Huesca live idag: LaLiga Smartbank match, matchdag 6

Slut på matchen, Deportivo Alavés 2, Huesca 1.90'+4'Andra halvlek slutar, Deportivo Alavés 2, Huesca 1.90'+4'Offside, Deportivo Alavés. Rubén Duarte försökte med en långpassning men Taichi Hara fångades i ett offsideläge 90'+4'Försök blockerat av Toni Moya (Deportivo Alavés) skott med höger fot från utanför straffområdet.

90'+3'Oscar Sielva (Huesca) tilldelas det gula kortet för ett farligt spel.90'+3'Ful av Pablo Tomeo (Huesca).90'+3'Taichi Hara (Deportivo Alavés) har fått ett regelbrott på fältmotståndare.89'Försök missat av Taichi Hara (Deportivo Alavés) med ett skott från mitten av straffområdet som missar höger sida om mål. Assisterad av Rubén Duarte med en cross in i området.

bild 87: Hörna, Deportivo Alavés. Hörna tagen av Gerard Valentín.86'Byte för Deportivo Alavés Javi Lopez ersätter Abderrahman Rebbach.85'Ful av Pablo Tomeo (Huesca).85'Abderrahman Rebbach (Deportivo Alavés) fick ett regelbrott på vänsterkanten.

bild 84 ′ Försök blockerat av Juan Carlos Real (Huesca) skott med höger fot från utanför området. Assisterad av Oscar Sielva.82′ Andrei Ratiu (Huesca) förlorar.82′ Toni Moya (Deportivo Alavés) missar i försvarszonen.82′ Juan Carlos Real (Huesca) missar i defensiv zon.

82'Ful av Carlos Benavídez (Deportivo Alavés).78'David Timor (Huesca) får gult kort för en farlig regel.78'Ful av David Timor (Huesca).78'Jason (Deportivo Alavés) har fått ett regelbrott på den defensiva zonen.

bild 78'Byte i Huesca, José Ángel Carrillo kommer in på planen för Daniel Escriche.77'Rubén Duarte (Deportivo Alavés) har fått gult kort för en farlig regel.77'Ful av Rubén Duarte (Deportivo Alavés).77'Kevin Carlos (Huesca) har fått ett regelbrott i det motsatta fältet.

76'Försök missat av Pablo Tomeo (Huesca) skott med höger fot från utanför straffområdet som går högt och brett till höger.75'Försök missat av Kevin Carlos (Huesca) nick från mitten av straffområdet som missar vänster. Assisterad av Juan Carlos Real med ett inlägg i området.72'Byte för Deportivo Alavés, Toni Moya kommer in på planen och ersätter Salva Sevilla.72'Byte för Deportivo Alavés, Taichi Hara kommer in på planen och ersätter Miguel De la Fuente.

71'Ful av Kevin Carlos (Huesca).71'Rubén Duarte (Deportivo Alavés) fälldes i det defensiva området.68'Fullbrott av Jason (Deportivo Alavés).68'Florian Miguel (Huesca) fälldes i det defensiva området. försvarszon.

67'Ful av Juan Carlos Real (Huesca) 67'Nahuel Tenaglia (Deportivo Alavés) fick ett regelbrott på högerkanten.66'Goooooal! Deportivo Alavés 2, Huesca 1. Óscar Sielva (Huesca) skjuter med vänsterfoten utanför området.

bild 63'Byte på Deportivo Alavés Nikola Maras kommer in på planen och ersätter Abdelkabir Abqar på grund av en skada.62'Försök missat av Florian Miguel (Huesca) nick från mitten av området efter en hörna.62'Hörn, Huesca . Hörna tagen av Carlos Benavídez. bild 61 Byte i Huesca, Kevin Carlos kom in på planen för att ersätta Aboubakary Kanté.

59′ Hörna, Huesca. Hörna tagen av Antonio Sivera 59′ Skottet stannade högt och genom mitten av målet. Daniel Escriche (Huesca) nick från blankt håll från höger sida av straffområdet. Assisterad av Gerard Valentín.57'Miguel De la Fuente (Deportivo Alavés) fick en frispark på motsatt plan.57'Fullstöt av Jérémy Blasco (Huesca).

57'Försök missat av Florian Miguel (Huesca) skott med vänsterben från utanför straffområdet som går för högt. 55'Ful av Abdelkabir Abqar (Deportivo Alavés).55'Aboubakary Kanté (Huesca) fick en frispark i motsatt plan .55 'Ful av Nahuel Tenaglia (Deportivo Alavés).

bild 55'Daniel Escriche (Huesca) har fått ett regelbrott i försvarszonen. 52'Goooooal! Deportivo Alavés 2, Huesca 0. Nahuel Tenaglia (Deportivo Alavés) skjuter med högerfoten från höger sida från blankt håll efter en hörna 51'Hörna, Deportivo Alavés. Hörna tagen av Andrei Ratiu 49′ Försök missat av Nahuel Tenaglia (Deportivo Alavés) nick från en mycket lutad vinkel från höger som går högt och avvisas till höger. Assisterad av Miguel De la Fuente med ett inlägg i straffområdet.

48'Ful av Xeber Alkain (Deportivo Alavés).48'David Timor (Huesca) fick ett regelbrott på vänsterkanten.48'Miguel De la Fuente (Deportivo Alavés) fälldes i försvarszonen.48'Ful av Jeremy Blasco ( Huesca).

47'Ful av Jon Guridi (Deportivo Alavés).47'Oscar Sielva (Huesca) fick ett regelbrott i försvarszonen.46'Hörna, Huesca. Hörnan tagen av Abdelkabir Abqar. Andra halvlek börjar Deportivo Alavés 1, Huesca 0.

45 - Byte i Huesca, Pablo Tomeo kommer in på planen för Kento Hashimoto. 45 - Byte i Huesca, Oscar Sielva kommer in på planen för Jorge Pulido. 45'+5′ Första halvlek slutar, Deportivo Alavés 1, Huesca 0.45'+3 'Ful av Carlos Benavídez (Deportivo Alavés).

45'+3'Aboubakary Kanté (Huesca) har blivit fälld i försvarszonen.45'Hörna, Huesca. Hörnan tagen av Rubén Duarte.42'Goooooal! Deportivo Alavés 1, Huesca 0. Xeber Alkain (Deportivo Alavés) skjuter med högerfoten från mitten av området efter en hörna 41'Hörna, Deportivo Alavés. Hörnan tagen av Florian Miguel.

41'Abderrahman Rebbach (Deportivo Alavés) fick ett fel på vänsterkanten. 41'Ful av Andrei Ratiu (Huesca).37'Offside, Deportivo Alavés. Carlos Benavídez försökte med en passning men Miguel De la Fuente greps i offsideposition 37' Räddat skott. Miguel De la Fuente (Deportivo Alavés) skjuter med höger fot från mitten av området.

36'Försök missat Florian Miguel (Huesca) skott med vänster fot från vänster sida av straffområdet som går högt och utanför till höger 35'Försök räddat lågt till vänster. Abderrahman Rebbach (Deportivo Alavés) skott med höger fot från vänster sida av straffområdet. Assisterad av Rubén Duarte.33'Ful av Xeber Alkain (Deportivo Alavés).33'Florian Miguel (Huesca) fick ett regelbrott på vänsterkanten.

bild 29' Salva Sevilla (Deportivo Alavés) har fått ett regelbrott i försvarszonen. 29 ′ Andrei Ratiu (Huesca) förlorar.

28' Försök missat. Nahuel Tenaglia (Deportivo Alavés) skott med höger fot från höger sida av straffområdet. 24' Försök missat. Abderrahman Rebbach (Deportivo Alavés) skott med vänster fot från mitten av straffområdet. 21' Byte, Huesca , Gerard Valentín kom in för att ersätta Serge Soko på grund av skada. bild 20 Försök missat Carlos Benavídez (Deportivo Alavés) skott med höger fot från utanför straffområdet.

bild 16 Försök blockerat av Abderrahman Rebbach (Deportivo Alavés) skott med höger fot från utanför straffområdet. Assisterad av Salva Sevilla.14'Försök missat Juan Carlos Real (Huesca) skott med höger fot från höger sida av straffområdet går för högt. Assist av Andrei Ratiu.14'Shot räddade till vänster hörna. Serge Soko (Huesca) skott med vänster fot från höger sida av straffområdet. Assisterad av Andrei Ratiu.12'Corner, Deportivo Alavés. Hörnan tagen av Andrés Fernández.

12 ′ Skottet stannade lågt till vänster. Abderrahman Rebbach (Deportivo Alavés) skjuter med höger fot från mitten av området. Assisterad av Jon Guridi.10'Miguel De la Fuente (Deportivo Alavés) fälldes i det defensiva området.10'Jorge Pulido (Huesca) fälldes.9'Jon Guridi (Deportivo Alavés) fälldes i det defensiva området.

bild 7 Försök missat Abderrahman Rebbach (Deportivo Alavés) skott med höger fot från utanför straffområdet går högt och utanför till höger. Assisterad av Rubén Duarte.4'Corner, Deportivo Alavés. Hörna tagen av Serge Soko 4'Hörna, Deportivo Alavés. Hörna tagen av Jérémy Blasco 2'Foul av Nahuel Tenaglia (Deportivo Alavés).

2'David Timor (Huesca) har fått ett regelbrott på vänsterkanten. Assisterad av Aboubakary Kanté.1′ Salva Sevilla (Deportivo Alavés) har fått ett regelbrott i försvarszonen. 1′ Fel av Andrei Ratiu (Huesca).

Första delen börjar. Uppställningar bekräftade av båda lagen. Huvudpersonerna hoppar in på planen för att starta uppvärmningsövningarna