Resumé og mål for Eibar 2

Opdater

Slut på kampen, Eibar 2, Las Palmas 2,90'+5'Anden halvleg slutter, Eibar 2, Las Palmas 2,90'+4'Hjørne, Eibar. Hjørnespark taget af Fabio González 90'+4'Forsøg blokeret af Javi Muñoz (Eibar) skud med højre fod fra uden for feltet.

90'+2'Hjørne, Eibar. Hjørnespark taget af Saúl Coco.90'+2'Fabio González (Las Palmas). ) har modtaget et frispark på højre flanke 90'+1'Udskiftning i Eibar, Blanco Leschuk kommer ind på banen og erstatter Fernando Llorente.

87'Fejl af Fabio González (Las Palmas).87'Yanis Rahmani (Eibar) blev begået frispark på venstre kant.87'Overtrædelse af Rober (Las Palmas).87'Toño (Eibar) blev begået frispark i områdets defensiv.87' frispark af Sergi Cardona (Las Palmas).

87 ′ Ager Aketxe (Eibar) har fået en fejl i det modsatte felt. Assisteret af Fabio Gonzalez. 85'Offside, Eibar. Fernando Llorente forsøgte en gennemspilning, men Fran Sol blev fanget i en offside-position 84' Håndbold af Rafa Mújica (Las Palmas). 83' Udskiftning, Las Palmas Rafa Mújica kommer ind på banen og erstatter Armando Sadiku.

81'Rober (Las Palmas) er blevet begået frispark i den defensive zone.81'Fejl af Yanis Rahmani (Eibar).80'Goooooal! Eibar 2, Las Palmas 2. Fernando Llorente (Eibar) hovedstød fra meget tæt hold 79' Forsøg blokeret af Kirian Rodríguez (Las Palmas) skud med højre fod fra uden for feltet. Rober (Las Palmas) skød med højre fod fra midten af ​​feltet. Assisteret af Jonathan Viera.

78'Fran Sol (Eibar) modtog et frispark på højre kant.78'Fejl af Jonathan Viera (Las Palmas).76'Chema Rodríguez (Eibar) fik det gule kort for farligt spil.76'Armando Sadiku (Las Palmas) 76'Fould af Chema Rodríguez (Eibar).

75'Fejl af Edu Expósito (Eibar). 75'Kirian Rodríguez (Las Palmas) modtog et frispark på venstre fløj.74'Udskiftning i Las Palmas. Fabio González kommer ind på banen og erstatter Jesé.74'Udskiftning i Las Palmas, går ind i banen Rober går ind for Alberto Moleiro 72'Jonathan Viera (Las Palmas) har modtaget et frispark på højre kant.

72'Fejl af Javi Muñoz (Eibar).70'Xabier Etxeita (Eibar) får det gule kort.70'Álvaro Lemos (Las Palmas) får det gule kort.70'Udskiftning i Eibar, Fran Sol kommer ind på banen og erstatter Stoichkov . 70 ′ Udskiftning i Eibar kom Yanis Rahmani ind på banen og erstattede José Corpas.

69′ Hjørnespark, Eibar. Hjørnespark taget af Raúl Navas 68′ Forsøg misset af José Corpas (Eibar) skød med højre fod fra midten af ​​feltet meget tæt på højre stolpe, men gik lidt forbi. Assisteret af Edu Expósito.64'Fejl af Sergi Cardona (Las Palmas).64'José Corpas (Eibar) modtog et frispark på højre fløj.62'Forsøg missede Alberto Moleiro (Las Palmas) skud med højrebenet fra udenfor feltet går for højt. Assisteret af Omenuke Mfulu.

62'Udskiftning i Eibar Ager Aketxe kom på banen og erstattede Quique González.61'Forsøg misset Fernando Llorente (Eibar) skud med højrebenet fra et blankt område fra højre side.60'Hjørne, Eibar. Hjørnespark taget af Álvaro Lemos 59' Offside, Eibar. Xabier Etxeita forsøgte en gennemspilning, men Fernando Llorente blev taget i offside. Assisteret af Kirian Rodriguez.

55'Forsøg misset af Chema Rodríguez (Eibar) skud med venstrebenet fra en svær vinkel til venstre, der går for højt. Assisteret af Edu Expósito med et indlæg ind i feltet efter at have afgjort et frispark.55'Fejl af Sergi Cardona (Las Palmas).55'José Corpas (Eibar) modtog en frispark i det modsatte felt.54'Hjørne, Eibar. Hjørnespark taget af Jonathan Viera 53'Ful af Saúl Coco (Las Palmas).

53′ Fernando Llorente (Eibar) har modtaget et frispark på venstre fløj. 52 ′ Forsøg misset af Jonathan Viera (Las Palmas) skud med højre fod fra udenfor feltet, som går for højt. Assisteret af Alberto Moleiro. 50′ hjørne, Las Palmas. Hjørnespark taget af Chema Rodríguez.49′ Kirian Rodríguez (Las Palmas) har modtaget en frispark i den defensive zone. 49'Fejl af Quique González (Eibar).

45'Udskiftning i Eibar, Xabier Etxeita kommer ind på banen og erstatter Álvaro Roncal. Anden halvleg begynder Eibar 1, Las Palmas 2.45'+2'Første halvleg slutter, Eibar 1, Las Palmas 2.45'Goooooal! Eibar 1, Las Palmas 2. Jesé (Las Palmas) scorede straffesparket med sin højre fod 43′ Straffe begunstiget af Las Palmas. Omenuke Mfulu faldt bagud i feltet.

43 ′ Straffe begået af Álvaro Roncal (Eibar) efter en fejl inde i feltet. Assisteret af Kirian Rodriguez. 40′ hjørne, Eibar. Hjørnespark taget af Raúl Navas 38' Hjørnespark, Eibar. Hjørnespark taget af Álvaro Vallés 37′ Skud reddet fra lavt til venstre. Edu Expósito (Eibar) skød med højre fod fra midten af ​​feltet.

37′ Forsøg blokeret af Fernando Llorente (Eibar) skud med venstrebenet fra uden for feltet. Assisteret af Stoichkov 36' Skuddet stoppede under stokkene på jordhøjde. Alberto Moleiro (Las Palmas) taler til højre fra centrum af området. Assisteret af Armando Sadiku.35'Fejl af Álvaro Roncal (Eibar).35'Alberto Moleiro (Las Palmas) modtog et frispark i det modsatte felt.32'Forsøg misset af Javi Muñoz (Eibar) skud med venstrebenet fra uden for feltet det går for højt.

28'Forsøg misset af Álvaro Roncal (Eibar) skud med højre fod fra uden for feltet, der går højt og bredt til højre. 28'Forsøg blokeret af Javi Muñoz (Eibar) skud med højre fod fra højre side af feltet. Assisteret af Stoichkov.28'Toño (Eibar) modtog et frispark i den defensive zone. 28'Overtrædelse af Jesé (Las Palmas).27'Offside, Las Palmas. Álvaro Valles forsøger en gennemspilning, men Jesé bliver taget i offside.

23'Jesé (Las Palmas) fik det gule kort for farligt spil.23'Chema Rodríguez (Eibar) fik det gule kort.22'Goooooal! Eibar 1, Las Palmas 1. Armando Sadiku (Las Palmas) skud med venstrebenet fra midten af ​​feltet 20'Hjørne, Eibar. Hjørnespark taget af Armando Sadiku 20' Hjørnespark, Eibar. Hjørnespark taget af Álvaro Vallés.

20' Reddet skud. Stoichkov (Eibar) skød med højre fod fra højre side af feltet 19'Hjørnespark, Las Palmas. Hjørnespark taget af Javi Muñoz.18'Fejl af Omenuke Mfulu (Las Palmas).18'Fernando Llorente (Eibar) modtog et frispark i den defensive zone.17'Forsøg misset af Armando Sadiku (Las Palmas) hovedstød fra meget tæt hold.

14′ Hjørne, Las Palmas. Hjørne taget af Toño.12 ′ Hjørne, Eibar. Hjørnespark taget af Saúl Coco 10' Offside, Eibar. Stoichkov tog et dybt skridt, men Fernando Llorente var i en offside position 9'Hjørne, Eibar. Hjørnespark taget af Alberto Moleiro.8'Ful af José Corpas (Eibar).

8'Jonathan Viera (Las Palmas) tabte i den defensive zone.7'Overtrædelse af José Corpas (Eibar).7'Sergi Cardona (Las Palmas) tabte i den defensive zone.6'Hjørne, Eibar. Hjørnespark taget af Álvaro Vallés 6' Reddet skud. Stoichkov (Eibar) skød med højre fod fra højre side af feltet.

4'Gooooool! Eibar 1, Las Palmas 0. Stoichkov (Eibar) skud med venstrebenet fra venstre side af feltet. 3′ Quique González (Eibar) har modtaget en fejl i den defensive zone. 2'Skudet stoppede ved siden af ​​højre side af målet. Jesé (Las Palmas) skød med højre fod fra højre side af feltet. Assisteret af Alberto Moleiro.1'Offside, Eibar. Sergio Álvarez forsøgte en gennemspilning, men Fernando Llorente blev fanget i en offside-position.

Første del begynder 0' Opstillinger bekræftet af begge hold. Hovedpersonerne hopper ind på banen for at starte opvarmningsøvelserne