Jaime Díaz i Noelia Gutiérrez s'emporten 'El Rosconazo' de Cuerva

Jaime Díaz i Noelia Gutiérrez van ser els vencedors a la matinal d'aquest diumenge de l'edició número 11 de la Cursa San Antón 'El Rosconazo' de Cuerva sud set quilòmetres de recorregut. Els registres dels guanyadors van ser de 23 i 21 minuts, respectivament. El podi masculí es va completar amb Ramón Gallego i Víctor Iglesias, mentre que Jobina Rodríguez i Patricia Alguacil se sotmetran al femení. Com a data curiosa cal destacar la participació del torero barbatenc José Antonio Canales Rivera, que va guanyar al lloc 28 de la general amb un registre de 37:43 minuts, una bona marca per als seus 31 anys. Amb aquesta cursa es posa punt final a les cites atlètiques nadalenques a la província de Toledo.

Així mateix, Miguel Ángel Casado i Lola Garrido van fallar a la V Marató d'Almagro amb un temps de 2 i 45 hores, respectivament. Per la seva banda, José Antonio Hernández i María Ángeles Magán van guanyar la XIV Cursa Popular de Villalgordo del Xúquer, primer premi del Circuit de Carreres Populars de la Diputació d'Albacete 26.

A la X Cursa Ritmes Populars de Villarta de Sant Joan, els venedors van ser José Lucerón i Ana Isabel Mendoza. Segon i tercer van arribar Jesús Bautista Martín i Cruz Ángel Izquierdo. En dones, María Victoria García-Vaquero i Rocío Navarro. Finalment, Luis Lorente i Gemma Arenas van ser els guanyadors del I Trail Formatges Don Apolonio a Malagón. Al camí curt es van imposar Miguel Ángel Romero i Ivette Arranz.

Finalment, Abderrahmane Aferdi i Alicia Berzosa es van adjudicar la primera edició del cros de La Roda, que compta com a Campionat de Castella-la Manxa de Camp a Través. El podi masculí el completen Fernando González-Mohíno i Brahim Ourzadi, però també el femení ho passaran Sonia Labrado i María del Rosario García-Cervigón. El títol de campió regional va ser per a González-Mohíno en no ser espanyol Aferdi. Al cross curt van guanyar Egide Nduwimana i Ana Belén Bernalte.