Ghana live idag: Qatar VM-match, grupp H

iconSlut på matchen, Portugal 3, Ghana 2,90'+11'iconSista varvet, Portugal 3, Ghana 2,90'+8'iconFörsök missat Osman Bukari (Ghana) skott med höger fot från långt håll till vänster missar ribban. Assisterad av Jordan Ayew. 90'+7'iconGonçalo Ramos (Portugal) har blivit fälld på vänsterkanten.

90 '+7 ′iconFul av Daniel Amartey (Ghana). 90'+6'iconFörsök blockerat av Rafael Leão (Portugal) skott med höger fot från utanför straffområdet.90'+5′iconBruno Fernandes (Portugal) har fått ett gult kort för ett farligt spel.90'+5′iconFel av Bruno Fernandes (Portugal).

90 '+5 ′iconOsman Bukari (Ghana) har fått ett regelbrott på högerkanten.90'+4′iconBruno Fernandes (Portugal) har fått ett regelbrott på vänsterkanten.90'+4′iconFrispark av Osman Bukari (Ghana). 90'+2′iconByte i Ghana, Antoine Semenyo kom in för att ersätta Alexander Djiku.

90 '+2 ′iconByte i Ghana, Daniel-Kofi Kyereh kom in för att ersätta Salis Abdul Samed.90'+2'iconFörsök missat Mohammed Salisu (Ghana) nick från mitten av straffområdet till vänster. Assisterad av Thomas Partey.90'+1′iconDanilo Pereira (Portugal) har fått ett gult kort för ett farligt spel.90'+1′iconIñaki Williams (Ghana) har fått ett gult kort.

90 'iconFul av Danilo Pereira (Portugal).90′iconIñaki Williams (Ghana) har fått ett regelbrott i försvarszonen.89′iconGoooool! Portugal 3, Ghana 2. Osman Bukari (Ghana) nick från mitten av området. 88′iconByte i Portugal, Gonçalo Ramos gick in på planen och ersatte Cristiano Ronaldo.

88 'iconByte i Portugal, João Mário kom in på planen för att ersätta João Félix.88′iconByte i Portugal kom João Palhinha in på planen för att ersätta Bernardo Silva. 83′iconOffside, Portugal. João Félix tog emot ett genomspel men Cristiano Ronaldo var i offsideposition.82′iconFel av Rafael Leão (Portugal).

82 'iconDaniel Amartey (Ghana) har fått ett regelbrott i försvarszonen.80′iconGoooool! Portugal 3, Ghana 1. Rafael Leão (Portugal) skjuter med högerfoten från vänster sida av straffområdet efter en kontring.78'iconGoooool! Portugal 2, Ghana 1. João Félix (Portugal) skott med höger fot från höger sida av straffområdet. 77′iconByte i Portugal kom Rafael Leão in på planen och ersatte Rúben Neves.

77 'iconByte i Ghana, Jordan Ayew kom in för att ersätta André Ayew. 77′iconByte i Ghana, Osman Bukari kom in på planen för att ersätta Mohammed Kudus.73′iconGoooool! Portugal 1, Ghana 1. André Ayew (Ghana) skjuter med högerfoten från mycket nära håll.72′iconStoppad skott. Mohammed Kudus (Ghana) skott med vänster fot från utanför straffområdet.

70 'iconJoão Félix (Portugal) har fått ett regelbrott i försvarszonen.70′iconFrispark av Tariq Lamptey (Ghana). 69'iconFörsök missat Thomas Partey (Ghana) skott med höger fot från utanför straffområdet.67'iconFörsök blockerat Iñaki Williams (Ghana) skott med höger fot från utanför straffområdet. Assisterad av Abdul Rahman Baba.

66 'iconByte i Ghana, Tariq Lamptey kom in på planen och ersatte Alidu Seidu.65′iconGoooool! Portugal 1, Ghana 0. Cristiano Ronaldo (Portugal) gjorde straffen i förlust. 62 ′ Straff favoriserad av Portugal. Cristiano Ronaldo led en förlust i området. 62′

61 'iconFul av Rúben Dias (Portugal). 61'iconIñaki Williams (Ghana) har fått ett regelbrott i försvarszonen.57′iconAlidu Seidu (Ghana) har fått ett gult kort för ett farligt spel.57′iconJoão Félix (Portugal) har fått ett regelbrott på vänsterkanten.

57 'iconFrispark av Alidu Seidu (Ghana). 56'iconByte i Portugal, William Carvalho kommer in på planen, ersätter Otávio på grund av en skada.55′iconMissat skott Mohammed Kudus (Ghana) skott med vänster fot från utanför straffområdet.54′iconFel av Octavio (Portugal).

54 'iconAndré Ayew (Ghana) fälldes i försvarszonen.54′iconMissat skott av Alidu Seidu (Ghana) skott med vänster fot från utanför området mycket nära högra stolpen men gick något utanför efter en hörna.53′iconHörna, Ghana. Hörnan tagen av João Cancelo.52′iconCristiano Ronaldo (Portugal) har blivit fälld på vänsterkanten.

52 'iconFrispark av Alidu Seidu (Ghana). 52'iconBruno Fernandes (Portugal) har fått ett regelbrott i försvarszonen.52′iconFrispark av Abdul Rahman Baba (Ghana). 50′iconGame Out, Ghana. Abdul Rahman Baba tog ett djupt steg men André Ayew fångades i ett offsideläge.

49 'iconAndré Ayew (Ghana) har fått gult kort för ett farligt spel.49′iconOtávio (Portugal) har fått ett regelbrott i försvarszonen.49′iconFul av André Ayew (Ghana).48′iconFel av Octavio (Portugal).

48 'iconAlidu Seidu (Ghana) fälldes i försvarszonen.46'iconHörna, Portugal. Hörnan tagen av Thomas Partey.iconAndra halvlek börjar Portugal 0, Ghana 0.45'+3′iconFörsta halvlek slut, Portugal 0, Ghana 0.

45 '+1 ′iconFul av João Félix (Portugal). 45'+1'iconAlidu Seidu (Ghana) fälldes i försvarszonen.45'iconMohammed Kudus (Ghana) har fått gult kort för ett farligt spel.45′iconJoão Cancelo (Portugal) har blivit fälld i den defensiva zonen.

45 'iconFrispark av Mohammed Kudus (Ghana).45′iconFörsök missat Otávio (Portugal) skott med höger fot från vid vinkel från höger.44′iconFul av Otávio (Portugal).44′iconMohammed Kudus (Ghana) har blivit fälld i den defensiva zonen.

43 'iconBruno Fernandes (Portugal) har fått ett regelbrott på högerkanten.43′iconFrispark av Mohammed Salisu (Ghana).42′iconAlidu Seidu (Ghana) fälldes i försvarszonen.42'iconFel av João Félix (Portugal).

42 'iconFörsök blockerat Cristiano Ronaldo (Portugal) skott med vänster fot från vänster sida av straffområdet. Assisterad av Raphaël Guerreiro.38′iconDanilo Pereira (Portugal) har fått ett regelbrott i försvarszonen.38′iconFrispark av Mohammed Salisu (Ghana).38′iconHörna, Ghana. Hörna tagen av Bruno Fernandes.

36 'iconHörna, Ghana. Hörnan tagen av Rúben Dias.36′iconStoppad skott. Otávio (Portugal) sköt med höger fot från utanför straffområdet.34'iconFul av André Ayew (Ghana).34′iconOtávio (Portugal) har blivit fälld i den defensiva zonen.

33 'iconHörna, Portugal. Hörnan tagen av André Ayew.32′iconCristiano Ronaldo (Portugal) har fått ett regelbrott på högerkanten.32′iconFrispark av Abdul Rahman Baba (Ghana). 32′iconJoão Félix (Portugal) har blivit fälld i den defensiva zonen.

32 'iconFul av Daniel Amartey (Ghana).31′iconFul av Cristiano Ronaldo (Portugal). 31'iconAlexander Djiku (Ghana) har blivit fälld i försvarszonen.30′iconBruno Fernandes (Portugal) har fått ett regelbrott i motsatt fält.

30 'iconFul av Salis Abdul Samed (Ghana).28′iconFörsök missat João Félix (Portugal) skott med vänster ben från mitten av straffområdet är för högt. Assisterad av Bernardo Silva. 27′iconFul av Iñaki Williams (Ghana).27′iconDanilo Pereira (Portugal) har blivit fälld i den defensiva zonen.

25 'iconFul av João Félix (Portugal).25′iconAlidu Seidu (Ghana) fälldes i försvarszonen.24'iconFul av Rúben Neves (Portugal).24′iconAndré Ayew (Ghana) har blivit fälld i försvarszonen.

20 'iconRaphaël Guerreiro (Portugal) har fått ett regelbrott på vänsterkanten.20'iconFrispark av Alidu Seidu (Ghana). 15'iconFul av Rúben Neves (Portugal).15′iconAndré Ayew (Ghana) har blivit fälld i försvarszonen.

13 'iconFörsök missat Cristiano Ronaldo (Portugal) nick från höger sida av nätet missar till höger. Assisterad av Raphaël Guerreiro med ett inlägg i straffområdet efter en hörna.13'iconHörna, Portugal. Hörnan tagen av Daniel Amartey.11′iconFul av Thomas Partey (Ghana).11′iconOtávio (Portugal) har blivit fälld i den defensiva zonen.

10 'iconStoppad skott. Cristiano Ronaldo (Portugal) skjuter med höger fot från mitten av området.6'iconFörsök blockerat av Rúben Neves (Portugal) skott med höger fot från utanför straffområdet.5'iconFörsök missat Otávio (Portugal) skott med höger fot från utanför straffområdet missar till vänster efter en hörna.4′iconHörna, Portugal. Hörn tillverkad av Alidu Seidu.

3 'iconJoão Cancelo (Portugal) har fått ett regelbrott i försvarszonen.3′iconFrispark av Abdul Rahman Baba (Ghana). 2′iconFul av Cristiano Ronaldo (Portugal). 2'iconAbdul Rahman Baba (Ghana) har blivit fälld på vänsterkanten.

iconStart kommer att ha prioritet.iconBekräftade laguppställningar av båda lagen, som tar fältet för att starta uppvärmningsövningarna