Resumé og mål for Alcorcón 2

Opdater

Slut på kampen, Alcorcón 2, Ponferradina 2. 90'+9′ Anden halvleg slutter, Alcorcón 2, Ponferradina 2. 90'+5′ Skud stoppet under stolper på jordhøjde. Borja Valle (Alcorcón) skød med højre fod fra meget tæt hold. 90'+7′ VAR-afgørelse: Ingen mål Alcorcón 3-2 Ponferradina.

90'+5′ MÅL ANNULLERET AF VAREN: Borja Valle (Alcorcón) scorede, men efter at have gennemgået VAR'en kommer målet ikke op på måltavlen. 90'+5′ Offside, Alcorcón. Borja Valle forsøgte en gennemspilning, men José Ángel Jurado blev taget i offside. 90'+5' Emmanuel Apeh (Alcorcón) rammer overliggeren med et hovedstød fra midten af ​​feltet. Assisteret af Hugo Fraile med et indlæg ind i feltet efter et hjørnespark. 90'+4′ Hjørne, Alcorcón. Hjørnespark taget af Adrián Castellano. 90'+3′ Mål! Alcorcón 2, Ponferradina 2. Borja Valle (Alcorcón) scorede straffesparket med sin højre fod til højre side af målet.

90'+1′ Straffe begået af Adrián Castellano (Ponferradina) efter en fejl inde i feltet. 90'+1′ Straffe til fordel for Alcorcón. Emmanuel Apeh led i området. 89′ Et frispark af Hugo Fraile (Alcorcón). 89′ Juan Hernández (Ponferradina) har modtaget en fejl i den defensive zone. 88′ Skud afvist af Borja Valle (Alcorcón) skud med højre fod fra uden for området.

88′ Hjørnespark, Alcorcón. Hjørnespark taget af Cristian Rodríguez. 87′ Skud misset af Israel García (Alcorcón) hovedstød fra midten af ​​feltet meget tæt på venstre stolpe, men det gik en anelse forbi. Assisteret af Óscar Rivas med en heading aflevering. 86 ′ Israel García (Alcorcón) har modtaget en fejl i forsvarszonen. 86 ′ Overtrædelse af Saúl Crespo (Ponferradina). 85′ Skift i Ponferradina, Juan Hernández kommer ind på banen for at erstatte José Naranjo.

84 ′ Ændring i Alcorcón, Hugo Fraile går ind i banen for at erstatte David Fernández. 84 ′ Skift i Alcorcón, David Forniés går ind i banen for at erstatte Roberto Olabe. 84 ′ Skift i Alcorcón, Israel García går ind i banen for at erstatte Joel Valencia. 81′ Forsøg misset af Roberto Olabe (Alcorcón) skød med venstre fod fra midten af ​​feltet meget tæt på venstre stolpe, men det gik en anelse forbi. Assisteret af Emmanuel Apeh. 80′ frispark af Óscar Arribas (Alcorcón).

80′ Cristian Rodríguez (Ponferradina) har modtaget en fejl i den defensive zone. 79' Et frispark af Giovanni Zarfino (Alcorcón). 79′ Sergi Enrich (Ponferradina) har modtaget en fejl i den defensive zone. 78′ Overtrædelse af José Naranjo (Ponferradina). 78' Joel Valencia (Alcorcón) har modtaget en fejl i den defensive zone.

75 ′ Skift i Ponferradina, Saúl Crespo går ind i banen for at erstatte Eduardo Espiau. 75′ Skift i Ponferradina, Miguel Baeza går ind i banen for at erstatte Agus Medina. 74′ Forsøg misset af Eduardo Espiau (Ponferradina) skud med venstre fod fra venstre side af indersiden af ​​feltet, bolden misser i højre side af målet. Assisteret af Dani Ojeda efter en dyb køretur. 72 ′ Stoppet skud. Borja Valle (Alcorcón) skød med højre fod fra venstre fløj. 71′ Roberto Olabe (Alcorcón) har modtaget et frispark på venstre fløj.

71′ frispark af José María Amo (Ponferradina). 69′ Agus Medina (Ponferradina) har fået et gult kort for en farlig kamp. 69′ Borja Valle (Alcorcón) har modtaget en fejl i det modsatte felt. 69 ′ Overtrædelse af Agus Medina (Ponferradina). 68′ Roberto Olabe (Alcorcón) har modtaget en fejl i den defensive zone.

68 ′ Overtrædelse af Dani Ojeda (Ponferradina). 68 ′ Skift i Alcorcón, Borja Valle går ind i banen for at erstatte Iván Calero. 66 ′ Ríos Reina (Ponferradina) rammer overliggeren, skyder med venstre fod fra langt væk og i en usandsynlig position efter et hjørnespark. 65′ Hjørnespark, Ponferradina. Hjørnespark taget af David Fernández. 64 ′ Skift i Ponferradina, Cristian Rodríguez går ind i banen for at erstatte Yuri.

64 ′ Skift i Ponferradina, Sergi Enrich kommer ind i banen af ​​Paul-Viorel Anton. 64′ Forsøg misset af Dani Ojeda (Ponferradina) skud med højre fod fra højre side af indersiden af ​​feltet. 62 ′ Skift i Alcorcón, Oscar Arribas kommer ind på banen for Álex Mula. 60′ Hand of Paris Adot (Ponferradina). 56′ Giovanni Zarfino (Alcorcón) har fået et gult kort.

56′ Overtrædelse af Víctor García (Alcorcón). 54′ José Ángel Jurado (Alcorcón) får et gult kort for en farlig kamp. 56′ Ríos Reina (Ponferradina) har modtaget en fejl i den defensive zone. 53′ frispark af José Ángel Jurado (Alcorcón). 53′ Eduardo Espiau (Ponferradina) har modtaget en fejl i den defensive zone.

51′ Forsøg misset af Álex Mula (Alcorcón) skud med højre fra meget langt til venstre og i en kompliceret position, der går for højt fra et direkte frispark. 50′ Paul-Viorel Anton (Ponferradina) får et gult kort for en farlig kamp. 50′ Overtrædelse af Paul-Viorel Anton (Ponferradina). 50′ Giovanni Zarfino (Alcorcón) har modtaget et frispark på venstre fløj. 50′ Hjørnespark, Alcorcón. Hjørnespark taget af Dani Ojeda.

49 ′ Álex Mula (Alcorcón) skød med højre skud fra meget langt til venstre og i en kompliceret position blev afvist. 49′ Hånd af José María Amo (Ponferradina). 46′ Mål! Alcorcón 1, Ponferradina 2. Giovanni Zarfino (Alcorcón) skyder med højre fod fra midten af ​​feltet. Anden halvleg begynder Alcorcón 0, Ponferradina 2. 45'+1′ Første halvleg slutter, Alcorcón 0, Ponferradina 2.

45′ Forsøg misset José Ángel Jurado (Alcorcón) skud med venstre fod fra midten af ​​feltet misser til højre side af målet. Assisteret af Joel Valencia. 45′ Skud savnet af Emmanuel Apeh (Alcorcón) hovedstød fra midten af ​​feltet, der misser til venstre. Assisteret af Giovanni Zarfino med et indlæg fra feltet. 43′ Mål! Alcorcón 0, Ponferradina 2. Ríos Reina (Ponferradina) skud med venstrebenet fra lang afstand og i en usandsynlig position efter et hjørnespark. 42′ Skud blokeret af José Naranjo (Ponferradina) skud med højre fod fra midten af ​​feltet. 42′ Hjørnespark, Ponferradina. Hjørnespark taget af Iván Calero.

41′ Hjørnespark, Alcorcón. Hjørnespark taget af Adrián Castellano. 39′ Mål! Alcorcón 0, Ponferradina 1. Eduardo Espiau (Ponferradina) hovedstød fra midten af ​​feltet. 38 ′ Overtrædelse af Agus Medina (Ponferradina). 38′ Roberto Olabe (Alcorcón) har modtaget en fejl i den defensive zone. 35′ Hjørnespark, Ponferradina. Hjørnespark taget af Víctor García.

35 ′ Skud stående ved siden af ​​højre side af målet. Emmanuel Apeh (Alcorcón) skyder med højre fod fra uden for feltet. 34′ Forsøg misset af José María Amo (Ponferradina) hovedstød fra midten af ​​feltet, bolden går glip af højre side af målet. Assisteret af Adrián Castellano efter at have taget et frispark. 34′ Forsøg misset Adrián Castellano (Ponferradina) skød med venstre fod fra uden for feltet, bolden misser til højre side af målet efter at have taget et frispark. 33′ Yuri (Ponferradina) har modtaget et frispark på venstre fløj. 33′ Overtrædelse af Oscar Rivas (Alcorcón).

30′ José Ángel Jurado (Alcorcón) har modtaget en fejl i den defensive zone. 30′ Overtrædelse af José Naranjo (Ponferradina). 28′ Forsøg misset af Ríos Reina (Ponferradina) skud med venstrebenet fra uden for feltet fra direkte frispark. 27′ Yuri (Ponferradina) har fået en fejl i det modsatte felt. 27′ Et frispark af José Ángel Jurado (Alcorcón).

25 ′ Roberto Olabe (Alcorcón) har modtaget en fejl i det modsatte felt. 25 ′ Overtrædelse af Agus Medina (Ponferradina). 23′ Et frispark af Giovanni Zarfino (Alcorcón). 23′ Agus Medina (Ponferradina) har modtaget en fejl i den defensive zone. 22′ Hjørnespark, Ponferradina. Hjørnespark taget af David Fernández.

21 ′ Overtrædelse af Roberto Olabe (Alcorcón). 21′ Eduardo Espiau (Ponferradina) har modtaget en fejl i den defensive zone. 21 ′ Skud stående under pinde i jordhøjde. Emmanuel Apeh (Alcorcón) hovedstød fra midten af ​​feltet. På pasning fra José Ángel Jurado med et indlæg fra feltet. 20 ′ Álex Mula (Alcorcón) har modtaget et frispark på højre fløj. 20 ′ Overtrædelse af Paul-Viorel Anton (Ponferradina).

19 ′ Overtrædelse af Roberto Olabe (Alcorcón). 19′ Eduardo Espiau (Ponferradina) har modtaget en fejl i den defensive zone. 19 ′ Emmanuel Apeh (Alcorcón) har modtaget en fejl i den defensive zone. 19′ Overtrædelse af José María Amo (Ponferradina). 17′ Stående skud. Giovanni Zarfino (Alcorcón) skud med venstrebenet fra højre side af feltet.

12 ′ Overtrædelse af Roberto Olabe (Alcorcón). 12′ Eduardo Espiau (Ponferradina) har modtaget et frispark på højre fløj. 11′ Skud afvist af Álex Mula (Alcorcón) skud med højre fod fra uden for området. 11′ Skud afvist af Álex Mula (Alcorcón) skud med højre fod fra uden for området. 10′ Iván Calero (Alcorcón) har fået en fejl i det modsatte felt.

10′ Et frispark af José María Amo (Ponferradina). 2′ Forsøg misset af Emmanuel Apeh (Alcorcón) skud med højre fod fra uden for feltet, bolden misser højre side af målet. Assisteret af Joel Valencia med en heading aflevering. 2′ Stående skud. Yuri (Ponferradina) skud med højrebenet fra uden for feltet. Start vil have prioritet. 0 ′ Bekræftede stillinger af begge hold. Hovedpersonerne hopper ind på banen for at starte opvarmningsøvelserne