Las Palmas live idag: rungande vinst (0-4) från Kanarieöarna på hemmaplan

Slut på matchen, Málaga CF 0, Las Palmas 4.90'+4'Andra halvlek slutar, Málaga CF 0, Las Palmas 4.90'+1'Loren Zúñiga (Málaga CF) har fått ett regelbrott på motståndarens planhalva.90'+1 'Ful av Eric Curbelo (Las Palmas).

bild 90'Benito Ramírez (Las Palmas) har fått ett regelbrott i försvarszonen.90'Fullbrott av Jonás Ramalho (Málaga CF).90'Försök räddat längst ner till vänster. Rubén Castro (Málaga CF) skjuter med höger fot från utanför straffområdet 88'Fullstötning av Fabio González (Las Palmas).

bild 88'Jonás Ramalho (Málaga CF) har blivit fälld i försvarszonen.87'Goooooal! Málaga CF 0, Las Palmas 4. Marvin Park (Las Palmas) skott med höger fot från en svår vinkel till höger 86'Offside, Málaga CF. Fran Villalba försökte sig på ett genomspel men Rubén Yáñez togs i offside 85'Álvaro Lemos (Las Palmas) fällde.

85′ Aleix Febas (Málaga CF) förlorar i defensiv zon. 85′ Marvin Park (Las Palmas) förlorar på högerkanten. 85′ Foul av Víctor Olmo (Málaga CF). 84′ Fabio González (Las Palmas) har fått en Fel på högerkanten.

84′ Fel av Ramón Enríquez (Málaga CF). 82′ Byte i Las Palmas, Marvin Park kommer in på planen och ersätter Alberto Moleiro. 81′ Álvaro Lemos (Las Palmas) har fått ett regelbrott i försvarszonen. 81′ Foul av Aleix Febas (Malaga CF).

80′ Omenuke Mfulu (Las Palmas) har fått ett regelbrott i försvarszonen.80′ Foul av Fran Sol (Málaga CF).78′ Alberto Moleiro (Las Palmas) har fått ett regelbrott på andra halvan. 78′ Foul av Fran Villalba (Malaga CF).

77'Ful av Víctor Olmo (Málaga CF).77'Enzo Loiodice (Las Palmas) har blivit fälld på motståndarens planhalva.76'Ett skott räddat. Loren Zúñiga (Málaga CF) nickar från mitten av straffområdet 76' Skott räddat längst ner till vänster. Loren Zúñiga (Málaga CF) skjuter med sin högra fot från mitten av området. Assisterad av Aleix Febas.

76'Försök missat Aleix Febas (Málaga CF) skott med höger fot från utanför straffområdet var mycket nära vänster stolpe, men gick något utanför. Assisterad av Fran Sol.75'Byte i Las Palmas kom Fabio González in på planen för att ersätta Álvaro Jiménez.73'Ett skott räddades nära högerkanten av mål. Álvaro Jiménez (Las Palmas) skott med vänster fot från utanför straffområdet. Assisterad av Álvaro Lemos.73'Försök blockerat Enzo Loiodice (Las Palmas) skott med vänster fot från utanför straffområdet. Assisterad av Alvaro Lemos.

70'Goooooal! Málaga CF 0, Las Palmas 3. Álvaro Jiménez (Las Palmas) skjuter med höger fot från mitten av området 69′ Byte till Málaga CF, Loren Zúñiga kommer in på planen för Álex Gallar Ramón Enríquez sätter in för Genaro Rodríguez. 69′ Unai Bustinza (Málaga CF) har fått ett regelbrott i försvarszonen.

69'Ful av Benito Ramírez (Las Palmas). 68'Försök blockerat Benito Ramírez (Las Palmas) skott med höger fot från vänster sida av straffområdet. Assisterad av Alberto Moleiro. 67'Offside, Las Palmas. Álvaro Vallés försökte med ett genomspel, men Marc Cardona togs i offside. 65'Försök missat Álvaro Jiménez (Las Palmas) skott med vänster fot från utanför området mycket nära vänster stolpe men gick något utanför. Assisterad av Benito Ramirez.

64'Ful av Fran Sol (Málaga CF).64'Eric Curbelo (Las Palmas) har fått ett regelbrott i försvarszonen.62'Byte, Las Palmas. Eric Curbelo ersätter Sidnei.62'Byte, Las Palmas, Benito Ramírez kom in fältet för att ersätta Óscar Pinchi.

61'Aktionen stoppades under pinnar på marknivå. Fran Sol (Málaga CF) skjuter med höger fot från höger sida av straffområdet. Assisterad av Aleix Febas.58'Foul av Fran Sol (Málaga CF).58'Omenuke Mfulu (Las Palmas) har fått ett regelbrott i försvarszonen.57'Byte, Málaga CF, Fran Villalba ersätter Luis Muñoz.

56'Goooooal! Málaga CF 0, Las Palmas 2. Marc Cardona (Las Palmas) skott med vänster fot från mitten av straffområdet. 54'Ful av Juande (Málaga CF).54'Marc Cardona (Las Palmas) fälls på högerkanten .53 Försök missat Enzo Loiodice (Las Palmas) skott med vänster fot från utanför området mycket nära vänster stolpe men gick något utanför. Assisterad av Alvaro Jimenez.

51′ Hörna, Malaga CF. Hörna tagen av Saúl Coco.50'Försök missat Álex Gallar (Málaga CF) skott med vänster fot från höger sida av straffområdet.48'Offside, Las Palmas. Sidnei försöker ett genomspel, men Marc Cardona går i offside. bild 47′ Genaro Rodríguez (Málaga CF) får gult kort för en farlig match.

47′ Fel av Genaro Rodríguez (Málaga CF). 47′ Alberto Moleiro (Las Palmas) har fått ett regelbrott i försvarszonen. Vänster klubba men det gick lite utanför mål. 45' Byte i Málaga CF, Fran Sol gick in på planen och ersatte Jozabed .

bild 45'Byte i Las Palmas, Álvaro Lemos kommer in på planen och ersätter Álex Suárez. Andra halvlek börjar Málaga CF 0, Las Palmas 1.45'+3'Första halvlek slutar, Málaga CF 0, Las Palmas 1.45'+1'Sergi Cardona (Las Palmas) har blivit fälld i den defensiva zonen.

45'+1'Fullbrott av Luis Muñoz (Málaga CF) 45'Ett skott räddade precis i det övre vänstra hörnet. Rubén Castro (Málaga CF) nick från mitten av straffområdet. Assisterad av Alex Gallar. 44′ Mål! Málaga CF 0, Las Palmas 1. Óscar Pinchi (Las Palmas) skjuter med ett skott från mitten av området. 43'Juanfran (Málaga CF) får gult kort.

bild 40 Försök missat Marc Cardona (Las Palmas) sköt med högerfoten utanför området som går för högt. Assisterad av Álvaro Jiménez.37'Offside, Málaga CF. Aleix Febas försökte med ett genomspel, men Rubén Castro togs för offside. 37' Försök blockerat. Enzo Loiodice (Las Palmas) skott med vänster fot från utanför straffområdet. 37' Omenuke Mfulu (Las Palmas) fälls på motsatt plan.

33'Försök blockerat Marc Cardona (Las Palmas) skott med höger fot på nära håll från höger sida.37'Fullbrott av Jozabed (Málaga CF).33'Försök räddat till höger sida om mål. Alberto Moleiro (Las Palmas) sköt med högerfoten från en mycket svår vinkel till höger. Assisterad av Álvaro Jiménez.33'Försök blockerat Álvaro Jiménez (Las Palmas) skott med höger fot från höger sida av straffområdet. Assisterad av Oscar Pinchi.

bild 32′ Rubén Castro (Málaga CF) har fällts i försvarszonen 32' Fel av Sergi Cardona (Las Palmas). 32' Hörna, Las Palmas. Hörnan tagen av Jonás Ramalho 32' Försök blockerat Sergi Cardona (Las Palmas) skott med vänster fot från utanför området. Assisterad av Enzo Loiodice.

28′ Offside, Málaga CF. Luis Muñoz försökte med ett genomspel, men Rubén Castro togs i offside.26'Álvaro Jiménez (Las Palmas) har blivit fälld på högerkanten. 26'Ful av Genaro Rodríguez (Málaga CF).25'Álex Suárez (Las Palmas) har fick ett gult kort för en farlig match.

25′ Fel av Álex Suárez (Las Palmas) 25′ Aleix Febas (Málaga CF) har fått ett regelbrott i försvarszonen. Assisterad av Marc Cardona. 23 'Ful av Enzo Loiodice (Las Palmas).

23'Aleix Febas (Málaga CF) får ett fel på vänsterkanten.20'Försök blockerat Aleix Febas (Málaga CF) skott med vänster fot från utanför straffområdet.18'Ful av Enzo Loiodice (Las Palmas).18′ Aleix Febas (Málaga CF) har blivit fälld i den defensiva zonen.

18 ′ Skott stående bredvid målets högra sida. Alberto Moleiro (Las Palmas) skott med vänster fot från utanför straffområdet.16'Enzo Loiodice (Las Palmas) fälls i försvarszonen.16'Fullstöt av Genaro Rodríguez (Málaga CF).15'Offside, Málaga CF. Juande försökte med en djup passning men Víctor Olmo togs i offside.

14'Försök blockerat Aleix Febas (Málaga CF) skott med höger fot från utanför straffområdet blockeras. Assisterad av Jozabed.13'Enzo Loiodice (Las Palmas) har fått ett regelbrott i försvarszonen.13'Luis Muñoz (Málaga CF) regelbrott.11'Byte i Málaga CF, Jonás Ramalho kommer in på planen och ersätter Esteban Burgos på grund av en skada

bild 8 Försök missat Saúl Coco (Las Palmas) skott med höger fot från mitten av straffområdet missar ribban. Assisterad av Álvaro Jiménez med ett inlägg i straffområdet efter en hörna 7'Hörna, Las Palmas. Hörna tagen av Esteban Burgos. Hörna 7', Las Palmas. Hörna tagen av Esteban Burgos 4'Foul av Óscar Pinchi (Las Palmas).

bild 4'Unai Bustinza (Málaga CF) har blivit fälld i försvarszonen 4'Las Palmas är offside. Alberto Moleiro försöker ett genomspel, men Marc Cardona fälls för offside 3' Fel av Jozabed (Málaga CF) 3' Omenuke Mfulu (Las Palmas) fälls i försvarszonen.

1′ Fel av Álex Suárez (Las Palmas) 1′ Aleix Febas (Málaga CF) har fått ett regelbrott i försvarszonen. Huvudpersonerna hoppar in på planen för att starta uppvärmningsövningarna