Resum i gols de l'Alcorcón 2

Actualitzar

Final del partit, Alcorcón 2, Ponferradina 2. 90'+9′ Final segona part, Alcorcón 2, Ponferradina 2. 90'+5′ Remat aturat sota pals arran de terra. Borja Valle (Alcorcón) després de llançament amb la dreta des de molt a prop. 90'+7′ Decisió del VAR: No Va ser Gol Alcorcón 3-2 Ponferradina.

90'+5′ GOL ANUL·LAT PEL VAR: Borja Valle (Alcorcón) ha però marcat després de la revisió del VAR el gol no puja al marcador. 90'+5′ Fora de joc, Alcorcón. Borja Valle va intentar un pas en profunditat, però José Ángel Jurado estava en posició de fora de joc. 90'+5′ Emmanuel Apeh (Alcorcón) remata al travesser, remata de cap des del centre de l'àrea. Assistència d'Hugo Fraile amb un centre a l'àrea després d'un córner. 90'+4′ Córner, Alcorcón. Córner realitzat per Adrián Castellano. 90'+3′ Gooooool! Alcorcón 2, Ponferradina 2. Borja Valle (Alcorcón) va convertir el penal amb el dreta pel costat dret de la porteria.

90'+1′ Penal comès per Adrián Castellano (Ponferradina) després d'una falta dins de l'àrea. 90'+1′ Penal a favor de l'Alcorcón. Emmanuel Apeh va patir a l'àrea. 89′ Falta d'Hugo Fraile (Alcorcón). 89′ Juan Hernández (Ponferradina) ha rebut una falta a la zona defensiva. 88′ Remat rebutjat de Borja Valle (Alcorcón) després de llançament amb la dreta des de fora de l'àrea.

88′ Córner, Alcorcón. Córner realitzat per Cristian Rodríguez. 87′ Rematada fallada per Israel García (Alcorcón) després del llançament de cap des del centre de l'àrea molt a prop del pal esquerre, però es va marxar lleugerament desviat. Assistència d'Óscar Rivas amb una passada de cap. 86′ Israel García (Alcorcón) ha rebut una falta a la zona defensiva. 86′ Manca de Saúl Crespo (Ponferradina). 85′ Canvi a Ponferradina, entra al camp Juan Hernández en substitució de José Naranjo.

84′ Canvi a Alcorcón, entra al camp Hugo Fraile en substitució de David Fernández. 84′ Canvi a Alcorcón, entra al camp David Forniés en substitució de Roberto Olabe. 84′ Canvi a Alcorcón, entra al camp Israel García en substitució de Joel Valencia. 81′ Rematada fallada per Roberto Olabe (Alcorcón) després del llançament amb l'esquerra des del centre de l'àrea molt a prop del pal esquerre, però es va marxar lleument desviat. Assistència d'Emmanuel Apeh. 80′ Manca d'Óscar Arribas (Alcorcón).

80′ Cristian Rodríguez (Ponferradina) ha rebut una falta a la zona defensiva. 79′ Manca de Giovanni Zarfino (Alcorcón). 79′ Sergi Enrich (Ponferradina) ha rebut una falta a la zona defensiva. 78′ Manca de José Naranjo (Ponferradina). 78′ Joel Valencia (Alcorcón) ha rebut una falta a la zona defensiva.

75′ Canvi a Ponferradina, entra al camp Saúl Crespo en substitució d'Eduardo Espiau. 75′ Canvi a Ponferradina, entra al camp Miguel Baeza en substitució d'Agus Medina. 74′ Rematada fallada per Eduardo Espiau (Ponferradina) després del llançament amb l'esquerra des del costat esquerre de l'interior de l'àrea la pilota es perd pel costat dret de la porteria. Assistència de Dani Ojeda després d'un pas en profunditat. 72′ Rematada parada. Borja Valle (Alcorcón) després de llançament amb la dreta des de la banda esquerra. 71′ Roberto Olabe (Alcorcón) ha rebut una falta a la banda esquerra.

71′ Manca de José María Amo (Ponferradina). 69′ Agus Medina (Ponferradina) ha estat amonestat amb targeta groga per joc perillós. 69′ Borja Valle (Alcorcón) ha rebut una falta al camp contrari. 69′ Manca d'Agus Medina (Ponferradina). 68′ Roberto Olabe (Alcorcón) ha rebut una falta a la zona defensiva.

68′ Manca de Dani Ojeda (Ponferradina). 68′ Canvi a Alcorcón, entra al camp Borja Valle en substitució d'Iván Calero. 66′ Ríos Reina (Ponferradina) remata al travesser, remata amb l'esquerra des de molt lluny i en posició inversemblant després d'un córner. 65′ Córner, Ponferradina. Córner realitzat per David Fernández. 64′ Canvi a Ponferradina, entra al camp Cristian Rodríguez en substitució de Yuri.

64′ Canvi a Ponferradina, entra al camp Sergi Enrich entra per Paul-Viorel Anton. 64′ Rematada fallada per Dani Ojeda (Ponferradina) després del llançament amb la dreta des del costat dret de l'interior de l'àrea. 62′ Canvi a Alcorcón, entra al camp Oscar Arribas per Álex Mula. 60′ Mà de París Adot (Ponferradina). 56′ Giovanni Zarfino (Alcorcón) ha estat amonestat amb targeta groga.

56′ Falta de Víctor García (Alcorcón). 54′ José Ángel Jurado (Alcorcón) ha estat amonestat amb targeta groga per joc perillós. 56′ Ríos Reina (Ponferradina) ha rebut una falta a la zona defensiva. 53′ Manca de José Ángel Jurado (Alcorcón). 53′ Eduardo Espiau (Ponferradina) ha rebut una falta a la zona defensiva.

51′ Rematada fallada per Álex Mula (Alcorcón) després de llançament amb la dreta des de molt lluny per l'esquerra i en posició complicada que se'n va massa alt de lliure directe. 50′ Paul-Viorel Anton (Ponferradina) ha estat amonestat amb targeta groga per joc perillós. 50′ Manca de Paul-Viorel Anton (Ponferradina). 50′ Giovanni Zarfino (Alcorcón) ha rebut una falta a la banda esquerra. 50′ Córner, Alcorcón. Córner realitzat per Dani Ojeda.

49′ Remat rebutjat de Álex Mula (Alcorcón) després de llançament amb la dreta des de molt lluny per l'esquerra i en posició complicada. 49′ Mà de José María Amo (Ponferradina). 46′ Gooool! Alcorcón 1, Ponferradina 2. Giovanni Zarfino (Alcorcón) remata amb la dreta des del centre de l'àrea. Comença segona part Alcorcón 0, Ponferradina 2. 45'+1′ Final primera part, Alcorcón 0, Ponferradina 2.

45′ Rematada fallada per José Ángel Jurado (Alcorcón) després de llançament amb l'esquerra des del centre de l'àrea la pilota es perd pel costat dret de la porteria. Assistència de Joel Valencia. 45′ Rematada fallada per Emmanuel Apeh (Alcorcón) després del llançament de cap des del centre de l'àrea que es perd per l'esquerra. Assistència de Giovanni Zarfino amb un centre a l'àrea. 43′ Gooool! Alcorcón 0, Ponferradina 2. Ríos Reina (Ponferradina) després de llançament amb l'esquerra des de molt lluny i en posició inversemblant després d'un córner. 42′ Remat rebutjat per José Naranjo (Ponferradina) després de llançament amb la dreta des del centre de l'àrea. 42′ Córner, Ponferradina. Córner realitzat per Iván Calero.

41′ Córner, Alcorcón. Córner realitzat per Adrián Castellano. 39′ Gooool! Alcorcón 0, Ponferradina 1. Eduardo Espiau (Ponferradina) després de llançament de cap des del centre de l'àrea. 38′ Manca d'Agus Medina (Ponferradina). 38′ Roberto Olabe (Alcorcón) ha rebut una falta a la zona defensiva. 35′ Córner, Ponferradina. Córner realitzat per Víctor García.

35′ Remat aturat al costat del costat dret de la porteria. Emmanuel Apeh (Alcorcón) remata amb la dreta des de fora de l'àrea. 34′ Rematada fallada per José María Amo (Ponferradina) després del llançament de cap des del centre de l'àrea la pilota es perd pel costat dret de la porteria. Assistència d'Adrián Castellano després de treure una falta. 34′ Rematada fallada per Adrián Castellano (Ponferradina) després del llançament amb l'esquerra des de fora de l'àrea la pilota es perd pel costat dret de la porteria després de treure una falta. 33′ Yuri (Ponferradina) ha rebut una falta a la banda esquerra. 33′ Manca d'Oscar Rivas (Alcorcón).

30′ José Ángel Jurado (Alcorcón) ha rebut una falta a la zona defensiva. 30′ Manca de José Naranjo (Ponferradina). 28′ Rematada fallada per Ríos Reina (Ponferradina) després de llançament amb l'esquerra des de fora de l'àrea lliure directe. 27′ Yuri (Ponferradina) ha rebut una falta al camp contrari. 27′ Manca de José Ángel Jurado (Alcorcón).

25′ Roberto Olabe (Alcorcón) ha rebut una falta al camp contrari. 25′ Manca d'Agus Medina (Ponferradina). 23′ Manca de Giovanni Zarfino (Alcorcón). 23′ Agus Medina (Ponferradina) ha rebut una falta a la zona defensiva. 22′ Córner, Ponferradina. Córner realitzat per David Fernández.

21′ Manca de Roberto Olabe (Alcorcón). 21′ Eduardo Espiau (Ponferradina) ha rebut una falta a la zona defensiva. 21′ Remat aturat sota pals arran de terra. Emmanuel Apeh (Alcorcón) després de llançament de cap des del centre de l'àrea. Assistència de José Ángel Jurado amb centre a l'àrea. 20′ Álex Mula (Alcorcón) ha rebut una falta a la banda dreta. 20′ Manca de Paul-Viorel Anton (Ponferradina).

19′ Manca de Roberto Olabe (Alcorcón). 19′ Eduardo Espiau (Ponferradina) ha rebut una falta a la zona defensiva. 19′ Emmanuel Apeh (Alcorcón) ha rebut una falta a la zona defensiva. 19′ Manca de José María Amo (Ponferradina). 17′ Remat aturat. Giovanni Zarfino (Alcorcón) després de llançament amb l'esquerra des del costat dret de l'interior de l'àrea.

12′ Manca de Roberto Olabe (Alcorcón). 12′ Eduardo Espiau (Ponferradina) ha rebut una falta a la banda dreta. 11′ Remat rebutjat per Álex Mula (Alcorcón) després de llançament amb la dreta des de fora de l'àrea. 11′ Remat rebutjat per Álex Mula (Alcorcón) després de llançament amb la dreta des de fora de l'àrea. 10′ Iván Calero (Alcorcón) ha rebut una falta al camp contrari.

10′ Manca de José María Amo (Ponferradina). 2′ Rematada fallada per Emmanuel Apeh (Alcorcón) després del llançament amb la dreta des de fora de l'àrea la pilota es perd pel costat dret de la porteria. Assistència de Joel Valencia amb una passada de cap. 2′ Remat aturat. Yuri (Ponferradina) després de llançament amb la dreta des de fora de l'àrea. Comença tindrà prioritat. 0′ Alineacions confirmades per part dels dos equips. Els protagonistes salten al camp per iniciar els exercicis d'escalfament