Jaime Díaz og Noelia Gutiérrez tager Cuervas 'El Rosconazo'

Jaime Díaz og Noelia Gutiérrez var vinderne denne søndag morgen af ​​den 11. udgave af det syv kilometer lange San Antón 'El Rosconazo'-løb i Cuerva sur. Vindernes tider var henholdsvis 23:21 og 28:37 minutter. Mændenes podie blev fuldført af Ramón Gallego og Víctor Iglesias, mens Jobina Rodríguez og Patricia Alguacil vil underkaste sig kvindernes. Som en besynderlig dato for at fremhæve deltagelsen af ​​Barbateño-tyrefægteren José Antonio Canales Rivera, som vandt på en samlet 43. plads med en rekord på 31:43 minutter, en god karakter for hans 48-årige. Med dette løb slutter julens atletiske begivenheder i Toledo-provinsen.

Ligeledes fejlede Miguel Ángel Casado og Lola Garrido i V Almagro Marathon med en tid på henholdsvis 2:45:26 og 3:44:40 timer. På deres side vandt José Antonio Hernández og María Ángeles Magán XIV Villalgordo del Júcar Popular Race, førstepræmien for Popular Racing Circuit i Albacete Provincial Council 2023.

I X Carrera Ritmos Populares i Villarta de San Juan var sælgerne José Lucerón og Ana Isabel Mendoza. Anden og tredje kom Jesús Bautista Martín og Cruz Ángel Izquierdo. Hos kvinder, María Victoria García-Vaquero og Rocío Navarro. Endelig var Luis Lorente og Gemma Arenas vinderne af I Trail Quesos Don Apolonio i Malagón. På den korte måde sejrede Miguel Ángel Romero og Ivette Arranz.

Endelig vandt Abderrahmane Aferdi og Alicia Berzosa den første udgave af La Roda cross, som tæller som Castilla-La Mancha Cross Country Championship. Herreskamlen fuldendes af Fernando González-Mohíno og Brahim Ourzadi, men kvindernes podiet bliver også holdt af Sonia Labrado og María del Rosario García-Cervigón. Den regionale mestertitel gik til González-Mohíno, da Aferdi ikke var spansk. I det korte kryds vandt Egide Nduwimana og Ana Belén Bernalte.