Villarreal live idag: Conference League-match, första åttondelsfinalen

iconSlut på matchen, Anderlecht 1, Villarreal 1.90'+7′iconSista varvet, Anderlecht 1, Villarreal 1.90'+5'iconGiovani Lo Celso (Villarreal) har fått ett regelbrott i försvarszonen.90'+5′iconFel av Nilson Angulo (Anderlecht).

90'+4'Matchen återupptogs.90'+4'iconFrispark av Giovani Lo Celso (Villarreal). 90'+4'iconMario Stroeykens (Anderlecht) har fått ett regelbrott i försvarszonen.90'+3′iconRamón Terrats (Villarreal) har fått ett regelbrott i försvarszonen.

90 '+3 ′iconFrispark av Nilson Angulo (Anderlecht).90′iconHörna, Anderlecht. Hörnan tagen av Aïssa Mandi.87′iconByte, Anderlecht Nilson Angulo kommer in på planen och ersätter Anders Dreyer 86' Spelet återupptogs.

86'Spelet är förnyat.86′iconByte, Anderlecht Killian Sardella ersätter Moussa N'Diaye på grund av en skada.85'Spelet är stoppat (Villarreal).85′iconFörsök missat Nicolas Jackson (Villarreal) skott med höger fot från vid vinkel till höger.

83'Matchen har återupptagits.83'Matchen har återupptagits.82'Spelet har stoppats på grund av en skada på Moussa N'Diaye (Anderlecht).80′iconDaniel Parejo (Villarreal) har fått ett regelbrott på högerkanten.

80 'iconFrispark av Majeed Ashimeru (Anderlecht).79′iconMisslyckande av Ramón Terrats (Villarreal). 79′iconYari Verschaeren (Anderlecht) har blivit fälld i försvarszonen.77′iconAnders Dreyer Fault (Anderlecht).

77 'iconJohan Mojica (Villarreal) har fått ett regelbrott på vänsterkanten.75'iconFörsök missat Jan Vertonghen (Anderlecht) skott med vänster fot från vänster sida av straffområdet mycket nära vänster stolpe men gick något utanför. Assisterad av Moussa N'Diaye efter en hörnpåse.74′iconHörna, Anderlecht. Hörnan tagen av Jorge Cuenca.74′iconFörsök blockerat Yari Verschaeren (Anderlecht) skott med höger fot från utanför straffområdet.

74 'iconByte i Villarreal, Ramón Terrats kom in för att ersätta Manu Trigueros. 74′iconByte i Villarreal, Nicolás Jackson gick in på planen för att ersätta José Morales. 74′iconByte i Villarreal, Giovani Lo Celso kom in för att ersätta Álex Baena. 73′iconByte i Anderlecht, Majeed Ashimeru ersatte Lior Refaelov.

71 'iconHörna, Anderlecht. Hörnan tagen av Johan Mojica.70′iconFörsök missat Lior Refaelov (Anderlecht) skott med vänster fot från utanför straffområdet går högt och utanför till vänster. Assisterad av Mario Stroeykens.68′iconJorge Cuenca (Villarreal) har fått ett regelbrott i defensiv zon.68'iconAnders Dreyer Fault (Anderlecht).

67 'iconFul av Yeremy Pino (Villarreal). 67'iconMoussa N'Diaye (Anderlecht) har blivit fälld i den defensiva zonen.67'Spelet har återupptagits.67'Spelet har återupptagits.

66 "Matchen mot Yeremy Pino (Villarreal) är försenad. 66"iconSkottet stannade högt och genom mitten av målet. Islam Slimani (Anderlecht) nick från mitten av straffområdet. Assisterad av Moussa N'Diaye med ett inlägg i straffområdet.65′iconByte i Anderlecht, Islam Slimani gick in på planen och ersatte Benito Raman.65′iconByte i Anderlecht, Mario Stroeykens gick in i lägret och ersatte Francis Amuzu.

62 'iconOffside, Anderlecht. Yari Verschaeren försökte ett genomspel men Michael Murillo togs i offside.62′iconHörna, Anderlecht. Hörnan tagen av Jorge Cuenca.61′iconFörsök blockerat Anders Dreyer (Anderlecht) skott med höger fot från utanför straffområdet. Assisterad av Lior Refaelov. 58′iconByte i Villarreal, Gerard Moreno gick in på planen för att ersätta Jorge Pascual.

58 'iconByte i Villarreal, Yeremy Pino kom in för att ersätta Samuel Chukwueze. 57′iconGoooool! Anderlecht 1, Villarreal 1. Anders Dreyer (Anderlecht) skott med vänster fot från utanför straffområdet. 56'iconHörna, Villarreal. Hörnan tagen av Bart Verbruggen.56′iconStoppad skott. Álex Baena (Villarreal) skott med vänster fot från mitten av straffområdet.

54'Matchen har återupptagits.54'Matchen har återupptagits.54'Spelet är stoppat (Villarreal).50′iconHörna, Anderlecht. Hörnan tagen av Jorge Cuenca.

49 'iconStoppad skott. Álex Baena (Villarreal) sköt med höger fot från utanför området.48'iconHörna, Villarreal. Hörna tagen av Zeno Debast.iconAndra halvlek börjar Anderlecht 0, Villarreal 1.45'+2′iconFörsta matchen, Anderlecht 0, Villarreal 1.

45 '+2 ′iconAvsluta att stå under pinnar på marknivå. Jorge Cuenca (Villarreal) skott med vänster fot från vänster sida av straffområdet.45'+1'iconDaniel Parejo (Villarreal) har fått ett regelbrott i motsatt fält.45'+1′iconFul av Francis Amuzu (Anderlecht) 45' Matchen återupptogs.

45'Matchen har återupptagits.45'Spelet har stoppats på grund av en skada på Manu Trigueros (Villarreal).44′iconJohan Mojica (Villarreal) har fått ett regelbrott i försvarszonen.44′iconAmadou Diawara (Anderlecht) fel.

42 'iconJorge Pascual (Villarreal) har fått ett regelbrott i försvarszonen.42'iconFrispark av Moussa N'Diaye (Anderlecht).42′iconFörsök blockerat Moussa N'Diaye (Anderlecht) skott med vänster fot från utanför straffområdet blockeras. Assisterad av Benito Raman. 41′iconHörna, Villarreal. Hörnan tagen av Amadou Diawara.

40 'iconManu Trigueros (Villarreal) har fått ett regelbrott i motsatt fält.40'iconAvsaknad av Amadou Diawara (Anderlecht). 38′iconBrist på Manu Trigueros (Villarreal). 38′iconBenito Raman (Anderlecht) har blivit fälld i den defensiva zonen.

37 'iconManu Trigueros (Villarreal) har fått gult kort för en farlig match.37′iconBrist på Manu Trigueros (Villarreal). 37′iconLior Refaelov (Anderlecht) har blivit fälld i försvarszonen.34′iconJorge Pascual (Villarreal) har blivit fälld i den defensiva zonen.

34 'iconFrispark av Moussa N'Diaye (Anderlecht).31′iconJorge Pascual (Villarreal) har fått ett regelbrott i försvarszonen.31'iconFul av Jan Vertonghen (Anderlecht).29′iconFel av Jorge Pascual (Villarreal).

29 'iconJan Vertonghen (Anderlecht) har fått ett regelbrott i försvarszonen.27′iconFörsök nekades av Anders Dreyer (Anderlecht) skott med höger fot från utanför straffområdet.28′iconGoooool! Anderlecht 0, Villarreal 1. Manu Trigueros (Villarreal) skjuter med höger fot från mitten av området. 25′iconStoppad skott. Benito Raman (Anderlecht) skott med vänster fot från mitten av straffområdet.

27 'iconHörna, Anderlecht. Hörnan tagen av Aïssa Mandi.24′iconStoppad skott. Samuel Chukwueze (Villarreal) skott med vänster fot från mitten av området.19'iconHörna, Villarreal. Hörnan tagen av Amadou Diawara.19′iconFörsök blockerat av Daniel Parejo (Villarreal) skott med höger fot från utanför straffområdet.

18 'iconHörna, Villarreal. Hörnan tagen av Moussa N'Diaye.16′iconMoussa N'Diaye (Anderlecht) har fått ett regelbrott i defensiv zon.16′iconFul av Juan Foyth (Villarreal).16'iconÁlex Baena (Villarreal) har fått ett regelbrott i motsatt fält.

sexton'iconFul av Michael Murillo (Anderlecht).15′iconJosé Morales (Villarreal) har fått ett regelbrott i försvarszonen.15'iconFul av Lior Refaelov (Anderlecht).12'iconFel av Álex Baena (Villarreal).

12 'iconLior Refaelov (Anderlecht) har fått ett regelbrott på motståndarens planhalva.7'iconFul av Juan Foyth (Villarreal).7'iconMoussa N'Diaye (Anderlecht) har fått ett regelbrott på vänsterkanten.6′iconFörsök blockerat av Samuel Chukwueze (Villarreal) skott med vänster fot från utanför straffområdet. Assisterad av Alex Baena.

6 'iconJosé Morales (Villarreal) har fått ett regelbrott i försvarszonen.6'iconFul av Michael Murillo (Anderlecht).5′iconOffside, Anderlecht. Zeno Debast försöker ett genomspel, men Benito Raman går i offside.iconStart kommer att ha prioritet.

iconBekräftade laguppställningar av båda lagen, som tar fältet för att starta uppvärmningsövningarna