En efter en af ​​Spanien

Det spanske hold, hvor Luis de la Fuente fik sin debut på bænken i lørdags, begyndte sin rejse mod Norge i jagten på at kvalificere sig til Eurocup i Tyskland 2024. I sin debutkamp på bænken har træneren fra La Rioja høstet den første sejr (3-0) takket være mål fra Dani Olmo og Joselu (bagud) mod det nordiske hold, hvor Erlind Haaland med problemer i en engelsk var ude.

Spanien skal spille første runde af anden del af kvalifikationen til EM 2024, en kamp, ​​hvor de skal møde det skotske hold i Glasgow (20.45).

I sin første kamp med ansvaret for landsholdet har Luis de la Fuente brugt følgende spillere:

Hovedbillede - Kepa

passe

Han havde ikke spillet med Spanien siden oktober 2020, og noget beslaglagt blev bemærket. Han overførte usikkerhed med fødderne og gav Norge en klar chance i første akt i et afleveringsforsøg. Han reddede et mål på strøget af en halv time med en fremragende hånd på et skud fra Aursnes. Han viste sine reflekser igen i starten af ​​anden akt og forhindrede 1-1-resultatet fra en dårlig clearing af Nacho.

Hovedbillede - Carvajal

Carvajal

Falsk og upræcist, bygget en mere end diskret første del. Hverken bange i angrebet eller overførte tillid til forsvaret. Gray slog ud natten.

Hovedbillede - Nacho

Nacho

Opmærksom på Carvajal i dækningen led han af nordmændenes højde i boldene, der hang i området. Taktisk disciplineret, pålidelig var han.

Hovedbillede - Laporte

Døren

Den person, der har ansvaret for at tage bolden ud fra midten af ​​forsvaret. Godt på diagonalerne at forsøge at overraske Norden. I takt, selv om når nordmændene fandt mellemrum og meter at løbe, havde de det svært.

Hovedbillede - Spand

Calvo

I starten af ​​kampen udvidede han feltet og var skarp. Faktisk var 1-0'eren født, da han ankom til området, selvom det ligesom landsholdet gik fra mere til mindre og faldt pladask. Han led i hånd-til-hånd kamp med nordmændene.

Hovedbillede - Rodri

Rodri

Det er Spaniens nye akse. En garanti med bolden, aldrig risikeret. Han manglede vovemod, da han filtrerede det sidste gennemløb.

Hovedbillede - Mikel Merino

Mikel Merino

Et komplet spil fra midtbanespilleren. Kraftfuld i pasningsspillet arbejdede han uophørligt, stjal bolde og skabte også bekymring i angrebet. Han var i stand til at score efter en halv time med et førsteklasses skud nær stolpen.

Hovedbillede - Dani Olmo

dani elmo

Han havde lidt kontakt med bolden, men bekymret. Dynamic, var klog til at score ved sin første lejlighed med et subtilt touch. Sjette mål over 30 kampe med Spanien. Han havde INGEN kontinuitet og var kun i marken i en time.

Hovedbillede - Gavi

Gavi

I første del spillede han meget fokuseret på venstre fløj, og Spanien savnede hans styrke på midtbanen. Han viste sin intensitet igen og rynkede aldrig, men det var ikke hans bedste aften, og han forlod banen ved spilletid.

Hovedbillede - Iago Aspas

Iago Aspas

Helt væk, rørte næsten ikke bolden i første halvleg på trods af, at der bevægede sig godt mellem linjerne. Han kunne score efter pausen, men missede med hovedstødet efter en flot aflevering fra Carvajal. Doven, da han vendte tilbage til landsholdet, blev han ændret på kanten af ​​spilletimen.

Hovedbillede - Morata

Morata

Kaptajnpremiere. Han kæmpede mod de centrale forsvarsspillere og forsøgte at overraske med sine bevægelser, men han gik til ro uden at nyde chancer. Støttende i forsvaret havde han dem heller ikke ved genstarten. Han erstattede en ti minutters fejl.

UDSKIFTNINGER

Hovedbillede - Ceballos

Ceballos

Hans indtræden gav Spanien endnu en luft. Dynamisk bragte han glæde og fart i angrebet.

Hovedbillede - Oyarzabal

Oyarzabal

Lidt deltagelse i det offensive spil i udvælgelsen, det var ikke det afskyelige, som De la Fuente forventede med sin indtræden.

Hovedbillede - Yeremi Pino

Jeremi Pino

Han udvidede feltet til højre og kunne score et femten minutters frispark med et krydsskud. Meget tonet i den tid, han var i spillet.

Hovedbillede - Joselu

joselu

Angriberen fik sin debut for Spanien med ti minutter tilbage. Han tilgav efter en aflevering fra Yeremi, fordi han ikke fik forbindelse med bolden i sit skudforsøg, men han endte med at få sin debut på den bedst mulige måde med et hugget hovedstød. Hans første mål med Spanien. Det tog 140 sekunder at få premiere og endte med at signere dobbelten. En uforglemmelig aften for Espanyol-angriberen.

Hovedbillede - Fabian

Fabian

Det tog ikke lang tid at vise sig frem. Han kom ind på banen med Joselu, og det tog ikke lang tid, før han greb 2-0-spillet, målet om fred i sindet.