Huesca live i dag: LaLiga Smartbank-kamp, ​​kampdag 6

Slut på kampen, Deportivo Alavés 2, Huesca 1.90'+4'Anden halvleg slutter, Deportivo Alavés 2, Huesca 1.90'+4'Offside, Deportivo Alavés. Rubén Duarte forsøgte en gennemspilning, men Taichi Hara blev taget offside.90'+4'Forsøg blokeret Toni Moya (Deportivo Alavés) skud med højrebenet fra uden for feltet blev blokeret.

90'+3'Oscar Sielva (Huesca) har fået det gule kort for et farligt spil.90'+3'Fejl af Pablo Tomeo (Huesca).90'+3'Taichi Hara (Deportivo Alavés) er blevet forfulgt på 89' Forsøg misset Taichi Hara (Deportivo Alavés) med et skud fra midten af ​​feltet misser til højre side af målet. Assisteret af Rubén Duarte med et indlæg fra feltet.

87′ Hjørnespark, Deportivo Alavés. Hjørnespark taget af Gerard Valentín.86'Udskiftning, Deportivo Alavés, Javi Lopez går ind i banen og erstatter Abderrahman Rebbach.85'Fejl af Pablo Tomeo (Huesca).85'Abderrahman Rebbach (Deportivo Alavés) har modtaget et frispark på venstre fløj.

84′ Forsøg afvist af Juan Carlos Real (Huesca) skud med højre fod fra uden for området. Assisteret af Oscar Sielva.82′ Andrei Ratiu (Huesca) taber.82′ Toni Moya (Deportivo Alavés) fejler i den defensive zone.82′ Juan Carlos Real (Huesca) fejler i den defensive zone.

82'Fejl af Carlos Benavídez (Deportivo Alavés).78'David Timor (Huesca) har fået det gule kort for farligt spil.78'Overtrædelse af David Timor (Huesca).78'Jason (Deportivo Alavés) er blevet begået frispark i defensiv zone.

78'Udskiftning i Huesca, José Ángel Carrillo kommer ind på banen for Daniel Escriche.77'Rubén Duarte (Deportivo Alavés) har fået et gult kort for farligt spil.77'Rubén Duarte (Deportivo Alavés) begår frispark.77'Kevin Carlos ( Huesca) ) har modtaget en fejl i det modsatte felt.

76'Forsøg misset. Pablo Tomeo (Huesca) skud med højrebenet fra uden for feltet gik højt og afbrændte til højre. 75'Forsøg misset. Kevin Carlos (Huesca) hovedstød fra midten af ​​feltet misset af venstre. Assisteret af Juan Carlos Real med et indlæg ind i feltet.72'Udskiftning, Deportivo Alavés, Toni Moya kommer ind på banen og erstatter Salva Sevilla.72'Udskiftning, Deportivo Alavés, Taichi Hara kommer ind i banen og erstatter Miguel De la Fuente.

71'Fejl af Kevin Carlos (Huesca).71'Rubén Duarte (Deportivo Alavés) er blevet begået frispark i den defensive zone. . defensiv zone.

67'Fejl af Juan Carlos Real (Huesca).67'Nahuel Tenaglia (Deportivo Alavés) har modtaget et frispark på højre fløj.66'Goooooal! Deportivo Alavés 2, Huesca 1. Óscar Sielva (Huesca) skyder med venstre fod fra uden for feltet.

63' Udskiftning, Deportivo Alavés Nikola Maras erstatter Abdelkabir Abqar på grund af skade 62' Forsøg misset. Florian Miguel (Huesca) hovedstød fra midten af ​​feltet efter et hjørnespark. 62' Hjørne, Huesca. Hjørnespark taget af Carlos Benavídez. 61'Change in Huesca, Kevin Carlos kom ind på banen for at erstatte Aboubakary Kanté.

59′ Hjørnespark, Huesca. Hjørnespark taget af Antonio Sivera 59′ Skud stående højt og gennem midten af ​​målet. Daniel Escriche (Huesca) hovedstød fra højre side på tæt hold. Assisteret af Gerard Valentín.57'Miguel De la Fuente (Deportivo Alavés) modtager et frispark på modstanderens banehalvdel. 57'Overtrædelse af Jérémy Blasco (Huesca).

57'Forsøg misset. Florian Miguel (Huesca) skud med venstrebenet fra uden for feltet gik for højt 55'Abdelkabir Abqar (Deportivo Alavés) begår frispark 55'Aboubakary Kanté (Huesca) blev begået frispark på modstanderens banehalvdel .55'Ful af Nahuel. Tenaglia (Deportivo Alavés).

55'Daniel Escriche (Huesca) er blevet begået frispark i den defensive zone.52'Goooooal! Deportivo Alavés 2, Huesca 0. Nahuel Tenaglia (Deportivo Alavés) rammer et skud med højre fod fra højre side af hjørnet efter et hjørnespark 51'Hjørne, Deportivo Alavés. Hjørnespark taget af Andrei Ratiu 49′ Skud savnet af Nahuel Tenaglia (Deportivo Alavés) hovedstød fra en meget lang vinkel fra højre, der går højt og afbøjet til højre. Assisteret af Miguel De la Fuente med et indlæg ind i feltet.

48'Fejl af Xeber Alkain (Deportivo Alavés).48'David Timor (Huesca) har modtaget et frispark på venstre fløj. 48'Miguel De la Fuente (Deportivo Alavés) har modtaget et frispark i den defensive zone. 48'Overtrædelse af Jeremy Blasco (Huesca).

47'Overtrædelse af Jon Guridi (Deportivo Alavés).47'Oscar Sielva (Huesca) er blevet begået frispark i den defensive zone. 46'Hjørne, Huesca. Hjørnespark taget af Abdelkabir Abqar. Anden halvleg begynder Deportivo Alavés 1, Huesca 0.

45 ′ Skift i Huesca, Pablo Tomeo kommer ind på banen for Kento Hashimoto. 45 ′ Skift i Huesca, Oscar Sielva kommer ind på banen for Jorge Pulido. 45'+5′ Første halvleg slutter, Deportivo Alavés 1, Huesca 0.45'+3 'Carlos Benavídez (Deportivo Alavés) begår frispark.

45'+3'Aboubakary Kanté (Huesca) er blevet begået frispark i den defensive zone.45'Hjørne, Huesca. Hjørne taget af Rubén Duarte.42'Goooooal! Deportivo Alavés 1, Huesca 0. Xeber Alkain (Deportivo Alavés) skyder med højre fod fra midten af ​​feltet efter et hjørnespark 41'Hjørnespark, Deportivo Alavés. Hjørnespark taget af Florian Miguel.

41'Abderrahman Rebbach (Deportivo Alavés) har modtaget et frispark på venstre fløj. 41'Andrei Ratiu (Huesca) begår frispark.37'Deportivo Alavés er offside. Carlos Benavídez forsøgte en gennemspilning, men Miguel De la Fuente blev taget offside 37'Et skud blev reddet. Miguel De la Fuente (Deportivo Alavés) skyder med højre fod fra midten af ​​området.

36' Uforpasset skud Florian Miguel (Huesca) skud med venstrebenet fra venstre side af feltet gik højt og ledte til højre 35' Skud reddet lavt til venstre. Abderrahman Rebbach (Deportivo Alavés) skud med højre fod fra venstre side af feltet. Assisteret af Rubén Duarte.33'Foul af Xeber Alkain (Deportivo Alavés).33'Florian Miguel (Huesca) er blevet frisparket på venstre fløj.

29 ′ Salva Sevilla (Deportivo Alavés) har modtaget en fejl i den defensive zone. 29 ′ Andrei Ratiu (Huesca) taber.

28'Forsøg misset Nahuel Tenaglia (Deportivo Alavés) skud med højre fod fra højre side af feltet.24'Forsøg misset Abderrahman Rebbach (Deportivo Alavés) skud med venstrebenet fra midten af ​​feltet.21'Udskiftning Huesca , Gerard Valentín kom ind på banen for at erstatte Serge Soko på grund af en skade. 20' Forsøg misset Carlos Benavídez (Deportivo Alavés) skud med højrebenet fra uden for feltet.

16'Forsøg blokeret Abderrahman Rebbach (Deportivo Alavés) skud med højre fod fra uden for feltet pareres. Assisteret af Salva Sevilla 14' Forsøg misset Juan Carlos Real (Huesca) skud med højre fod fra højre side af feltet gik for højt. Assisteret af Andrei Ratiu 14' Skud reddet i øverste venstre hjørne. Serge Soko (Huesca) skud med venstrebenet fra højre side af feltet. Assisteret af Andrei Ratiu.12'Corner, Deportivo Alavés. Hjørnespark taget af Andrés Fernández.

12 ′ Skud stående lavt til venstre. Abderrahman Rebbach (Deportivo Alavés) skyder med højre fod fra midten af ​​feltet. Assisteret af Jon Guridi.10'Miguel De la Fuente (Deportivo Alavés) er blevet begået frispark i den defensive zone.10'Overtrædelse af Jorge Pulido (Huesca).9'Jon Guridi (Deportivo Alavés) er blevet begået i den defensive zone.

7'Forsøg misset Abderrahman Rebbach (Deportivo Alavés) skød med højre fod fra uden for feltet, der går højt og afspark til højre. Assisteret af Rubén Duarte.4'Corner, Deportivo Alavés. Hjørnespark taget af Serge Soko.4'Corner, Deportivo Alavés. Hjørnespark taget af Jérémy Blasco.2'Foul af Nahuel Tenaglia (Deportivo Alavés).

2'David Timor (Huesca) har modtaget et frispark på venstre fløj. Assisteret af Aboubakary Kanté.1′ Salva Sevilla (Deportivo Alavés) har modtaget et frispark i den defensive zone. 1′ Overtrædelse af Andrei Ratiu (Huesca).

Første del begynder, justeringer bekræftet af begge hold. Hovedpersonerne hopper ind på banen for at starte opvarmningsøvelserne