Eibar 1 – Ponferradina 0: Blanco vinner i Ipurua

Slut på matchen, Eibar 1, Ponferradina 0.90'+6'Andra halvlek, Eibar 1, Ponferradina 0.90'+6'Fullstöt av Amir Abedzadeh (Ponferradina).90'+6'Blanco Leschuk (Eibar) har fått en frispark i den defensiva zonen.

90'+6'Hörna, Ponferradina. Hörna tagen av Chema Rodríguez.90'+6'Försök blockerad av Alexandru Pascanu (Ponferradina) nick från mitten av området.90'+4'Paul-Viorel Anton (Ponferradina) har blivit fälld i försvarszonen.90 '+ 4'Ful av Matheus Pereira (Eibar).

90'+4'Fullbrott av Paris Adot (Ponferradina). 90'+4'Yanis Rahmani (Eibar) fick ett regelbrott i försvarszonen. 90'+2'Offside, Ponferradina. Kelechi Nwakali försökte med ett genomspel, men Juan Hernández greps i ett offsideläge. 90'+2' Kelechi Nwakali (Ponferradina) fälldes i den defensiva zonen.

90'+2'Fullspel av Peru Nolaskoain (Eibar).90'Blanco Leschuk (Eibar) får gult kort för ett farligt spel.90'Moi Delgado (Ponferradina) har fått ett regelbrott i försvarszonen.90'Fullbrott av Vit Leschuk (Eibar).

90'Ful av Paul-Viorel Anton (Ponferradina).90'Yanis Rahmani (Eibar) fälldes i försvarszonen.89'Kelechi Nwakali (Ponferradina) fälldes i försvarszon.89'Ful av Peru Nolaskoain (Eibar).

88′ Moi Delgado (Ponferradina) har fått ett gult kort för ett farligt spel 88′ Fel av Moi Delgado (Ponferradina). 88′ Byte i Ponferradina, Juan Hernández kommer in på planen och ersätter José Naranjo. rätt.

87'Byte i Ponferradina, Paul-Viorel Anton kommer in på planen för Agus Medina.87'Byte i Eibar, Chema Rodríguez kommer in på planen för Anaitz Arbilla.87'Byte i Eibar, Yanis Rahmani kommer in på planen för Stoichkov.87 'Byte kl. Eibar, Álvaro Tejero kom in för att ersätta Rober Correa.

bild 83 ′ Försök blockerat av Eduardo Espiau (Ponferradina) skott med höger fot utanför området. Assisterad av Kelechi Nwakali. 81'Offside, Eibar. Blanco Leschuk försöker ett genomspel, men Stoichkov går i offside.81'Offside, Eibar. Yoel Rodríguez försökte en djup passning men Blanco Leschuk var i offsideposition 79'Ful av Alexandru Pascanu (Ponferradina).

79′ Blanco Leschuk (Eibar) har blivit fälld i försvarszonen 76′ Hörna, Ponferradina. Hörna tagen av Juan Berrocal 76' Försök blockerat av Aldair (Ponferradina) skott med höger fot från utanför området. Assisterad av Eduardo Espiau. bild 75 ′ Byte i Ponferradina, Eduardo Espiau kom in på planen för att ersätta Derik Lacerda.

73'Ful av Peru Nolaskoain (Eibar). 73'Kelechi Nwakali (Ponferradina) fick ett regelbrott i försvarszonen. 72'Hörna, Eibar. Hörna tagen av Kuki Zalazar. bild 71 - Byte i Eibar, Quique González kommer in på planen för att ersätta José Corpas.

71 ′ Byte i Eibar, Peru Nolaskoain gick in på planen för att ersätta Ager Aketxe. 69' Hörna, Ponferradina. Hörna tagen av Yoel Rodríguez.69'Försök missat Agus Medina (Ponferradina) skott med höger fot från utanför straffområdet.67'Ful av Rober Correa (Eibar).

67′ Moi Delgado (Ponferradina) har blivit fälld i försvarszonen. 65′ Försök missat av Anaitz Arbilla (Eibar) skott med höger fot från mer än 30 meter missar bollen till höger om målet från en direkt frispark. bild 64'Blanco Leschuk (Eibar) har fällts i försvarszonen 64'Fullbrott av Aldair (Ponferradina).

bild 62'Ager Aketxe (Eibar) fick det gula kortet för ett farligt spel.62'Fullspel av Ager Aketxe (Eibar).62'Adrián Diéguez (Ponferradina) fick ett regelbrott i försvarszonen.60'Hörna, Eibar. Hörnan tagen av Alexandru Pascanu.

bild 60 Adrián Diéguez (Ponferradina) får gult kort för farligt spel. 59'Hörna, Eibar. Hörna tagen av Alexandru Pascanu 58' Offside, Eibar. Matheus Pereira försökte med ett genomspel, men Stoichkov fångades i ett offsideläge 56' Försök blockerat av Derik Lacerda (Ponferradina) skott med höger fot från höger sida av straffområdet. Assisterad av Agus Medina efter ett genomspel.

56'Hörna, Ponferradina. Hörna tagen av Juan Berrocal 54' Offside, Eibar. José Corpas försökte ett genomspel men Stoichkov var i offsideposition 50' Skott räddat under stolparna på marknivå. José Corpas (Eibar) skjuter med höger fot från mitten av området. 51'Offside, Eibar. Ager Aketxe försöker ett genomspel, men Blanco Leschuk går i offside.

50′ Skottet stannade lågt till vänster. Blanco Leschuk (Eibar) med ett skott från mycket nära håll 50' Räddat skott. José Naranjo (Ponferradina) sköt med höger fot från mer än 30 meter 50' Räddat skott i det övre vänstra hörnet. Anaitz Arbilla (Eibar) skjuter med höger fot utanför området. 49'Ful av Aldair (Ponferradina).

bild 49'Ríos Reina (Eibar) har blivit fälld på motsatt sida 48'Hörna, Eibar. Hörna tagen av Amir Abedzadeh. 48′ Skottet stannade högt och genom mitten av målet. José Corpas (Eibar) skott med vänster fot från mitten av straffområdet. Assisterad av Stoichkov. 47'Offside, Ponferradina. Adrián Diéguez tog ett djupt steg men Derik Lacerda var i offsideposition.

bild 46 Försök missat av Agus Medina (Ponferradina) skott med höger fot från utanför straffområdet som går för högt. Assisterad av Derik Lacerda Andra halvlek börjar Eibar 1, Ponferradina 0.45' Byte, Ponferradina Kuki Zalazar kommer in på planen och ersätter Sabit Abdulai. 45' Byte, Ponferradina, Aldair går in på planen och ersätter Yuri på grund av en skada.

45'+4'Första halvlek slutar, Eibar 1, Ponferradina 0,45'+3'Offside, Ponferradina. Kelechi Nwakali försökte ett genomspel, men Yuri fångades i ett offsideläge.45'+3'Moi Delgado (Ponferradina) fälldes i försvarszonen.45'+3'Fullbrott av Sergio Álvarez (Eibar).

45'+2′ Offside, Eibar. Ager Aketxe försöker ett genomspel, men Blanco Leschuk går i offside 45'+1'Goooooal! Eibar 1, Ponferradina 0. Blanco Leschuk (Eibar) nick från mitten av området efter en hörna 45'Hörna, Eibar. Hörna tagen av Kelechi Nwakali.44'Försök missat José Naranjo (Ponferradina) skott med höger fot från utanför straffområdet går högt och utanför till höger. Assisterad av Agus Medina.

43'Matheus Pereira (Eibar) har fått det gula kortet för ett farligt spel.43'Ful av Matheus Pereira (Eibar).43'Kelechi Nwakali (Ponferradina) har fått ett regelbrott i försvarszonen.40'Ful av Matheus Pereira (Eibar).

40′ Derik Lacerda (Ponferradina) har fått en frispark i motsatt fält.38′ Hörna, Eibar. Hörnan tagen av Alexandru Pascanu.38'Försök blockerat Ager Aketxe (Eibar) skott med vänster fot från utanför straffområdet.34'Försök missat. Yuri (Ponferradina) skott med höger fot från utanför straffområdet.

30'Juan Berrocal (Eibar) har fått det gula kortet för ett farligt spel.30'Ful av Juan Berrocal (Eibar).30'José Naranjo (Ponferradina) har fått ett regelbrott i motsatt fält.29'Ful av Ríos Reina (Eibar) ) ).

29′ Derik Lacerda (Ponferradina) blev fälld i försvarszonen.27′ Handboll från Paris Adot (Ponferradina). Men han gick något utanför efter en hörna.25'Försök missat av Blanco Leschuk (Eibar) nick från mitten av området försvinner bollen på höger sida av målet. Assisterad av Ager Aketxe med ett inlägg i straffområdet efter en hörna.

25′ Hörna, Eibar. Hörna tagen av Kelechi Nwakali 23'Hörna, Eibar. Hörna tagen av Agus Medina.22'Försök missat Sergio Álvarez (Eibar) skott med höger fot från utanför straffområdet.20'Hörna, Eibar. Hörnan tagen av Moi Delgado.

18'Ful av Ager Aketxe (Eibar).18'Kelechi Nwakali (Ponferradina) fälldes i det defensiva området. 16'Fullbrott av Matheus Pereira (Eibar).16'Agus Medina (Ponferradina) fälldes i områdets defensiv.

11'Ríos Reina (Eibar) har blivit fälld i försvarszonen.11'Fullbrott av Yuri (Ponferradina).10'Försök blockerat av José Naranjo (Ponferradina) skott med högerfoten utanför området.9'Handboll av Rober Correa (Eibar).

9'Försök missat Matheus Pereira (Eibar) skott med vänster fot från mitten av straffområdet efter en hörna 8'Hörna, Eibar. Hörnan tagen av Alexandru Pascanu. bild 7 Sabit Abdulai (Ponferradina) får ett gult kort för en farlig match. 7′ Stoichkov (Eibar) har fått ett regelbrott i motsatt fält.

7'Ful av Sabit Abdulai (Ponferradina).4'Försök missat av Blanco Leschuk (Eibar) nick från mitten av straffområdet som missar till vänster. 3'Ful av Blanco Leschuk (Eibar).3'Adrián Diéguez (Ponferradina) har fått ett regelbrott i försvarszonen.

Första delen börjar. Uppställningar bekräftade av båda lagen. Huvudpersonerna hoppar in på planen för att starta uppvärmningsövningarna