I el Socuéllamos aconseguim el que semblava impossible: salvar-se

A final de l'any passat, quan s'havia disputat gairebé tota la primera volta de campionat, l'UD Socuéllamos era antepenúltim i només havia guanyat un partit de 16. En aquell moment, aconseguir la permanència semblava impossible. Tot i això, el club blau va optar per un canvi de rumb, va fer fora l'entrenador Josico i va donar el comandament al seu segon, Sergio Campos. I així va ser com pràcticament la mateixa plantilla que era sacsejada pels camps de futbol d'Espanya, va començar a guanyar partits. I va anar teixint una remuntada va culminar aquest diumenge amb la victòria per 1-2 contra l'Atlètic Pulpileño, cosa que ha guanyat la permanència a Segona RFEF.

El partit se'ls va posar aviat de cara als manxecs, que es van avançar al marcador amb un xut a l'escaire d'Hugo Esteban al minut vuit.

Hauria arribat el segon en diverses accions, sobretot en una rematada de Nacho Huertas al pal, però el Pulpileño, ja descendit, ha empatat al límit del descans amb un gol de Barrenetxea. El segon temps era un tot o res, ja que l'empat no els valia als soqüellamins. I l'heroi va ser Fer Cortijo, que va embocar un gol un servei de Pepe Delgado al minut 67. Amb la victòria al sarró, va tocar patir fins a l'últim minut, quan a Casi li van anul·lar un gol per fora de joc. Encara sort.

Derrota del CD Toledo

Dels altres tres equips castellanomanxecs, que ja estaven descendits, el CD Toledo va perdre contra el Real Múrcia (2-0) i acaba cuer, el Calvo Sotelo també va caure contra l'Àguiles (1-2) i el CD Marchamalo va empatar contra l'Hèrcules (1-1).