Nederlag i Villacañas fra CD Toledo, der er ingen steder at fange ham

Toledo-cd'en vender tilbage til sine gamle måder, det vil sige at være en total katastrofe, at der ikke er nogen steder at fange den. Sejren i sidste uge mod datterselskabet Talavera, fordi det tilskyndede noget til det grønne miljø, men alt er et farligt fatamorgana. Der er slet ikke noget i en trup med et meget lavt fodboldniveau. Og det er tredje division!

I 90 minutter i Villacañas havde CD Toledo kun to spil, hvor de virkelig kunne have scoret et mål; lidt bagage til at vinde ethvert spil. Den første, i minut to, i et lateralt frispark lanceret af Angelito Auñón, som Mario Gómez afsluttede med et hovedstød i nettet. Dommeren annullerede dog målet efter anmodning fra en linjedommer for en meget tvivlsom offside. Den anden var allerede i 78 og var dobbelt: Carlitos missede tydeligt en en-mod-en mod målmand Ángel Pérez, bolden var løs og Capelo sendte et halvt scoop til overliggeren med hele målet til at score. Fejlen er utrolig.

Villacañas spillede i mellemtiden et spil med stor intelligens og vidste til enhver tid, hvad der var bedst for dem. Rojilloerne er på en positiv streak og drømmer allerede om noget stort. Antonio Fernández nød op til to meget klare chancer til at score. Den første, i det 25. minut, med et skud udenfor området, der kom meget tæt på. Det andet, i det 50. minut, hvor angriberen udnyttede en fejl fra Luis Enrique til at skyde solo mod Nico Herrero, men bolden gik forbi en stolpe.

Tredje gang var allerede charmen for de lokale ni. Det var minut 85, da en fremragende service fra Carlos Díaz tillod Antonio Fernández at lande en lav pisk fra fronten, som var dødelig for den unge gæstende målmand. Det blev 1-0 og her, bell og det er slut.

– CD Villacañas: Ángel Pérez; Bruno Damián, Luis Poblete, Iborra (Panocha, d. 71), Luis Prados; Conte (Raúl Sánchez, d. 86), Colastra, Carlos Díaz (Liu Zhou, d. 86), Madalin (Francesc, d. 71); Antonio Fernández y Soga (Erik Lescano, d. 40).

– CD Toledo: Nico Herrero; Mario Gomez, Varo, Luis Enrique, Del Campo; Chabo, Escudero, Arturo Segado (Héctor Gutiérrez, m. 89), Ángel Auñón (Carlitos, m. 46); Rafa Camacho (Mamau, m. 65) og Ayoub (Capelo, 65).

Dommer: Chavarrias Perez. Gule kort til lokalbefolkningen Conte, Bruno Rodríguez og Rodri (på bænken). Ved at besøge, i Camacho og Segado.

Mål: 1-0, m, 85: Antonio Fernández.

Hændelser: Kampen på den femte dag i gruppe XVIII af Tercera RFEF spillede denne lørdag eftermiddag i det kommunale felt 'Las Pirámides' foran omkring 600 tilskuere.