Kubo ger Real banans första seger

Cádiz, som fortsätter att söka förstärkningar, inleder säsongen med målsättningen att vara beständig, medan folket från San Sebastian, som har förstärkt med mycket intressanta fotbollsspelare, strävar efter att förbättra sin senaste kampanj, där de kämpade för att komma in i Champions League nästan fram till sista dagen.

Slut på matchen, Cádiz 0, Real Sociedad 1,90'+9'Andra halvlek slutar, Cádiz 0, Real Sociedad 1,90'+9'Ett skott räddat längst ner till vänster. Mohamed-Ali Cho (Real Sociedad) skott med vänster fot från vänster sida av straffområdet. Assisterad av Jon Karrikaburu. 90'+8′ Asier Illarramendi (Real Sociedad) får ett gult kort för en farlig match.

90'+8'Fullbrott av Asier Illarramendi (Real Sociedad).90'+8'Mamady Diarra (Cádiz) har blivit fälld i försvarszonen.90'+7'Jon Karrikaburu (Real Sociedad) har fällts på vänsterkanten 90'+7'Victor Chust (Cádiz) regelbrott.

90'+3'Hörna, Real Sociedad. Hörna tagen av Jeremías Ledesma.90'+3'Ett skott räddat nära höger sida om mål. Mohamed-Ali Cho (Real Sociedad) skott med vänster fot från utanför straffområdet. Assisterad av Álex Remiro.90'+2'Foul av Aritz Elustondo (Real Sociedad).90'+2'Awer Mabil (Cádiz) har blivit fälld på vänsterkanten.

90'+1'Försök missat. Jon Karrikaburu (Real Sociedad) skott med höger fot från utanför straffområdet går högt och till vänster. 90' Fel av Ander Barrenetxea (Real Sociedad). 90' Iván Alejo (Cádiz) har fått ett regelbrott. på högerkanten 87'Hand av Igor Zubeldia (Real Sociedad).

86′ Byte i Cádiz, Mamady Diarra kommer in på planen och ersätter Joseba Zaldua. 85′ Fali (Cádiz) har fått gult kort. 85′ Brais Méndez (Real Sociedad) får gult kort. Méndez (Real Sociedad) skott vänster från utanför området. Assisterad av Asier Illarramendi.

bild 85'Byte, Real Sociedad Jon Karrikaburu ersätter Alexander Isak.84'Mohamed-Ali Cho (Real Sociedad) har fått ett regelbrott på högerkanten.84'Tomás Alarcón (Cádiz) gör fel.83'Hoppa räddad på vänsterkanten. Anthony Lozano (Cádiz) nick utanför straffområdet. Assisterad av Tomas Alarcon.

83'Ful av Asier Illarramendi (Real Sociedad).83'Fali (Cádiz) får ett regelbrott på motståndarens planhalva.82'Försök blockerat Mohamed-Ali Cho (Real Sociedad) skott med vänster fot från höger sida av straffområdet. Assisterad av Aritz Elustondo.82'Avbyte i Real Sociedad kommer Aihen Muñoz in på planen och ersätter Diego Rico på grund av skada.

bild 79' Byte i Real Sociedad, Ander Barrenetxea kommer in och ersätter David Silva. 79' Byte i Tra Real Sociedad, Mohamed-Ali Cho kommer in på planen och ersätter Takefusa Kubo. Mikel Merino. 74' Fel av Igor Zubeldia (Real Sociedad) .

74'Anthony Lozano (Cádiz) har fått ett regelbrott på vänsterkanten.73'Byte i Cádiz, Álvaro Negredo kommer in på planen och ersätter Lucas Pérez.72'Diego Rico (Real Sociedad) har fått ett regelbrott i försvarszonen.72' Fel av Anthony Lozano (Cádiz).

70'Iván Alejo (Cádiz) får gult kort.69'Ful av Diego Rico (Real Sociedad).69'Anthony Lozano (Cádiz) har fått ett regelbrott på högerkanten.68'Ful av David Silva (Real Sociedad) ) ).

bild 68'Iván Alejo (Cádiz) fälls i försvarszonen.68'Försök blockerat Igor Zubeldia (Real Sociedad) skott med höger fot från utanför straffområdet.67'Hörn, Real Sociedad. Hörna tagen av Jeremías Ledesma 67′ Skottet stannade lågt till vänster. Diego Rico (Real Sociedad) skott med vänster fot från utanför straffområdet.

66 "Hörn, Royal Society. Hörna tagen av Jeremías Ledesma 66′ Skottet stannade från lågt till vänster. David Silva (Real Sociedad) skjuter med vänsterfoten från mycket nära håll.65'Byte i Cádiz, Tomás Alarcón kommer in på planen för José Mari.65'Byte i Cádiz, Iván Alejo kommer in på planen för Santiago Arzamendia.

64 ′ Skott stående bredvid målets högra sida. David Silva (Real Sociedad) skott med vänster fot från utanför straffområdet. Assisterad av Alexander Isak.63'Försök blockerat Alexander Isak (Real Sociedad) skott med vänster fot från mitten av straffområdet. Assisterad av Mikel Merino.62'Försök missat Mikel Merino (Real Sociedad) nick från vänster sida från nära håll.59'Offside, Cádiz. Victor Chust tog ett djupt steg, men Joseba Zaldua togs i offside.

56 "Hörn, Royal Society. Hörna fälld av Joseba Zaldua. bild 55 ′ Lucas Pérez (Cádiz) misslyckas i defensiv zon. 55 ′ Misslyckande i defensiv zon av Robin Le Normand (Real Sociedad). bild 53 - Martín Zubimendi (Real Sociedad) misslyckas i defensiv zon.

53'Ful av Alfonso Espino (Cádiz).51'Försök missat José Mari (Cádiz) skott med vänster fot från utanför straffområdet.49'Offside, Cádiz. Jeremías Ledesma försöker ett genomspel, men Lucas Pérez kommer i offside 49'Ful av Igor Zubeldia (Real Sociedad).

49'Awer Mabil (Cádiz) har blivit fälld på högerkanten.47'Offside, Cádiz. Alfonso Espino försöker ett genomspel, men Lucas Pérez går i offside.

45'+2'Första halvlek slutar, Cádiz 0, Real Sociedad 1,45'+1'Ett skott räddat under stolparna på marknivå. David Silva (Real Sociedad) skjuter med vänsterfoten utanför straffområdet.45'+1'Lucas Pérez (Cádiz) får ett gult kort.45'Joseba Zaldua (Cádiz) får ett gult kort för ett farligt spel.

45'Ful av Joseba Zaldua (Cádiz).45'Takefusa Kubo (Real Sociedad) har fått ett regelbrott på motståndarens planhalva. 44'Ful av Alexander Isak (Real Sociedad).44'Alfonso Espino (Cádiz) har fått ett regelbrott i den defensiva zonen.

43'Försök blockerat José Mari (Cádiz) skott med höger fot från utanför området.43'Ful av Diego Rico (Real Sociedad).43'Alberto Perea (Cádiz) fälls på högerkanten.42'Ful av Martin Zubimendi ( Kungligt samhälle).

42'Anthony Lozano (Cádiz) har blivit fälld i försvarszonen.41'Anthony Lozano (Cádiz) fälls.41'Martín Zubimendi (Real Sociedad) har blivit fälld i försvarszonen.40'Försök Españo missade (Cádiz) ) Skott med vänster fot från utanför straffområdet som går högt och brett till höger. Assisterad av Jose Mari.

bild 38 ′ Skott avvisad av Anthony Lozano (Cádiz) nick från mitten av området. Assisterad av Santiago Arzamendia med ett inlägg i området.37'Ful av Aritz Elustondo (Real Sociedad).37'Alfonso Espino (Cádiz) har fått ett regelbrott på vänsterkanten.34'Martín Zubimendi (Real Sociedad) har fått ett regelbrott på den defensiva zonen.

34'Ful av Anthony Lozano (Cádiz).28'Hörna, Cádiz. Hörna tagen av Mikel Merino. 28 ′ Fali skott avvisades (Cádiz) skott med höger från höger sida av insidan av området. 27' Hörna, Cadiz. Hörnan tagen av Aritz Elustondo.

26'Hörna, Cadiz. Hörnan tagen av Robin Le Normand.24'Goooooal! Cádiz 0, Real Sociedad 1. Takefusa Kubo (Real Sociedad) skjuter med högerfoten från mitten av området. 24'Aktion stoppad. Takefusa Kubo (Real Sociedad) skjuter med högerfoten från mitten av straffområdet.

23′ Foul av Martín Zubimendi (Real Sociedad). 20′ Foul av Brais Méndez (Real Sociedad). 20′ Alfonso Espino (Cádiz) har fällts på vänsterkanten. 19′ Foul av Takefusa Kubo (Real Sociedad).

bild 19' José Mari (Cádiz) har fått ett regelbrott i försvarszonen. Assisterad av Takefusa Kubo med ett inlägg i området efter en hörna 18'Hörna, Real Sociedad. Hörna tagen av Luis Hernández. 16 Missat skott Santiago Arzamendia (Cádiz) skott med vänster fot från vänster sida av insidan av området mycket nära vänster stolpe men gick något utanför. Assisterad av Jose Mari.

bild 16'Alexander Isak (Real Sociedad) skott med vänsterben från vänster sida av straffområdet blockeras. Assisterad av Takefusa Kubo.14'Ful av David Silva (Real Sociedad).14'Alfonso Espino (Cádiz) får ett regelbrott på motståndarens planhalva.13'Ful av Brais Méndez (Real Sociedad).

13'Santiago Arzamendia (Cádiz) förlorar i försvarszonen.12'Diego Rico (Real Sociedad) förlorar i defensiv zon.12'Anthony Lozano (Cádiz) gör fel.7'Hörna, Real Sociedad. Hörna tagen av Joseba Zaldua.

6'Takefusa Kubo (Real Sociedad) har blivit fälld i försvarszonen.6'Fullbrott av Joseba Zaldua (Cádiz).4'Offside, Cádiz. José Mari försökte ett genomspel, men Anthony Lozano togs i offside 2'Skult räddade lågt till vänster. Anthony Lozano (Cadiz) skott med höger fot från vänster sida av straffområdet. Assisterad av Santiago Arzamendia.

1'Ful av Brais Méndez (Real Sociedad). 1'Alberto Perea (Cádiz) har fått ett regelbrott i försvarszonen. Första halvlek börjar. Laguppställningar bekräftade av båda lagen. Huvudpersonerna hoppar in på planen för att starta uppvärmningsövningarna