Osasuna 1 – Villarreal 0: Chimy Ávila stopper Villarreal koldt

Opdater

Kampen slutter, Osasuna 1, Villarreal 0. 90'+5′ Anden halvleg slutter, Osasuna 1, Villarreal 0. 90'+4′ Forsøg blokeret Manu Trigueros (Villarreal) skud med højre fod fra midten af ​​området. 90'+3′ Hjørne, Villarreal. Hjørnespark taget af Lucas Torró.

90'+3′ Manu Trigueros (Villarreal) har modtaget en fejl i den defensive zone. 90'+3′ Overtrædelse af Manu Sánchez (Osasuna). 89 ′ Skift i Osasuna, Oier Sanjurjo går ind i banen for at erstatte Rubén García. 88′ Forsøg misset af Boulaye Dia (Villarreal) hovedstød fra midten af ​​feltet, der skummer overliggeren efter et hjørnespark. 88′ Hjørnespark, Villarreal. Hjørnespark taget af Aridane Hernández.

84 ′ Skift i Villarreal, Francis Coquelin går ind i banen for at erstatte Daniel Parejo. 84′ Offside, Osasuna. Nacho Vidal tog et dybt skridt, men Ante Budimir blev taget offside. 83′ Skud misset af Ante Budimir (Osasuna) skud med højre fod fra højre side af indersiden af ​​feltet. 82′ Overtrædelse af Manu Trigueros (Villarreal). 82′ Rubén García (Osasuna) har modtaget en fejl i den defensive zone.

82′ Skift i Osasuna kom Aridane Hernández ind i banen for at erstatte Chimy Ávila. 81′ Arnaut Danjuma (Villarreal) har modtaget et frispark på venstre fløj. 81′ Overtrædelse af Nacho Vidal (Osasuna). 77 ′ Skift i Villarreal, Boulaye Dia kommer ind på banen for at erstatte Giovani Lo Celso. 77 ′ Skift i Villarreal, Samuel Chukwueze kom ind på banen for Yeremi Pino.

77 ′ Skift i Villarreal, Manu Trigueros kommer ind på banen for Serge Aurier. 74 ′ Chimy Avila (Osasuna) får et gult kort for en farlig kamp. 74′ Overtrædelse af Chimy Ávila (Osasuna). 74′ Giovani Lo Celso (Villarreal) har modtaget en fejl i det modsatte felt. 72′ Hjørnespark, Villarreal. Hjørnespark taget af Rubén García.

71 ′ Skift i Osasuna, Ante Budimir går ind i banen for at erstatte Kike García. 71 ′ Skift i Osasuna, Darko Brasanac går ind i banen for at erstatte Javi Martínez. 69 ′ Skud afvist af Giovani Lo Celso (Villarreal) skud med venstre fra højre side af indersiden af ​​området. 69′ Misset skud af Kike García (Osasuna) skud med højre fod fra højre side af indersiden af ​​området, der misser til venstre. Assisteret af Chimy Avila. 68′ Fejl af Moi Gómez (Villarreal).

68′ Nacho Vidal (Osasuna) har modtaget en fejl i den defensive zone. 68′ Etienne Capoue (Villarreal) har modtaget en fejl i den defensive zone. 68′ frispark af Javi Martínez (Osasuna). 66′ Daniel Parejo (Villarreal) har modtaget en fejl i forsvarszonen. 66 ′ Overtrædelse af Jon Moncayola (Osasuna).

63′ Mål! Osasuna 1, Villarreal 0. Chimy Avila (Osasuna) hovedstød fra midten af ​​feltet. 62 ′ Bålet skud af Chimy Avila (Osasuna) skud med venstre fra meget langt og i en usandsynlig position, der går for højt. Assisteret af Kike Garcia. 61′ Skud misset af Kike García (Osasuna) hovedstød fra venstre side af indersiden af ​​feltet, der går for højt. Assisteret af Jon Moncayola med et indlæg ind i feltet efter et hjørnespark. 60′ Hjørnespark, Osasuna. Hjørnespark taget af Geronimo Rulli. 59′ Hjørnespark, Villarreal. Hjørnespark taget af Lucas Torró.

60 ′ Skud stående højt og gennem midten af ​​målet. Rubén García (Osasuna) skyder med venstre fod fra midten af ​​området. 59′ Skud blokeret af Etienne Capoue (Villarreal) skud med højre fod fra uden for feltet. 59 ′ Misset skud af Serge Aurier (Villarreal) skud med venstre fra midten af ​​området, der misser til venstre. Assisteret af Moi Gomez. 58 ′ Skift i Villarreal, Moi Gómez kommer ind på banen af ​​Alberto Moreno på grund af en skade. 56′ Offside, Villarreal. Alberto Moreno forsøgte en gennemspilning, men Arnaut Danjuma blev taget i offside.

55 ′ Skud afvist af Alberto Moreno (Villarreal) skud med venstre fod fra midten af ​​området. Assisteret af Giovani Lo Celso. 52′ Forsøg misset Chimy Avila (Osasuna) skud med venstrebenet fra uden for feltet efter et hjørnespark. 52′ Hjørnespark, Osasuna. Hjørne lavet af Pervis Estupiñán. 51′ Offside, Villarreal. Alberto Moreno forsøger en gennemspilning, men Pervis Estupinan bliver i offside. 51′ Offside, Villarreal. Giovani Lo Celso forsøger en gennemspilning, men Alberto Moreno bliver i offside.

48′ Overtrædelse af Jon Moncayola (Osasuna). 48′ Giovani Lo Celso (Villarreal) har modtaget en fejl i den defensive zone. Anden halvleg begynder Osasuna 0, Villarreal 0. 45'+2′ Første halvleg slutter, Osasuna 0, Villarreal 0. 45'+1′ Hjørne, Villarreal. Hjørnespark taget af Juan Cruz.

45 ′ Forsøg misset af David García (Osasuna) hovedstød fra midten af ​​feltet, bolden går glip af højre side af målet. Assisteret af Rubén García med et indlæg ind i feltet efter et hjørnespark. 44′ Hjørnespark, Osasuna. Hjørne lavet af Pervis Estupiñán. 43 ′ Etienne Capoue (Villarreal) frispark. 43′ Kike García (Osasuna) har fået en fejl i det modsatte felt. 43 ′ Skud stående under stokke i jordhøjde. Lucas Torró (Osasuna) hovedstød fra venstre side af feltet. Assisteret af Kike Garcia.

41′ Skud savnet af Yeremi Pino (Villarreal) hovedstød fra midten af ​​feltet, bolden savner højre side af målet. Assisteret af Pervis Estupiñán med et indlæg fra feltet. 39′ Daniel Parejo (Villarreal) har fået en fejl i det modsatte felt. 39′ Overtrædelse af Chimy Ávila (Osasuna). 37′ Etienne Capoue (Villarreal) har modtaget en fejl i det modsatte felt. 37′ Et frispark af Lucas Torró (Osasuna).

36 ′ Alberto Moreno (Villarreal) har modtaget et frispark på venstre fløj. 36 ′ Overtrædelse af Javi Martínez (Osasuna). 35′ Hjørnespark, Villarreal. Hjørnespark taget af Juan Cruz. 33′ Forsøg misset af David García (Osasuna) skud med højre fod fra midten af ​​feltet og går for højt efter et hjørnespark. 33′ Hjørnespark, Osasuna. Hjørnespark taget af Raúl Albiol.

32′ Hjørnespark, Osasuna. Hjørnespark taget af Raúl Albiol. 32′ Et frispark af Alberto Moreno (Villarreal). 31′ Jon Moncayola (Osasuna) har modtaget en fejl i den defensive zone. 31′ Hjørnespark, Villarreal. Hjørnespark taget af Juan Cruz. 27 ′ Raúl Albiol (Villarreal) har modtaget en fejl i den defensive zone.

27′ Manu Sánchez (Osasuna) frispark. 27 ′ Skud stående under pinde i jordhøjde. Yeremi Pino (Villarreal) skud med højre fod fra højre side af feltet. Assisteret af Daniel Parejo. 26 ′ Serge Aurier (Villarreal) har modtaget en fejl i den defensive zone. 26′ Et frispark af Lucas Torró (Osasuna). 24′ Offside, Villarreal. Daniel Parejo forsøger en gennemspilning, men Pervis Estupinan bliver taget i offside.

22′ Offside, Osasuna. Jon Moncayola tog et dybt skridt, men Chimy Avila blev taget offside. 21′ Forsøg misset Etienne Capoue (Villarreal) skud med højrebenet fra uden for feltet. 19′ Giovani Lo Celso (Villarreal) har modtaget en fejl i den defensive zone. 19′ Fejl af David García (Osasuna). 18′ Overtrædelse af Raúl Albiol (Villarreal).

18′ Kike García (Osasuna) har modtaget en fejl i det modsatte felt. 11 ′ Skud afvist af Nacho Vidal (Osasuna) skud med højre fod fra midten af ​​området. 10′ Hjørne, Villarreal. Hjørnespark taget af Juan Cruz. 10 ′ Skud afvist af Arnaut Danjuma (Villarreal) skud med venstre fra venstre side af indersiden af ​​området. Assisteret af Giovani Lo Celso. 7′ Overtrædelse af Pervis Estupiñán (Villarreal).

7′ Nacho Vidal (Osasuna) har modtaget en fejl i den defensive zone. 6 ′ Forsøg misset af Rubén García (Osasuna) skud med højre fod fra udenfor feltet, der går højt og afvantes til højre. 5′ Hjørnespark, Osasuna. Hjørnespark taget af Pau Torres. Start vil have prioritet. 0 ′ Bekræftede stillinger af begge hold. Hovedpersonerne hopper ind på banen for at starte opvarmningsøvelserne