Montiel avslutar den första Sevilla-segern i Champions League

iconSlut på matchen, Sevilla 3, FC Köpenhamn 0,90'+7′iconAndra halvlek slutar, Sevilla 3, FC Köpenhamn 0.90'+4′iconDavit Khocholava (FC Köpenhamn) har fått ett rött kort.90'+4'VAR Beslut: Rött kort Davit Khocholava (FC Köpenhamn) återkallar.

90 '+3 ′iconDavit Kocholava (FC Köpenhamn) har fått gult kort för en farlig match. 90'+3′iconIsco (Sevilla) har fått ett regelbrott i försvarszonen.90'+3′iconFul av Davit Kchocholava (FC Köpenhamn).90'+2′iconGoooooal! Sevilla 3, FC Köpenhamn 0. Gonzalo Montiel (Sevilla) träffar ett skott med höger fot från högerkanten på nära håll.

90 '+2 ′iconSkott stående intill höger sida av målet. Erik Lamela (Sevilla) skott med vänster fot från utanför straffområdet. Assisterad av Gonzalo Montiel.90'+1′iconFörsök missat Andreas Cornelius (FC Köpenhamn) nick från mitten av straffområdet går för högt. Assisterad av Christian Sørensen.90′iconFörsök missat Kevin Diks (FC Köpenhamn) nick från mitten av straffområdet missar till höger om mål. Assistans från Mohamed Daramy med ett inlägg mot området efter frispark.89′iconFel av Nemanja Gudelj (Sevilla).

89 'iconMohamed Daramy (FC Köpenhamn) har blivit fälld på vänsterkanten.89′iconChristian Sørensen (FC Köpenhamn) har blivit fälld på vänsterkanten.88′iconGoooooal! Sevilla 2, FC Köpenhamn 0. Isco (Sevilla) skott med höger fot från vänster sida av straffområdet. 88′iconStoppad skott. Isco (Sevilla) skott med höger fot från mitten av straffområdet.

87 'iconSkott stående intill höger sida av målet. Rafa Mir (Sevilla) sköt med högerfoten från en mycket svår vinkel till höger. Assist av Isco.87′iconIvan Rakitic (Sevilla) har fått ett regelbrott i försvarszonen.87′iconFul av Andreas Cornelius (FC Köpenhamn). 86′iconMissat skott Marcos Acuña (Sevilla) sköt med höger fot från utanför området som går högt och utanför till höger.

86 'iconChristian Sørensen (FC Köpenhamn) har fått det gula kortet för farligt spel.86′iconIsco (Sevilla) har fått ett regelbrott i försvarszonen.86′iconFul av Christian Sørensen (FC Köpenhamn). 83′iconIsco (Sevilla) har blivit fälld i den defensiva zonen.

83 'iconFel av Kevin Diks (FC Köpenhamn) 82′ Kevin Diks (FC Köpenhamn) träffar ribban med en nick från mitten av straffområdet. Assisterad av Andreas Cornelius.82′iconFörsök missat Andreas Cornelius (FC Köpenhamn) nick från mitten av straffområdet.81′iconByte i FC Köpenhamn, Christian Sørensen kom in på planen och ersatte Elias Jelert.

81 'iconByte i FC Köpenhamn, Orri Óskarsson kom in på planen som ersättare för William Clem.80′iconByte i FC Köpenhamn, Kevin Diks gick in på planen och ersatte Valdemar Lund.79′iconFel av Marcos Acuña (Sevilla).79′iconLukas Lerager (FC Köpenhamn) har blivit fälld på högerkanten.

78 'iconGonzalo Montiel (Sevilla) har fått det gula kortet.78′iconFul av Joan Jordán (Sevilla).78′iconViktor Claesson (FC Köpenhamn) har blivit fälld på vänsterkanten.77′iconGonzalo Montiel (Sevilla) har blivit fälld på högerkanten.

77 'iconFul av Andreas Cornelius (FC Köpenhamn). 77′iconByte i Sevilla, Marcos Acuña kom in på planen som ersättare för Papu Gómez. 73′iconIvan Rakitic (Sevilla) har fått ett regelbrott i försvarszonen.73′iconFul av Andreas Cornelius (FC Köpenhamn).

72 'iconByte, FC Köpenhamn, Andreas Cornelius kom in för att ersätta Hákon Haraldsson. 72′iconErik Lamela (Sevilla) har sett det gula kortet.72′iconFul av Erik Lamela (Sevilla). 72′iconMohamed Daramy (FC Köpenhamn) har blivit fälld i defensiv zon.

70 'iconByte i Sevilla, Rafa Mir kom in på planen för att ersätta Youssef En-Nesyri på grund av skada. 69 'iconViktor Claesson (FC Köpenhamn) har fått gult kort för farligt spel.69′iconIsco (Sevilla) har fått ett regelbrott i försvarszonen.69′iconFul av Viktor Claesson (FC Köpenhamn).

66 'iconFörsök missat Papu Gómez (Sevilla) skott med vänster fot från vänster sida av insidan av området mycket nära vänster stolpe men gick något utanför. Assisterad av Erik Lamela.65′iconByte i FC Köpenhamn, Roony Bardghji kom in på planen och ersatte Ísak Bergmann Jóhannesson.65′iconHörna, FC Köpenhamn. Hörnan tagen av Alex Telles.63′iconFotboll av Gonzalo Montiel (Sevilla).

63 'iconMohamed Daramy (FC Köpenhamn) har fått ett regelbrott i defensiv zon.61′iconGoooooal! Sevilla 1, FC Köpenhamn 0. Youssef En-Nesyri (Sevilla) med ett skott från mitten av straffområdet. 60′iconFörsök missat Hákon Haraldsson (FC Köpenhamn) skott med höger fot från utanför straffområdet missar till vänster. Assisterad av Viktor Claesson efter en snabb paus. 59′iconHörna, FC Köpenhamn. Hörna tagen av Marko Dmitrovic.

59 'iconSkott stående under pinnar på marknivå. Hákon Haraldsson (FC Köpenhamn) slår ett skott med höger fot från mitten av straffområdet. Assist av Ísak Bergmann Jóhannesson.58′iconFul av Isco (Sevilla). 58′iconVictor Kristiansen (FC Köpenhamn) har blivit fälld på vänsterkanten.58′iconVictor Kristiansen (FC Köpenhamn) skott med vänster fot från utanför straffområdet blockeras. Assisterad av Viktor Claesson.

57 'VAR-beslut: Det var ingen straff från Sevilla. 56'iconFul av Youssef En-Nesyri (Sevilla). 56′iconViktor Claesson (FC Köpenhamn) har blivit fälld i försvarszonen.55′iconHörna, Sevilla. Hörnan tagen av Kamil Grabara.

55 'iconStoppat skott till vänster hörn. Isco (Sevilla) skott med höger fot från utanför straffområdet. Assisterad av Erik Lamela.55′iconByte i Sevilla, Erik Lamela gick in på planen för att ersätta Suso. 53′iconNemanja Gudelj (Sevilla) har fått ett regelbrott i försvarszonen.53′iconFul av Davit Kchocholava (FC Köpenhamn).

52 'iconHörna, FC Köpenhamn. Hörn gjord av Marcão.49′iconJoan Jordán (Sevilla) har fått ett regelbrott i försvarszonen.49′iconFel av Valdemar Lund (FC Köpenhamn) bild 49'William Clem (FC Köpenhamn) träffar höger stolpe med ett skott med höger fot från utanför straffområdet. Assist av Lukas Lerager efter en hörna.

48 'iconHörna, FC Köpenhamn. Hörnan tagen av Joan Jordan.48′iconMohamed Daramy (FC Köpenhamn) skott med höger fot från utanför straffområdet blockeras. 47′iconFul av William Clem (FC Köpenhamn). 47′iconIsco (Sevilla) har blivit fälld i den defensiva zonen.

45 'iconByte i Sevilla, Youssef En-Nesyri gick in på fältet för att ersätta Kasper Dolberg.iconAndra halvlek börjar Sevilla 0, FC Köpenhamn 0.45'+1′iconFörsta halvlek slutar, Sevilla 0, FC Köpenhamn 0,45'+1′iconFul av Kasper Dolberg (Sevilla).

45 '+1 ′iconValdemar Lund (FC Köpenhamn) har fått ett regelbrott i defensiv zon.40′iconOffside, FC Köpenhamn. Victor Kristiansen försöker ett genomspel, men Hákon Haraldsson går i offside.37′iconOffside, Sevilla. Papu Gómez försökte en djup passning men Kasper Dolberg togs i offside.35′iconSkott stående intill höger sida av målet. Suso (Sevilla) skott med vänster fot från höger sida av straffområdet. Assisterad av Ivan Rakitic.

34 'iconKasper Dolberg (Sevilla) har fått ett regelbrott i försvarszonen.34′iconFul av Valdemar Lund (FC Köpenhamn). 33′iconFörsök missat Suso (Sevilla) skott med vänster fot från utanför straffområdet missar till vänster. Assisterad av Papu Gómez.31′iconPapu Gómez (Sevilla) har blivit fälld i den defensiva zonen.

31 'iconFel av Elias Jelert (FC Köpenhamn). 30′iconViktor Claesson (FC Köpenhamn) har blivit fälld i försvarszonen.30′iconFul av Ivan Rakitic (Sevilla). 23′iconSuso (Sevilla) har blivit fälld i den defensiva zonen.

23 'iconFul av Hákon Haraldsson (FC Köpenhamn). 22′iconHörna, FC Köpenhamn. Hörna tagen av Marko Dmitrovic.22′iconStoppad skott. Hákon Haraldsson (FC Köpenhamn) skjuter med högerfoten utanför området.20′iconFel av Marcao (Sevilla).

20 'iconHákon Haraldsson (FC Köpenhamn) har blivit fälld i försvarszonen.19′iconStående skott borstar den vänstra rutan. Suso (Sevilla) skott med vänster fot från utanför straffområdet. Assisterad av Gonzalo Montiel.18′iconFörsök missat Papu Gómez (Sevilla) sköt med höger fot från utanför området som går högt och utanför till höger. Assist av Isco.18′iconNemanja Gudelj (Sevilla) skott med höger fot från utanför straffområdet blockeras.

15 'iconFul av Alex Telles (Sevilla). 15'iconÍsak Bergmann Jóhannesson (FC Köpenhamn) har blivit fälld på motståndarens planhalva.12′iconFul av Kasper Dolberg (Sevilla). 12′iconVictor Kristiansen (FC Köpenhamn) har blivit fälld i defensiv zon.

11 'iconHörna, Sevilla. Hörnan tagen av Davit Kchocholava.10′iconHörna, Sevilla. Hörnan tagen av Davit Kchocholava.9′iconIvan Rakitic (Sevilla) har fått ett regelbrott på vänsterkanten.9′iconFul av Lukas Lerager (FC Köpenhamn).

9 'iconFörsök blockerat Mohamed Daramy (FC Köpenhamn) skott med höger fot från utanför straffområdet blockeras. Assisterad av Lukas Lerager.8′iconFul av Victor Kristiansen (FC Köpenhamn). 8′iconSuso (Sevilla) har fått ett regelbrott på högerkanten.7'iconFul av Lukas Lerager (FC Köpenhamn).

7 'iconIsco (Sevilla) har fått ett regelbrott i försvarszonen.6′iconSkott stående under pinnar på marknivå. Suso (Sevilla) skott med vänster fot från höger sida av straffområdet. Assisterad av Papu Gómez.5′iconFul av Ísak Bergmann Jóhannesson (FC Köpenhamn). 5′iconAlex Telles (Sevilla) har blivit fälld i den defensiva zonen.

1 'iconSkott stående lågt till vänster. Papu Gómez (Sevilla) skott med höger fot från utanför straffområdet. Assist av Isco.1′iconSuso (Sevilla) har fått ett regelbrott på högerkanten.1'iconFul av Victor Kristiansen (FC Köpenhamn).iconStart kommer att ha prioritet.

iconBekräftade laguppställningar av båda lagen, som tar fältet för att starta uppvärmningsövningarna