Griezmann ger Atlético segern i en plågsam rabatt

Det finns redan en laguppställning för Atlético de Madrid.

Slut på matchen, Atlético de Madrid 2, FC Porto 1.90'+12'Andra halvlek slutar, Atlético de Madrid 2, FC Porto 1.90'+11'Goooooal! Atlético de Madrid 2, FC Porto 1. Antoine Griezmann (Atlético de Madrid) nick från mycket nära håll efter en hörna.90'+11'Försök missat Axel Witsel (Atlético de Madrid) nick från mitten av området mycket nära till höger inlägg men gick lite av. Assist av Thomas Lemar med ett inlägg i straffområdet efter en hörna.

90'+10'Hörna, Atlético de Madrid. Medges av João Mário.90'+10'Antoine Griezmann (Atlético de Madrid) har blivit fälld i försvarszonen.90'+10'Fullbrott av Toni Martínez (FC Porto).90'+9'Försök nekat av Toni Martínez ( FC Porto) skjuter med höger fot från höger sida av straffområdet. Assisterad av Joao Mario.

90'+9'Försök blockerat av Ángel Correa (Atlético de Madrid) skott med vänster fot från utanför straffområdet. Assisterad av Rodrigo de Paul. 90'+6′ Gooooool! Atlético de Madrid 1, FC Porto 1. Mateus Uribe (FC Porto) vinner straffen med nederlaget Mario Hermoso (Atlético de Madrid) med en handboll inne i området.

90'+1'Gooooool! Atlético de Madrid 1, FC Porto 0. Mario Hermoso (Atlético de Madrid) skott med vänster fot från mitten av straffområdet.88'Byte, FC Porto. Gabriel Veron kommer in på planen och ersätter Galeno.88'Försök missat. Mario Hermoso ( Atlético de Madrid) skott med vänster fot utanför området bild 83 Bruno Costa (FC Porto) fick ett fult fult på högerkanten.

83'Ful av Koke (Atlético de Madrid).82'Mehdi Taremi (FC Porto) andra gula kortet.81'Ful av Mehdi Taremi (FC Porto).78'Byte för FC Porto Toni Martínez kommer in på planen och ersätter Evanilson.

77′ Byte, FC Porto Bruno Costa kommer in på planen och ersätter Otávio på grund av en skada.72′ Fel av Otávio (FC Porto).72′ Mario Hermoso (Atlético de Madrid) fick en frispark på vänsterkanten.71′ Byte i Atlético de Madrid, Ángel Correa kommer in på planen för att ersätta João Félix.

bild 71'Mehdi Taremi (FC Porto) fick det gula kortet för ett farligt spel.71'Ful av Mehdi Taremi (FC Porto).71'José Giménez (Atlético de Madrid) fick ett regelbrott i försvarszonen.69'Sköt missade av João Mário (FC Porto) skott med höger fot från höger sida av straffområdet som går högt och utanför till höger.

69′ Försök missat av Mehdi Taremi (FC Porto) skott med desertering från mitten av området.69′ Försök missat av Otávio (FC Porto) skott med höger fot från mitten av området som missar till vänster.68 Byte Atlético de Madrid Mario Hermoso kom in på planen för att ersätta Álvaro Morata.

67'Ful av Mateus Uribe (FC Porto) 67'João Félix (Atlético de Madrid) fick ett fult straff på vänsterkanten.65'Försök missad av Galeno (FC Porto) nick från mitten av straffområdet till vänster. . Assisterad av Stephen Eustáquio med ett inlägg i straffområdet efter en hörna. 65′ Försök blockerat av Otávio (FC Porto) skott med vänster fot från mitten av straffområdet.

65′ Hörna, FC Porto. Hörna tagen av Jan Oblak 65′ Skottet stannade bredvid höger sida av målet. João Mário (FC Porto) skjuter med höger fot från mitten av området. Assisterad av Mehdi Taremi.64'Försök missat Stephen Eustáquio (FC Porto) skott med höger fot från utanför straffområdet, mycket nära vänster stolpe, men missade något.62'Byte för FC Porto, João Mário kommer in på planen och ersätter Pepê .

62'Fullbrott av Álvaro Morata (Atlético de Madrid).62'Otávio (FC Porto) fick en frispark på högerkanten.61'Byte för Atlético de Madrid Antoine Griezmann kommer in på planen och ersätter Saúl Ñíguez.60'Ut ur match, Atletico Madrid. Saúl Ñíguez försöker ett genomspel, men Álvaro Morata går i offside.

bild 59 ′ Försök missat av Pepe (FC Porto) nick från mitten av området som missar till vänster. Assisterad av Stephen Eustáquio för ett inlägg i straffområdet efter en hörna 58'Hörna, FC Porto. Hörna fälld av Koke.56′ Koke (Atlético de Madrid) har fått det gula kortet för ett farligt spel.56′ Galeno (FC Porto) har fått ett regelbrott på vänsterkanten.

56'Fullbrott av Koke (Atlético de Madrid) 55'Hörna, FC Porto. Hörna tagen av Jan Oblak 54' Skott räddat från lågt till vänster. Stephen Eustáquio (FC Porto) skjuter med höger fot utanför området. Assisterad av Mateus Uribe. bild 53 ′ Pepê (FC Porto) har fått ett gult kort för en farlig match.

53'Ful av Pepê (FC Porto).53'João Félix (Atlético de Madrid) fälldes på vänsterkanten.52'Otávio (FC Porto) fälldes i försvarszonen. 52'Fullbrott av Saúl Ñíguez (Atletico Madrid) .

52′ Fel av Mateus Uribe (FC Porto).52′ Thomas Lemar (Atlético de Madrid) fick en frispark i försvarszonen. 51′ Fel av Stephen Eustáquio (FC Porto).51′ Rodrigo de Paul (Atlético de Madrid) Han har fått ett regelbrott i defensiv zon.

50'Offside, Atlético de Madrid. Marcos Llorente försökte ett genomspel men Rodrigo de Paul var i ett offsideläge.48′ Fel av Mateus Uribe (FC Porto).48′ João Félix (Atlético de Madrid) fick ett regelbrott på vänsterkanten.47′ Fel av Mehdi Taremi (FC Porto).

47′ Reinildo (Atlético de Madrid) fälldes i den defensiva zonen 46′ Pepê (FC Porto) fälldes i försvarszonen 46′ Foul av Koke (Atlético de Madrid). Madrid, Rodrigo de Paul gick in i lägret och ersatte Nahuel Molina.

Andra halvlek börjar Atlético de Madrid 0, FC Porto 0.45′ Byte i Atlético de Madrid, Thomas Lemar kommer in på planen för att ersätta Yannick Carrasco. 45'+2′ Första halvlek slutar, Atlético de Madrid 0, FC Porto 0.41′ Pepê (FC Porto) har fått ett regelbrott på högerkanten.

41'Ful av João Félix (Atlético de Madrid).39'Galeno (FC Porto) fick ett regelbrott på vänsterkanten.39'Fullbrott av José Giménez (Atlético de Madrid).37'Hörna, FC Porto. Hörna tagen av Axel Witsel.

37'Försök blockerat av Galeno (FC Porto) skott med höger fot från vänster sida av straffområdet. Assisterad av Mehdi Taremi 37' Skottet stannade under pinnarna på marknivå. Koke (Atlético de Madrid) slåss mot förlusten av boxen 36′ Kamp mot Mateus Uribe (FC Porto) slåss mot kampen mot boxen 36′ Kamper mot Mehdi Taremi (FC Porto) utanför boxen. Pepes stöd.

34′ Otávio (FC Porto) har blivit fälld i försvarszonen 34′ Foul av Yannick Carrasco (Atlético de Madrid). Assisterad av Koke.32'Corner, Atlético de Madrid. Hörnan tagen av Stephen Eustáquio.

bild 32′ Försök blockerat av João Félix (Atlético de Madrid) skott med höger fot utanför området. Assisterad av Axel Witsel.31'Fould av Evanilson (FC Porto).31'Reinildo (Atlético de Madrid) fälls i försvarszonen.29'Försök missat av Evanilson (FC Porto) skott med vänster fot från blankt håll vänster sida väldigt nära höger stolpe men gick lite av. Assisterad av Mehdi Taremi med en nickad passning.

28' Hörna, FC Porto. Saúl Ñíguez hörnspark 23′ Missat skott av Mateus Uribe (FC Porto) skott med högerfot utanför området som går för högt. Assisterad av Zaidu Sanusi.22'Pepê (FC Porto) fick en frispark på högerkanten.22'Fullstöt av Saúl Ñíguez (Atlético de Madrid).

21′ Evanilson (FC Porto) har blivit fälld i försvarszonen 21′ Foul av Saúl Ñíguez (Atlético de Madrid) 14′ Corner FC Porto. Hörna tagen av Axel Witsel.14'Försök blockerat av Galeno (FC Porto) skott med höger fot från mitten av straffområdet. Assisterad av Mateus Uribe.

bild 14 ' Otávio (FC Porto) har fått ett regelbrott i försvarszonen. 14 'Ful av Koke (Atletico Madrid). avvikit åt höger. Assisterad av Zaidu Sanusi.8'Försök missat Yannick Carrasco (Atlético de Madrid) skott med höger fot från utanför straffområdet missar precis ribban från en direkt frispark.

bild 7'João Félix (Atlético de Madrid) fick en frispark i motsatt fält.7'Fullstöt av Mateus Uribe (FC Porto).6'Försök blockerat av Nahuel Molina (Atlético de Madrid) skott med höger fot från utanför området. Assisterad av Marcos Llorente.5′ Reinildo (Atlético de Madrid) fick ett regelbrott på vänsterkanten.

5′ Fel av Otávio (FC Porto). Huvudpersonerna hoppar in på planen för att starta uppvärmningsövningarna