Conte og Tuchel kommer på tværs

Miguel Viperino

I England er ingen kamp triviel, og London-derbyet kunne heller ikke være det. Chelsea-Tottenham, Kane-Havertz, Conte-Tuchel. Duellen lovede spænding, men det, der blev set på banen, endte med at blive en brand.

Efter en svimlende start kom Chelsea på måltavlen takket være kombinationen af ​​de to nyindkøb. Hjørnespark af Cucurella og skud af en Koulibaly, som sendte den op i hjørnet. Kampen var hård, masser af fejl, fejl og gule kort. Alt eksploderede i anden halvleg, da han i det 68. minut, efter at Hojbjerg udlignede med et lavt skud på afstand, slog Mendy og udløste vanviddet på bænkene. Ved fejringen henvendte Conte sig til både Tuchel og råbte målet i hans ansigt, og umiddelbart efter begyndte de at presse hinanden. Gul for begge. 'Rundt' kort.

Også femten minutter fra slutningen kom Chelsea med igen takket være en mesterligt vundet kontra af James. Alle øjne gik til bænkene: men Tuchel, vægte, der løb ned ad sidelinjen med løftede næver, blæste ikke kampens flamme.

Kampens afslutning bar dog rædsler. I minut 95 blev en perfekt kastet hjørnesæk af Perisic brugt af Harry Kane, der med et hovedstød satte slutresultatet til 2-2. Tale holdt sig ikke tilbage. Han krammede sine spillere og råbte mod Chelsea-bænken. Sig til tyskeren, der gav hånden, men han giver ikke slip, han slipper ham ikke. Det lignede et sceneshow, men det er den engelske liga. Italieneren skubbede til ham og bad om respekt, mens tyskeren mindede ham om at se ham i øjnene. Dommeren løste alt med de enkleste kort i sit liv, røde for begge.