córdoba.

88'Hörna, CD Leganés. Hörna tagen av Raúl Navarro. 87' Dani Raba (CD Leganés) får ett regelbrott i försvarszonen. 87' Fel av Saúl Berjón (Burgos). 86' Byte i Burgos, Saúl Berjón kommer in på planen och ersätter Jesús Areso.

86′ Offside, CD Leganés. Josema försökte ett genomspel, men Piotr Parzyszek togs i offside.85'Försök blockerat Dani Raba (CD Leganés) skott med vänster fot från mitten av straffområdet.85'Försök räddat. Juan Muñoz (CD Leganés) skjuter med sin högra fot utanför området. 84′ Försök avvisades av Juan Muñoz (CD Leganés) skott med höger fot utanför området. Assist av Piotr Parzyszek med en nickad passning.

83'Försök missat Gregorio Sierra (Burgos) skott med vänster fot från mer än 30 meter.81'Fullspel av Juan Muñoz (CD Leganés).81'Fran García (Burgos) får ett regelbrott på vänsterkanten.81'Utspel, CD Leganés. Jorge Sáenz försökte med ett genomspel, men Allan-Roméo Nyom togs i offside.

80'Byte i CD Leganés, Naim García kom in på planen för Iker Undabarrena.80'Byte i CD Leganés, Juan Muñoz kom in på planen för José Arnáiz.79'Dani Raba (CD Leganés) har fått ett regelbrott på högerkanten .79 'Ful av Miguel Ángel Atienza (Burgos).

78'Josema (CD Leganés) har fått ett regelbrott i försvarszonen.78'Ful av Juan Artola (Burgos).75'Ful av Iker Undabarrena (CD Leganés).75'Juan Artola (Burgos) har fått ett regelbrott i försvarszon.

75'José Arnáiz (CD Leganés) fälls i försvarszonen. 75'Juan Artola (Burgos) fälls.74'Miki Muñoz (Burgos) fälls.73'Iker Undabarrena (CD Leganés) fälls i försvaret. zon.

73′ Skott avvisades av Juan Hernández (Burgos) skott med vänster fot utanför området. Assisterad av Miki Muñoz.71'José Arnáiz (CD Leganés) har fått ett regelbrott på vänsterkanten.71'Ful av Raúl Navarro (Burgos).71'Byte, Burgos Juan Artola går in i planen och ersätter Álex Bermejo.

71'Byte i Burgos, Miki Muñoz kom på planen och ersatte Mourad.70'Fulltäckt med Iker Undabarrena (CD Leganés).70'Raúl Navarro (Burgos) fick ett regelbrott på motståndarens planhalva.68'Dani Raba (CD Leganés) fällt på högerkanten.

68'Ful av Fran García (Burgos).67'Ful av Piotr Parzyszek (CD Leganés).67'Unai Elgezabal (Burgos) har fått ett regelbrott i försvarszonen.66'Byte, CD Leganés, Josema kommer in på planen och ersätter Riza Durmisi på grund av skada.

bild 62'Álex Bermejo (Burgos) har fått det gula kortet för farligt spel.62'Rubén Pardo (CD Leganés) har fått ett regelbrott i försvarszonen.62'Álex Bermejo (Burgos) fäller sig.61'Byte på CD Leganés , Dani Raba kom in på planen för att ersätta Fede Vico.

61'Change in CD Leganés, Piotr Parzyszek kom in på planen för Yacine Qasmi. 60'Försök missat. Gaku Shibasaki (CD Leganés) nick från mitten av området 59'Ful av Jorge Miramón (CD Leganés). 59' Miguel Ángel Atienza (Burgos) fälls på vänsterkanten.

bild 59'Byte i Burgos, Raúl Navarro kommer in på planen för Pablo Valcarce.58'Byte i Burgos, Juan Hernández kommer in på planen för Gaspar Campos.57'Iker Undabarrena (CD Leganés) har fått ett regelbrott i försvarszonen.57'Ful av Alex Bermejo (Burgos).

55'Jorge Sáenz (CD Leganés) har fått ett regelbrott i försvarszonen.55'Ful av Mourad (Burgos).55'Ful av Jorge Sáenz (CD Leganés).55'Gregorio Sierra (Burgos) har fått ett regelbrott i försvarszon.

54'Hörna, CD Leganés. Hörnan tagen av Unai Elgezabal. 54' José Arnáiz (CD Leganés) skott med höger fot från utanför området blockeras. 48' Fede Vico (CD Leganés) får gult kort för farligt spel. 48' Fel av Fede Vico ( CD Leganes).

bild 48'Pablo Valcarce (Burgos) fälls i försvarszonen.47'Försök blockerat Rubén Pardo (CD Leganés) skott med höger fot från utanför straffområdet. Assisterad av Riza Durmisi Andra halvlek börjar CD Leganés 0, Burgos 0.45'+4'Första halvlek slutar, CD Leganés 0, Burgos 0.

45'+4'Stoppskott. Gaspar Campos (Burgos) skjuter med sin högra fot från utanför området.45'+3'Yacine Qasmi (CD Leganés) har blivit fälld i försvarszonen.45'+3'Fullbrott av Aitor Córdoba (Burgos).43'Ful av Yacine Qasmi (CD Leganés).

43′ Gregorio Sierra (Burgos) har fått ett regelbrott i försvarszonen. Assisterad av Riza Durmisi med ett inlägg i straffområdet.39'Yacine Qasmi (CD Leganés) har blivit fälld på högerkanten.39'Ful av Gregorio Sierra (Burgos).

38'Aktionen stoppades under pinnar på marknivå. Unai Elgezabal (Burgos) nick från mitten av straffområdet. Assisterad av Álex Bermejo med ett inlägg i straffområdet. 37' Fel av Riza Durmisi (CD Leganés). 37' Mourad (Burgos) har fått ett regelbrott på högerkanten. 36' Fel av José Arnáiz (CD Leganés).

bild 36'Pablo Valcarce (Burgos) har fått ett regelbrott i försvarszonen.33'José Arnáiz (CD Leganés) har fått ett regelbrott i försvarszonen.33'Ful av Mourad (Burgos).32'Ful av Riza Durmisi (CD) Leganes).

bild 32'Gaspar Campos (Burgos) har fått ett regelbrott i motsatt fält. 26'Hörna, Burgos. Hörna tagen av Dani Jiménez. 26 ′ Stående skott. Pablo Valcarce (Burgos) skjuter med höger fot på nära håll från högerkanten 24'Yacine Qasmi (CD Leganés) fälls på vänsterkanten.

24'Ful av Aitor Córdoba (Burgos).23'Försök missat Jorge Miramón (CD Leganés) skott med höger fot från mitten av straffområdet.16'Fede Vico (CD Leganés) fälls i försvarszonen.16′ Fel av Fran Garcia (Burgos).

14'Försök missat Álex Bermejo (Burgos) skott med höger fot från utanför straffområdet går precis förbi det övre högra hörnet. Assisterad av Gaspar Campos.13'Försök missat Allan-Roméo Nyom (CD Leganés) nick från mitten av straffområdet efter en frispark.12'Gaku Shibasaki (CD Leganés) fälls på motståndarens planhalva.12'Fullstöt av Miguel Ángel Atienza (Burgos).

12'Ful av Fede Vico (CD Leganés).12'Miguel Ángel Atienza (Burgos) har blivit fälld i försvarszonen.7'Offside, Burgos. Jesús Areso försökte ett genomspel men Mourad togs för offside. Assisterad av Jorge Miramon.

5'Yacine Qasmi (CD Leganés) har fått ett regelbrott på vänsterkanten. 5'Ful av Aitor Córdoba (Burgos).3'Iker Undabarrena (CD Leganés) har fått ett regelbrott i försvarszonen. 3'Ful av Unai Elgezabal (Burgos).

1'Riza Durmisi (CD Leganés) får ett fel i försvarszonen.1'Ful av Gaspar Campos (Burgos).1'Försök blockerat Álex Bermejo (Burgos) skott med höger fot från utanför straffområdet blockeras. Assisterad av Fran García. Första halvlek börjar.

Bekräftade laguppställningar i båda lagen. Huvudpersonerna hoppar in på planen för att starta uppvärmningsövningarna