Sevilla räddade en poäng mot ett Villarreal som uppskattar det mer

Slut på matchen, Villarreal 1, Sevilla 1,90'+6'Andra halvlek slutar, Villarreal 1, Sevilla 1,90'+6' Assist av Alex Telles med ett inlägg i området efter att ha tagit en frispark.90'+5'Isco ( Sevilla) har blivit fälld på vänsterkanten.

90'+5'Ful av Daniel Parejo (Villarreal).90'+4'Ett skott räddat längst ner till vänster. José Morales (Villarreal) skjuter med högerfoten från mitten av straffområdet. Assisterad av Daniel Parejo.90'+3'Corner, Villarreal. Hörna tagen av Marko Dmitrovic.90'+3'Skott räddat högt och mitt i mål. José Morales (Villarreal) skjuter med höger fot från höger sida av insidan av straffområdet. Assisterad av Daniel Parejo.

90'+2'Hörna, Villarreal. Hörna tagen av Nemanja Gudelj.90'+1'Försök missat Arnaut Danjuma (Villarreal) skott med höger fot från mycket nära håll var för högt. Assisterad av Yeremi Pino med ett inlägg i straffområdet.90'Suso (Sevilla) har blivit fälld på högerkanten.90'Alex Baena (Villarreal) fälls.

89′ Offside, Sevilla. Kike Salas försöker ett genomspel, men Isco går i offside. 88' Försök missat. Papu Gómez (Sevilla) skott med höger fot från utanför straffområdet är högt och bredvid till höger. 86' Joan gör fel Jordán (Sevilla). 86′ Etienne Capoue (Villarreal) har fått ett regelbrott i försvarszonen.

85′ Offside, Sevilla. Jesús Navas försöker ett genomspel, men Rafa Mir går i offside.84'Nemanja Gudelj (Sevilla) får ett fel på vänsterkanten.84'Yeremi Pino (Villarreal) fälls.84'Försök missat. Papu Gómez (Sevilla) sköt från höger utanför området som går för högt. Susos stöd.

83′ Byte i Sevilla, Papu Gómez kommer in på planen och ersätter Óliver Torres. 82′ Byte i Tra Villarreal, Johan Mojica kommer in på planen och ersätter Alfonso Pedraza. 82′ Byte i Tra Villarreal, José Morales kommer in på planen och ersätter Nicolas Jackson. 82′ VAR Review: Villarreal Penalty.

80'Straff dömd av Alex Telles (Sevilla) efter ett regelbrott i området 80'Straff till förmån för Villarreal. Förlust i Yeremi Pino-området. 80′ Offside, Villarreal. Kiko Femenía försökte ett genomspel, men Yeremi Pino togs i offside bild 79' skott med vänster fot från Suso (Sevilla) blockeras. Assisterad av Jesus Navas.

73'Hörna, Villarreal. Hörnan tagen av Jesús Navas 73' Försök blockerat Alfonso Pedraza (Villarreal) skott med vänster fot från vänster sida av straffområdet. Assisterad av Pau Torres.73'Ful av Alex Telles (Sevilla).73'Álex Baena (Villarreal) har blivit fälld i det defensiva området.

72' Corner, Sevilla. Hörna tagen av Pau Torres 71′ Skott stående högt och genom mitten av målet. Daniel Parejo (Villarreal) skjuter med högerfoten utanför området.69'Alex Telles (Sevilla) har en ytter som får ett gult kort för ett farligt spel.69'Alex Telles (Sevilla) fäller fel.

bild 69'Nicolas Jackson (Villarreal) har fått ett regelbrott på motståndarens planhalva.69'Byte i Sevilla, Alex Telles kommer in på planen och ersätter Marcos Acuña.69'Byte i Sevilla, Suso kommer in på planen och ersätter José Ángel Carmona.68' Avslut missad av Jesús Navas (Sevilla) skott med vänster fot från höger sida av straffområdet som går högt och till vänster. Assisterad av Óliver Torres med en cross mot straffområdet.

67'Hörna, Villarreal. Hörna tagen av Nemanja Gudelj.66'Nemanja Gudelj (Sevilla) har blivit fälld i försvarszonen.66'Alfonso Pedraza (Villarreal) gör fel.65'Offside, Sevilla. Marko Dmitrovic tog emot ett genomspel, men Rafa Mir togs i offside.

65' Missat skott av Etienne Capoue (Villarreal) skott med högerfoten utanför området som går för högt. bild 65'Alex Baena (Villarreal) skjuter med höger fot från vänster sida av straffområdet. Assisterad av Arnaut Danjuma.63'Ful av Marcos Acuña (Sevilla).63'Yeremi Pino (Villarreal) har blivit fälld i det defensiva området.

62'Jesús Navas (Sevilla) får ett fel på högerkanten.62'Alfonso Pedraza (Villarreal) gör fel.61'Försök blockerat Alfonso Pedraza (Villarreal) skott med vänster fot från utanför området.60'José Ángel Carmona (Sevilla) har fått ett gult kort för en farlig match.

60'Ful av José Ángel Carmona (Sevilla).60'Arnaut Danjuma (Villarreal) har fått ett regelbrott på vänsterkanten.60'Byte, Villarreal. Arnaut Danjuma kommer in och ersätter Francis Coquelin.59'Avbyte, Villarreal, kommer in till Yeremi Pino-fältet som ersättning för Samuel Chukwueze.

56′ Försök missat av Nemanja Gudelj (Sevilla) skott med högerfot utanför området som går högt och till vänster. Assisterad av Joan Jordán 55' Missat skott Isco (Sevilla) nick från mitten av området nära högra stolpen men gick något utanför. Assisterad av Marcos Acuña.55'José Ángel Carmona (Sevilla) har fått ett regelbrott på högerkanten.55'Ful av Pau Torres (Villarreal).

51'Goooooal! Villarreal 1, Sevilla 1. Álex Baena (Villarreal) skott med höger fot från mitten av straffområdet 51'Attack räddad från låga stolpen. Álex Baena (Villarreal) skjuter med högerfoten från mitten av straffområdet. Assisterad av Francis Coquelin efter ett djupt driv. Assist av Kiko Femenía 47′ Hand av Nicolás Jackson (Villarreal).

46'Offside, Sevilla. Óliver Torres försöker ett genomspel, men Rafa Mir går i offside, Tanguy Nianzou ersätter Fernando.

45'+4'Fullbrott av Rafa Mir (Sevilla).45'+4'Första halvlek slutar, Villarreal 0, Sevilla 1.45'+4'Pau Torres (Villarreal) har blivit fälld i försvarszonen.45'+1′ Marcos Acuña (Sevilla) har blivit fälld i den defensiva zonen.

45'+1'Fullbrott av Samuel Chukwueze (Villarreal).45'Nemanja Gudelj (Sevilla) har fått det gula kortet för farligt spel.45'Ful av Nemanja Gudelj (Sevilla).45'Nicolas Jackson (Villarreal) har fått en gult kort saknas på vänsterkanten.

44′ Fel av Óliver Torres (Sevilla) 44′ Etienne Capoue (Villarreal) har fått ett regelbrott i försvarszonen. Assisterad av Etienne Capoue efter en kontring.42'Offside, Sevilla. Nemanja Gudelj försöker ett genomspel, men Oliver Torres går i offside.

41'Álex Baena (Villarreal) har fått det gula kortet. 41'Alex Baena (Villarreal) görs fälld.41'Isco (Sevilla) har fått ett regelbrott på högerkanten. 40'Alfonso Pedraza (Villarreal) fälls.

bild 40'Jesús Navas (Sevilla) fälls på högerkanten 39'Hörna, Villarreal. Hörna tagen av José Ángel Carmona.38'Marcos Acuña (Sevilla) har fått det gula kortet för ett farligt spel.38'Samuel Chukwueze (Villarreal) har blivit fälld på högerkanten.

38'Ful av Marcos Acuña (Sevilla).38'Offside, Sevilla. Isco försöker ett genomspel, men Rafa Mir går i offside. 37'Hörna, Villarreal. Hörna tagen av Nemanja Gudelj.33'Foul av Marcos Acuña (Sevilla).

bild 33'Samuel Chukwueze (Villarreal) har blivit fälld på högerkanten.33'Skip räddas längst ner till vänster. Alfonso Pedraza (Villarreal) nick från vänster sida av straffområdet. Assisterad av Kiko Femenía.31'Byte i Villarreal kom Álex Baena in på planen för att ersätta Giovani Lo Celso.31'Marcos Acuña (Sevilla) har fått ett regelbrott på vänsterkanten.

31′ Fel av Kiko Femenía (Villarreal) 30′ Hörna, Sevilla. Hörnan tagen av Nicolas Jackson. 29′ Hörna, Sevilla. Hörna tagen av Raúl Albiol. 28′ Hörna, Sevilla. Hörna tagen av Pau Torres.

28 ′ Skott avvisades av Óliver Torres (Sevilla) skott med höger fot från utanför området. Assisterad av Rafa Mir.27'Daniel Parejo (Villarreal) träffar ribban med ett skott med höger fot från utanför straffområdet. Assisterad av Samuel Chukwueze.26'Bono (Sevilla) får det gula kortet.26'Försök missat Alfonso Pedraza (Villarreal) skott med vänster fot från vänster sida av straffområdet missar till vänster. Assisterad av Samuel Chukwueze.

23′ Giovani Lo Celso (Villarreal) förlorar. 23' Marcos Acuña (Sevilla) gör fel i det defensiva området. 23' Fel av Etienne Capoue (Villarreal). 22' Óliver Torres (Sevilla) får ett regelbrott i det defensiva området.

22′ Samuel Chukwueze (Villarreal) har fått ett regelbrott i försvarszonen. Assisterad av Isco.22'Försök blockerad Marcos Acuña (Sevilla) skott med vänster fot från utanför straffområdet. Assisterad av Joan Jordan.

18'Ful av José Ángel Carmona (Sevilla).18'Francis Coquelin (Villarreal) har blivit fälld på motståndarens planhalva.16'Försök missat Nicolas Jackson (Villarreal) skott med höger fot från höger sida av straffområdet.10 Fel av Pau Torres (Villarreal).

10'Jesús Navas (Sevilla) har blivit fälld i försvarszonen 8'Goooooal! Villarreal 0, Sevilla 1. Óliver Torres (Sevilla) skjuter med vänsterfoten från mitten av straffområdet. Assisterad av Óliver Torres.5'Isco (Sevilla) har blivit fälld på vänsterkanten.

5'Ful av Etienne Capoue (Villarreal) 5'Försök missat Giovani Lo Celso (Villarreal) skott med vänster fot från utanför straffområdet. Huvudpersonerna hoppar in på planen för att starta uppvärmningsövningarna