Sevilla kan bara starta en pasta från Elche

iconSlut på matchen, Elche 1, Sevilla 1,90'+4′iconSista varvet, Elche 1, Sevilla 1,90'+3'iconBryan Gil (Sevilla) får det gula kortet.90'+2′iconSkottet stannade bredvid den högra sidan av målet. Pere Milla (Elche) nick från en mycket svår vinkel till höger. Assisterad av Tete Morente med en cross in i området.

90 '+1 ′iconHörna, Elche. Hörnan tagen av Gonzalo Montiel.90′iconOffside, Sevilla. Bryan Giló tog ett djupt steg men Rafa Mir var i offsideposition.89'iconOffside, Elche. Pedro Bigas försökte en genomgång men Ezequiel Ponce var i offsideposition.88'iconTete Morente (Elche) vinner ett regelbrott i försvarszonen.

88 'iconFul av Gonzalo Montiel (Sevilla).87'iconAvsaknad av Pol Lirola (Elche).87'iconBryan Gil (Sevilla) fick ett regelbrott i försvarszonen.84'iconStoppat skott nära vänstra hörnet. Pere Milla (Elche) nick från höger sida av insidan av området. Assisterad av Álex Collado med en cross in i området.

83 'iconÁlex Collado (Elche) fick ett regelbrott på vänsterkanten.83′iconFul av Nemanja Gudelj (Sevilla). 83′iconPedro Bigas (Elche) fick ett regelbrott i försvarszonen.83'iconFel av Rafa Mir (Sevilla).

82 'iconOffside, Elche. John Donald försökte ett genomspel men Pere Milla var i offsideposition.82'iconSkott blockerat av Raúl Guti (Elche) skott med höger fot från utanför straffområdet. Assist av Tete Morente.81′iconMissat skott av Gumbau (Elche) skott med vänster fot från utanför straffområdet som gick för högt. Assist av Álex Collado efter en hörna.81′iconHörna, Elche. Hörnan tagen av Alex Telles.

79 'iconOffside, Sevilla. Alex Telles fick ett genomspel men Bryan Gil var i offsideposition.79'iconByte i Sevilla, Bryan Gil kom in på planen för att ersätta Youssef En-Nesyri.79'iconByte i Elche, Pol Lirola kom in på planen för att ersätta Josan.79'iconByte i Sevilla, Rafa Mir kom in på planen för att ersätta Marcos Acuña.

78 'iconPere Milla (Elche) har fått det gula kortet.78'iconFul av Pedro Bigas (Elche).78'iconMarcos Acuña (Sevilla) fälldes i försvarszonen.75'iconRaúl Guti (Elche) vinner ett regelbrott i försvarszonen.

75 'iconFel av Lucas Ocampos (Sevilla).74'iconFörsök missat av Ezequiel Ponce (Elche) nick från mitten av området och bollen missar till höger om målet. Assisterad av Gumbau med ett inlägg i området efter att ha tagit ett regelbrott.73′iconLoïc Badé (Sevilla) har fått ett gult kort för ett farligt spel.73'iconPere Milla (Elche) vinner ett regelbrott på andra halvlek.

73 'iconFul av Loïc Badé (Sevilla).72'iconByte i Elche, Raúl Guti kom in på planen för att ersätta Fidel.71′iconFörsök missad av Youssef En-Nesyri (Sevilla) nick från mitten av straffområdet.71'iconByte i Sevilla, Gonzalo Montiel kom in på planen för att ersätta Jesús Navas.

70 'iconByte i Sevilla, Ivan Rakitic kom in på planen för att ersätta Fernando. 70′iconOffside, Elche. Josan försökte en genomgång men Fidel var i offsideposition.68'iconSkott missad av Ezequiel Ponce (Elche) med ett nära skott från höger sida efter en hörna.68'iconHörna, Elche. Hörnan tagen av Karim Rekik.

68 'iconPere Milla (Elche) skott med höger fot från utanför straffområdet blockeras. Assist av Tete Morente.66′iconByte i Elche, Ezequiel Ponce kom in på planen för att ersätta Randy Nteka.66'iconByte i Elche, Pere Milla kom in på planen för att ersätta Lucas Boyé. 65′iconFörsök missat av Fidel (Elche) skott med vänster fot från mitten av området som går högt och utanför till höger. Assisterad av Alex Collado.

Sextiofem'iconSkott blockerat av Pedro Bigas (Elche) nick från mitten av straffområdet. Assistans från Gumbau med ett kryss in i området.63'iconJesús Navas (Sevilla) har fått ett gult kort för farligt spel.63'iconTete Morente (Elche) fick ett regelbrott på vänsterkanten.63'iconFul av Jesús Navas (Sevilla).

63 'iconSkott stående under pinnarna på marknivå. Lucas Ocampos (Sevilla) skott med vänster fot från utanför straffområdet. Assisterad av Youssef En-Nesyri.60′iconFernando (Sevilla) har fått ett gult kort för ett farligt spel.60'iconFul av Fernando (Sevilla).60'iconTete Morente (Elche) vinner en frispark på vänsterkanten.

59 'iconFörsök missat Alex Telles (Sevilla) skott med vänster fot från vänster sida av straffområdet missar till höger sida om mål. Assisterad av Marcos Acuña. 58′iconFul av Clerc (Elche).58'iconLucas Ocampos (Sevilla) fick ett regelbrott i försvarszonen.56'iconGumbau Fault (Elche).

56 'iconNemanja Gudelj (Sevilla) har fått ett regelbrott i försvarszonen.55′iconByte i Sevilla kom Nemanja Gudelj in på planen för att ersätta Erik Lamela. 54′iconFörsök missat Lucas Ocampos (Sevilla) skott med höger fot från höger sida av straffområdet är för högt. Assisterad av Youssef En-Nesyri.53′iconFörsök missat Álex Collado (Elche) skott med vänster fot från utanför straffområdet var mycket nära vänster stolpe men var något utanför mål. Stöd från Josan.

50 'iconFörsök missat John Donald (Elche) skott med höger fot från mitten av straffområdet.50'iconHörna, Elche. Hörna tagen av Lucas Ocampos.50'iconSkott blockerat av Álex Collado (Elche) skott med vänster fot från utanför straffområdet. Support från Gumbau.49′iconHörna, Elche. Hörnan tagen av Karim Rekik.

48 'iconOffside, Elche. Gumbau försökte en djup passning men Josan var i offsideposition.45'iconByte i Elche, Álex Collado kom in på planen för att ersätta Nicolás Fernández Mercau.iconAndra halvlek börjar Elche 1, Sevilla 1,45'+3′iconFörsta delen av finalen, Elche 1, Sevilla 1.

45 '+2 ′iconHörna, Sevilla. Hörnan tagen av Edgar Badia.45'+1′iconHandboll av Nicolás Fernández Mercau (Elche).45′iconLucas Boyé (Elche) nick från mitten av straffområdet till vänster. Assistans från Nicolás Fernández Mercau med ett centrum in i området.45′iconStoppad skott. Cabeza Morente (Elche) skott med höger fot från utanför straffområdet.

44 'iconOffside, Sevilla. Lucas Ocampos försökte ett genomspel men Youssef En-Nesyri var i offsideposition.43'iconFul av Nicolás Fernández Mercau (Elche).42′iconFörsök missat av Lucas Boyé (Elche) nick från mitten av området och bollen missar till höger om målet. Assisterad av Gumbau med ett inlägg i området efter en hörna.42′iconHörna, Elche. Hörnan tagen av Loïc Badé.

39 'iconHörna, Sevilla. Hörna tagen av Pedro Bigas.35'iconHörna, Sevilla. Hörna tagen av Pedro Bigas.33'iconJosan (Elche) fick ett regelbrott i försvarszonen.33'iconFel av Erik Lamela (Sevilla).

28 'iconSkottet stannade bredvid den högra sidan av målet. Erik Lamela (Sevilla) skjuter med högerfoten från mitten av området. Assisterad av Karim Rekik. 27′iconHörna, Elche. Hörna tagen av Marko Dmitrovic.27'iconStoppad skott. Tete Morente (Elche) skott med höger fot från vänster sida av insidan av straffområdet.26′iconOffside, Sevilla. Karim Rekik tog ett djupt steg men Youssef En-Nesyri var i offsideposition.

25 'iconGoooool! Elche 1, Sevilla 1. Tete Morente (Elche) med ett skott från mitten av området.24'iconFul av Nicolás Fernández Mercau (Elche).24′iconMarcos Acuña (Sevilla) fälldes på vänsterkanten.23'iconOffside, Elche. Clerc tog ett genomspel men Tete Morente var i offsideposition.

23 'iconOffside, Elche. Randy Nteka försökte en djup passning men Tete Morente var i offsideposition.22′iconFul av Lucas Boyé (Elche).22'iconErik Lamela (Sevilla) fick ett regelbrott i försvarszonen.21'iconHörna, Elche. Hörnan tagen av Loïc Badé.

21 'iconFörsök missat Youssef En-Nesyri (Sevilla) skott med vänster fot från mer än 30 meter är högt och utanför till höger. Assisterad av Lucas Ocampos efter en kontring.20'Matchen återupptas.20'Matchen återupptas.18'Spelet har stoppats på grund av en skada Lucas Boyé (Elche).

18 'iconPape Gueye (Sevilla) har fått det röda kortet.18'iconLucas Boyé (Elche) fick ett regelbrott på motståndarens planhalva. 18'iconBrist på Pape Gueye (Sevilla). 16'iconFel av Clerc (Elche).

sexton'iconLucas Ocampos (Sevilla) fick ett regelbrott på andra halvan. 15'iconFörsök missad av Loïc Badé (Sevilla) nick från mitten av området mycket nära högra stolpen men gick något ur kurs. Assistans från Marcos Acuña med ett inlägg i området efter en hörna.15′iconHörna, Sevilla. Hörnan tagen av John Donald.14′iconOffside, Sevilla. Marko Dmitrovic tog ett djupt steg men Youssef En-Nesyri var i offsideposition.

14 'iconSkott stående under pinnarna på marknivå. Gumbau (Elche) skott med höger fot från utanför straffområdet. Assist av Josan.13′iconHörna, Elche. Hörnan tagen av Jesús Navas.12′iconSkott blockerat av Lucas Boyé (Elche) skott med höger fot från utanför straffområdet.10'iconGoooool! Elche 0, Sevilla 1. Erik Lamela (Sevilla) skott med vänster fot från mitten av straffområdet.

10 'iconFel av Randy Nteka (Elche).10′iconFernando (Sevilla) fick ett regelbrott i försvarszonen.7′iconNicolás Fernández Mercau (Elche) fälldes på högerkanten.7′iconFel av Erik Lamela (Sevilla).

5 'iconSkottet stannade högt och genom mitten av målet. Tete Morente (Elche) skott med vänster fot från höger sida av insidan av straffområdet.4′iconHörna, Sevilla. Hörnan tagen av Clerc.3′iconFörsök missat Youssef En-Nesyri (Sevilla) nick från mitten av straffområdet missar till höger om mål. Assisterad av Jesús Navas med en cross in i området.2′iconPape Gueye (Sevilla) vinner en frispark på offensiv planhalva.

2 'iconFul av Nicolás Fernández Mercau (Elche).1′iconLucas Ocampos (Sevilla) fick ett regelbrott i försvarszonen.1'iconFel av Randy Nteka (Elche).iconStart kommer att ha prioritet.

iconBekräftade laguppställningar av båda lagen, som tar fältet för att starta uppvärmningsövningarna