För mycket Villarreal för Cádiz

iconSlut på matchen, Villarreal 2, Cádiz 0,90'+4′iconSista varvet, Villarreal 2, Cádiz 0,90′iconHörna, Villarreal. Hörnan tagen av Jorge Meré.89′iconJohan Mojica (Villarreal) har blivit fälld i försvarszonen.

89 'iconFul av Iván Alejo (Cádiz). 88′iconFörsök missat av Rubén Sobrino (Cádiz) skott med höger fot från mitten av straffområdet.88′iconAvsluta att stå under pinnar på marknivå. José Mari (Cádiz) sköt med höger fot från höger sida av området.87'iconByte i Villarreal, Jorge Pascual gick in på planen för att ersätta Nicolás Jackson.

87 'iconByte i Villarreal, Álex Baena kommer in på planen för att ersätta Yeremy Pino.86′iconMisslyckande av Ramón Terrats (Villarreal). 86′iconJosé Antonio de la Rosa (Cádiz) har fått ett regelbrott i försvarszonen.82′iconByte i Cádiz, José Mari kom in på planen för att ersätta Gonzalo Escalante.

82 'iconFörsök missat Alfonso Espino (Cádiz) skott med vänster fot från utanför straffområdet till vänster. Assisterad av Ruben Sobrino.80′iconFörsök missad av Gonzalo Escalante (Cádiz) nick från mitten av straffområdet som missar till vänster. Assisterad av Ruben Sobrino.79′iconFul av Yeremy Pino (Villarreal). 79'iconIván Alejo (Cádiz) har fått ett regelbrott på högerkanten.

78 'iconJohan Mojica (Villarreal) har fått ett regelbrott på vänsterkanten.78'iconFul av Iván Alejo (Cádiz). 77′iconMissat skott av Samuel Chukwueze (Villarreal) skott med vänster fot från mitten av området mycket nära högra stolpen men gick något utanför. Assisterad av Nicolás Jackson.76′iconFel av Samuel Chukwueze (Villarreal).

76 'iconJosé Antonio de la Rosa (Cádiz) har fått ett regelbrott på vänsterkanten.76'iconAvsluta att stå under pinnar på marknivå. Gonzalo Escalante (Cádiz) skjuter med sin högra fot från vänster sida av området. Assisterad av Álvaro Negredo efter ett genomspel. 75′iconFul av Yeremy Pino (Villarreal). 75'iconIván Alejo (Cádiz) har fått ett regelbrott på högerkanten.

72 'iconFörsök blockerat av Álvaro Negredo (Cádiz) skott med vänster fot från mitten av straffområdet.72′iconIván Alejo (Cádiz) har fått ett regelbrott i försvarszonen.72′iconFul av Yeremy Pino (Villarreal). 70'iconByte i Cádiz, Francisco Mwepu kom in för att ersätta Théo Bongonda.

70 'iconByte i Cádiz, Álvaro Negredo kom in på planen för att ersätta Sergi Guardiola. 69′iconByte i Villarreal, Ramón Terrats gick in på planen för att ersätta Giovani Lo Celso.69′iconByte i Villarreal, Samuel Chukwueze kom in på planen för att ersätta Gerard Moreno.69′iconByte i Villarreal, Johan Mojica gick in på planen och ersatte Alberto Moreno.

68 'iconHörna, Villarreal. Hörnan tagen av Gonzalo Escalante.68′iconManu Trigueros (Villarreal) skott med höger fot från utanför straffområdet nekas. 67′iconRubén Alcaraz (Cádiz) har fått ett gult kort för en farlig match.67′iconYeremy Pino (Villarreal) har fått ett regelbrott i motsatt fält.

67 'iconAvsaknad av Rubén Alcaraz (Cádiz). 66 'iconFul av Gerard Moreno (Villarreal). 66'iconGonzalo Escalante (Cádiz) har fått ett regelbrott på högerkanten.65'iconFel av Nicolás Jackson (Villarreal).

Sextiofem'iconJorge Meré (Cádiz) har fått ett regelbrott i försvarszonen.65'iconNicolas Jackson (Villarreal) har fått ett regelbrott i motsatt fält.65'iconBrist på Luis Hernández (Cádiz). 64'iconByte i Cádiz kom José Antonio de la Rosa för att ersätta Iza Carcelén på grund av skada.

63 'iconAlberto Moreno (Villarreal) har fått gult kort för en farlig match.63′iconBrist på Alberto Moreno (Villarreal). 63'iconIván Alejo (Cádiz) har fått ett regelbrott i försvarszonen.63′iconFörsök blockerat Giovani Lo Celso (Villarreal) skott med vänsterben från mitten av straffområdet blockeras. Assisterad av Yeremy Pino.

62 'iconAvsluta att stå under pinnar på marknivå. Alberto Moreno (Villarreal) skjuter med vänsterfoten från vänster sida av straffområdet. Assisterad av Gerard Moreno.61′iconGerard Moreno (Villarreal) har fått ett regelbrott på högerkanten.61'iconFul av Alfonso Espino (Cádiz). 57′iconSkottet stannade högt och genom mitten av målet. Gerard Moreno (Villarreal) skott med vänster fot från utanför straffområdet. Assisterad av Yeremy Pino.

56 'iconHörna, Cadiz. Hörnan tagen av Giovani Lo Celso.56′iconFörsök blockerat av Rubén Sobrino (Cádiz) skott med höger fot från utanför straffområdet.55'iconBrist på Nicolás Jackson (Villarreal). 55 'iconIza Carcelén (Cádiz) har blivit fälld i försvarszonen.

54 'iconHörna, Cadiz. Hörnan tagen av Pepe Reina.54′iconAvsluta att stå under pinnar på marknivå. Sergi Guardiola (Cádiz) skott med vänster fot från vänster sida av straffområdet. Assisterad av Alfonso Espino.52′iconFörsök missad av Gonzalo Escalante (Cádiz) nick från mitten av straffområdet som precis missade ribban. Assisterad av Iza Carcelén med ett inlägg i området efter en hörna.51′iconHörna, Cadiz. Hörna tagen av Alberto Moreno.

50 'iconHörna, Villarreal. Hörnan tagen av Luis Hernández.48′iconBrist på Manu Trigueros (Villarreal). 48′iconIván Alejo (Cádiz) har fått ett regelbrott i försvarszonen.iconDen andra delen börjar Villarreal 2, Cádiz 0.

45 '+4 ′iconSista första etappen, Villarreal 2, Cádiz 0,45′iconByte i Cádiz, Rubén Alcaraz kom in på planen för att ersätta Fede San Emeterio. 45'+2'iconGoooool! Villarreal 2, Cádiz 0. Nicolás Jackson (Villarreal) skjuter med höger fot från höger sida av straffområdet. 45'+1'iconFel av Daniel Parejo (Villarreal).

45 '+1 ′iconRubén Sobrino (Cádiz) har fått ett regelbrott i försvarszonen.45'+1′iconAvsluta att stå under pinnar på marknivå. Gerard Moreno (Villarreal) skjuter med vänsterfoten från höger sida av straffområdet. Assisterad av Nicolas Jackson.45'Spelet återupptogs.44'VAR-granskning: Villarreal-mål (Manu Trigueros).

42 'iconFoul av Yeremy Pino (Villarreal).42′ MÅL INAKTIVERAD AV VAR: Manu Trigueros (Villarreal) har gjort mål men efter VAR-granskningen går målet inte upp på resultattavlan.42′iconIza Carcelén (Cádiz) har fått ett regelbrott i försvarszonen.42′iconFörsök missat Jorge Meré (Cádiz) skott med höger fot från mitten av straffområdet går för högt efter en hörna.

41 'iconHörna, Cadiz. Hörnan tagen av Pepe Reina.40′iconSkottet stannade bredvid den högra sidan av målet. Iván Alejo (Cádiz) skott med vänster fot från utanför straffområdet. Assisterad av Alfonso Espino med en mitt i området.39′iconHörna, Villarreal. Hörna tagen av Jorge Meré 37' Spelet återupptogs.

37'Spelet återupptogs.36′iconFede San Emeterio (Cádiz) har fått ett gult kort.35'Spelet har stoppats (Villarreal).34′iconAvsluta att stå under pinnar på marknivå. Iván Alejo (Cádiz) skott med vänster fot från utanför straffområdet. Assisterad av Sergi Guardiola.

32 'iconHörna, Villarreal. Hörnan tagen av Fede San Emeterio.32′iconFörsök blockerat av Giovani Lo Celso (Villarreal) skott med vänster fot från utanför straffområdet.31'iconGiovani Lo Celso (Villarreal) har fått ett regelbrott i motsatt fält.31′iconFel av Fede San Emeterio (Cádiz).

30 'iconStoppad skott. Sergi Guardiola (Cádiz) nick från mitten av området. 29′iconFörsök missat av Manu Trigueros (Villarreal) skott med höger fot från utanför straffområdet som precis missade ribban.25'iconOffside, Villarreal. Giovani Lo Celso försökte en djup passning men Gerard Moreno var i offsideposition.25′iconSkottet stannade bredvid den högra sidan av målet. Giovani Lo Celso (Villarreal) skjuter med vänsterfoten utanför området. Assisterad av Daniel Parejo.

25 'iconHörna, Villarreal. Hörnan tagen av Luis Hernández.23′iconHörna, Cadiz. Hörnan tagen av Kiko Femenía.22′iconFul av Yeremy Pino (Villarreal). 22'iconIván Alejo (Cádiz) har fått ett regelbrott på högerkanten.

20 'iconGoooool! Villarreal 1, Cádiz 0. Nicolás Jackson (Villarreal) skjuter med höger fot från mycket nära håll.19′iconAvsluta att stå under pinnar på marknivå. Daniel Parejo (Villarreal) sköt med högerfoten utanför området.18'iconGerard Moreno (Villarreal) har fått ett regelbrott i motsatt fält.18'iconFel av Rubén Sobrino (Cádiz).

15 'iconManu Trigueros (Villarreal) har fått ett regelbrott i försvarszonen.15'iconFul av Alfonso Espino (Cádiz). 13′iconMissat skott av Gerard Moreno (Villarreal) skott med vänster fot från höger sida av straffområdet mycket nära vänster stolpe men gick något utanför. Assisterad av Yeremy Pino.10′iconSkottet stannade lågt till vänster. Rubén Sobrino (Cádiz) sköt med höger fot från vänster sida av straffområdet. Assisterad av Fede San Emeterio.

10 'iconBrist på Manu Trigueros (Villarreal). 10′iconRubén Sobrino (Cádiz) har fått ett regelbrott i försvarszonen.8′iconHörna, Villarreal. Hörnan tagen av Iza Carcelén.4′iconOffside, Cádiz. Rubén Sobrino försökte ett genomspel men Théo Bongonda togs i offside.

3 'iconHörna, Cadiz. Hörnan tagen av Giovani Lo Celso.3′iconFörsök blockerat Alfonso Espino (Cádiz) skott med vänster fot från vänster sida av straffområdet. Assisterad av Theo Bongonda.1′iconAvsluta att stå under pinnar på marknivå. Théo Bongonda (Cádiz) skjuter med höger fot från mitten av området. Assisterad av Ruben Sobrino.iconStart kommer att ha prioritet.

iconBekräftade laguppställningar av båda lagen, som tar fältet för att starta uppvärmningsövningarna