Tenerife angriber Montilivi, og jeg drømmer stadig om direkte oprykning til LaLiga Santander

CD Tenerife slutter sig til kvartfinalen i LaLiga SmartBank 2021-2022 efter at have vundet en værdifuld udesejr mod en direkte rival som Girona, som de slog 0-1 i kampen, der afsluttede den niogtredive runde af mesterskabet denne mandag.

Tenerife-holdet skilte sig ud, fordi det er det bedste hjem i anden division og tilføjede sin ellevte sejr væk fra Heliodoro Rodríguez for at placere sig med 69 point, næsten helt sikkert 'playoff'et og stadig drømme om direkte oprykning. Det er svært for dem, da der er tre kampe tilbage, de er fem point efter Eibar, men de skal stadig besøge Ipura på næstsidste dag.

Holdet fra Girona ligger på sin side på femtepladsen med 64 point, det samme som Oviedo, der ligger sjette og med kun én fordel i forhold til Ponferradina, der marcherer på syvendepladsen efter igen at have snublet mod en direkte rival i Montilivi.

Tenerife vurderede en meget seriøs kamp i forsvaret til at indeholde Gironas største skub og besiddelse. Et mål af Mario Soriano i det 40. minut gav dem fordelen til en anden halvleg, hvor Míchels mænd pressede på i jagten på udligningen, som de stødte op imod i det 75. minut, da Cristhian Stuani afsluttede og endda fejrede et mål, endelig et 'spøgelse', fordi Mellot tog det ud på en meget stram måde, da han skulle over stregen.

Opdater

Kamp slut, Girona 0, Tenerife 1.90'+6'Álex Baena (Girona) andet gule kort. 90'+6'Anden halvleg slutter, Girona 0, Tenerife 1.90'+6'Forsøg misset. Samu Sáiz (Girona) skud med højrebenet fra en bred vinkel.

90'+6'Forsøg misset Santiago Bueno (Girona) hovedstød fra midten af ​​feltet misser til højre for målet. Assisteret af Jairo Izquierdo med et indlæg ind i feltet.90'+5'Arnau Martinez (Girona) modtog et frispark i den defensive zone.90'+5'Fejl af Álex Corredera (Tenerife).90'+4'Udskiftning i Tenerife, Sergio González kom ind på pladsen for at erstatte Cictor Moleer,+90 Víctor Moleer'. Hjørnespark taget af Juan Carlos Martín.

90'+4'Skudet stoppede højt og gennem midten af ​​målet. Shaquell Moore (Tenerife) skyder med højre fod fra midten af ​​området. Assisteret af Andrés Martín.90'+2'Santiago Bueno (Girona) fejl.90'+2'Álex Corredera (Tenerife) modtog et frispark i det defensive område.90'+1'Forsøg misset af Andrés Martín (Tenerife) venstrebenet skud fra mere end 30 meter fra mere end 90 meter til venstre. Assist fra Nikola Sipcic.XNUMX'Andrés Martín (Tenerife) får det gule kort for en slem frispark.

90'Arnau Martinez (Girona) modtog et frispark i det defensive område.89'Overtrædelse af Andrés Martín (Tenerife).89'Udskiftning på Tenerife, Nikola Sipcic kommer ind på banen for at erstatte Enric Gallego.87'Samu Sáiz (Girona) har fået et gult kort.

87'Falta de Shaquell Moore (Tenerife).86'Aitor Sanz (Tenerife) har sido amonestado con tarjeta amarilla por juego peligroso.86'Arnau Martinez (Girona) har recibido una falta en campo contrario.86'Falta de porcenarif Sanzeric (Tenerif Sanze) (Tenerif Sanze) (Tenerif Sanzeric). erife) remate con la izquierda desde fuera del área que se va alto y por la izquierda. Assisteret af Shaquell Moore.

81′ Samu Sáiz (Girona) er blevet begået frispark i den defensive zone 81'Fejl af Aitor Sanz (Tenerife) 81'Skud reddet, børste det øverste venstre hjørne. Jeremy Mellot (Tenerife) skød med højre fod fra en bred vinkel fra højre. Assisteret af Andrés Martín.80'Håndbold af Cristhian Stuani (Girona).77'Udskiftning i Girona, kom Nahuel Bustos ind i stedet for Borja García.

76'Álex Baena (Girona) har fået det gule kort for farligt spil.76'Fejl af Álex Baena (Girona).76'Enric Gallego (Tenerife) har modtaget et frispark på højre kant.75'Forsøg blokeret af Cristhian Stuani (Girona) skud med højrebenet fra meget tæt hold. Assisteret af Aleix García.75'Forsøg blokeret af Juanpe (Girona) hovedstød fra midten af ​​feltet.

75'Hjørne, Girona. Hjørnespark taget af Juan Soriano.73'Fejl af Borja García (Girona).73'Enric Gallego (Tenerife) modtog en fejl i den defensive zone.72'Offside, Tenerife. Andrés Martín forsøgte en gennemspilning, men Enric Gallego var i en offside position 70'Samu Sáiz (Girona) blev begået frispark i det modsatte felt.

70' Overtrædelse af Aitor Sanz (Tenerife). 69' Udskiftning på Tenerife, Andrés Martín kommer ind på banen for Mario González. 69' Udskiftning på Tenerife, Shaquell Moore kommer ind i banen for Elady. 68' Reddet skud. Enric Gallego (Tenerife) afslutter med et hovedstød fra midten af ​​feltet. Assisteret af Aleix García med et indlæg ind i feltet efter et hjørnespark.

66′ Hjørnespark, Girona. Hjørnespark taget af Carlos Pomares 66' Hjørnespark, Girona. Hjørnespark taget af Carlos Ruiz 66' Hjørnespark, Girona. Hjørnespark taget af Enric Gallego. 65' Udskiftning i Girona, Samu Sáiz kom ind på banen for Bernardo Espinosa. 65' Udskiftning i Girona, Jairo Izquierdo kom ind i banen for David Juncà.

64'Hjørne, Girona. Hjørne taget af Jeremy Mellot.64'Forsøg blokeret af Borja García (Girona) skud med højre fod fra uden for feltet.63'Borja García (Girona) modtog et frispark på højre side.63'Fejl af José León (Tenerife) .62'Elady (Tenerife) fik et farligt spil for et gult kort.

62′ David Juncà (Girona) modtog et frispark på venstre kant.62'Fejl af Elady (Tenerife).60'Forsøg misset af Álex Baena (Girona) skud med højre fod fra højre side af feltet.56′ Forsøg reddet lavt på stolpen. Bernardo Espinosa (Girona) hovedstød fra midten af ​​feltet. Assisteret af Aleix García med et indlæg ind i feltet.55'Fejl af Álex Corredera (Tenerife).

55' Álex Baena (Girona) har modtaget et frispark i det modsatte felt 51' Reddet skud. Arnau Martinez (Girona) skud med venstrebenet fra udenfor feltet.50'Arnau Martinez (Girona) modtog et frispark i det defensive område. 50'Fejl af Enric Gallego (Tenerife).47'Offside, Girona. Borja Garcia forsøger en gennemspilning, men Cristhian Stuani bliver taget i offside.

46 ′ Skuddet stoppede ved siden af ​​højre side af målet. Aleix García (Girona) skyder med højre fod fra højre side af feltet. Assisteret af Borja García Anden halvleg begynder Girona 0, Tenerife 1.45′ Udskiftning på Tenerife, Álex Corredera kom ind på banen for at erstatte Pablo Larrea på grund af skade.45'+7′

45'+7'Iván Martín (Girona) modtog et frispark på højre kant.45'+7'Fejl af Elady (Tenerife).45'+1'Juan Soriano (Tenerife) fik det gule kort.45′ Cristhian Stuani (Girona) fik det gule kort af Cristhian (Girothian'Foul).

45'Juan Soriano (Tenerife) blev begået frispark i den defensive zone.44'Bernardo Espinosa (Girona) blev begået frispark i defensiv zone.44'Fejl af Enric Gallego (Tenerife).40'Goooooal! Girona 0, Tenerife 1. Mario González (Tenerife) hovedstød fra midten af ​​feltet. Assisteret af Pablo Larrea med et indlæg ind i feltet efter et hjørnespark.

39′ Hjørne, Tenerife. Hjørnespark taget af Borja García 38′ Hjørnespark, Tenerife. Hjørnespark taget af Santiago Bueno.37'Fejl af Bernardo Espinosa (Girona).37'Juan Soriano (Tenerife) modtog et frispark i det defensive område.33'Fejl af David Juncà (Girona).

33'Elady (Tenerife) modtog et frispark på højre fløj.33'Overtrædelse af Cristhian Stuani (Girona).33'José León (Tenerife) modtog en frispark i den defensive zone.31'Hjørne, Tenerife. Hjørnespark taget af Iván Martín. 27'Fejl af Aleix García (Girona).

27′ Pablo Larrea (Tenerife) er blevet begået frispark i den defensive zone.26′ Håndbold af Jeremy Mellot (Tenerife).25′ Forsøg misset Cristhian Stuani (Girona) skud med højre fod fra midten af ​​området.Tenerife. Hjørnespark taget af Juanpe.21′ Hjørnespark, Girona. Hjørnespark taget af Carlos Pomares.

19'Forsøg misset af Álex Baena (Girona) skød med højre fod fra midten af ​​feltet meget tæt på højre stolpe, men gik en anelse forbi. Assisteret af Cristhian Stuani 19' Skuddet stoppede under stokkene på jordhøjde. Iván Martín (Girona) skyder med højre fod fra midten af ​​feltet.17'Forsøg misset af Borja García (Girona) hovedstød fra midten af ​​feltet.10'Fejl af Álex Baena (Girona).10'Carlos Pomares (Tenerife) modtog et frispark i det defensive område.

10'Forsøg misset af Álex Baena (Girona) skud med højre fod fra uden for feltet meget tæt på venstre stolpe, men gik lidt forbi fra et direkte frispark.8'David Juncà (Girona) modtog et frispark i det modsatte felt.8'Fejl af Jeremy Mellot (Tenerife).5'Forsøg reddet under jorden. Mario González (Tenerife) skød med højre fod fra udenfor feltet. Assisteret af Aitor Sanz. 4'Corner, Tenerife. Hjørnespark taget af Santiago Bueno.

2'Borja García (Girona) modtog et frispark på venstre flanke. 2'Overtrædelse af Mario González (Tenerife).1'Overtrædelse af Cristhian Stuani (Girona).1'Jeremy Mellot (Tenerife) blev begået frispark i den defensive zone.1'Følelse af Carlos Ruiz (Tenerife).

1' Cristhian Stuani (Girona) har modtaget et frispark i det modsatte felt. Første halvleg begynder 0' Opstillinger bekræftet af begge hold. Hovedpersonerne hopper ind på banen for at starte opvarmningsøvelserne