Griezmann giver Atlético sejren i en pinefuld rabat

Der er allerede en Atlético de Madrid-opstilling.

Slut på kampen, Atlético de Madrid 2, FC Porto 1.90'+12'Anden halvleg slutter, Atlético de Madrid 2, FC Porto 1.90'+11'Goooooal! Atlético de Madrid 2, FC Porto 1. Antoine Griezmann (Atlético de Madrid) header fra meget tæt hold efter et hjørnespark 90'+11'Forsøg misset. Axel Witsel (Atlético de Madrid) header fra midten af ​​området meget tæt på højre stolpe men gik lidt bredt. Assisteret af Thomas Lemar med et indlæg ind i feltet efter et hjørnespark.

90'+10'Hjørne, Atlético de Madrid. Hjørnespark begået af João Mário.90'+10'Antoine Griezmann (Atlético de Madrid) er blevet dømt i den defensive zone.90'+10'Fejl af Toni Martínez (FC Porto).90'+9'Toni-skud blokerede Martínez ( FC Porto) skyder med højre fod fra højre side af feltet. Assisteret af Joao Mario.

90'+9'Forsøg blokeret Ángel Correa (Atlético de Madrid) skud med venstrebenet fra uden for feltet. Assisteret af Rodrigo de Paul. 90'+6′ Mål! Atlético de Madrid 1, FC Porto 1. Mateus Uribe (FC Porto) vinder straffesparket, der besejrer Mario Hermoso (Atlético de Madrid) med en håndbold inde i området.

90'+1'Goooooal! Atlético de Madrid 1, FC Porto 0. Mario Hermoso (Atlético de Madrid) skud med venstrebenet fra midten af ​​feltet.88'Udskiftning, FC Porto. Gabriel Veron kommer ind på banen og erstatter Galeno.88'Forsøg misset. Mario Hermoso ( Atlético de Madrid) skud med venstre fod fra udenfor feltet 83′ Bruno Costa (FC Porto) er blevet frisparket på højre fløj.

83'Fejl af Koke (Atlético de Madrid).82'Mehdi Taremi (FC Porto) andet gule kort.81'Fejl af Mehdi Taremi (FC Porto).78'Udskiftning, FC Porto, Toni Martínez kommer ind på banen og erstatter Evanilson.

77′ Udskiftning i FC Porto, Bruno Costa kommer ind på banen og erstatter Otávio på grund af skade.72′ Overtrædelse af Otávio (FC Porto).72′ Mario Hermoso (Atlético de Madrid) har modtaget en fejl på venstre fløj.71′ Ændring i Atlético de Madrid, Ángel Correa går ind i banen for at erstatte João Félix.

71'Mehdi Taremi (FC Porto) får det gule kort for farligt spil. 71' Mehdi Taremi (FC Porto) begår frispark. 71' José Giménez (Atlético de Madrid) får en fejl i forsvarszonen. 69' Skud misset af João Mário (FC Porto) skud med højrebenet fra højre side af feltet, der går højt og bredt til højre.

69′ Forsøg misset. Mehdi Taremi (FC Porto) skød med en desertering fra midten af ​​feltet. 69′ Forsøg misset af Otávio (FC Porto) skud med højrebenet fra midten af ​​feltet, der misser til venstre. 68 Udskiftning Ind Atlético de Madrid kom ind på banen Mario Hermoso og erstattede Álvaro Morata.

67'Fejl af Mateus Uribe (FC Porto).67'João Félix (Atlético de Madrid) er blevet frisparket på venstre fløj.65'Forsøg misset Galeno (FC Porto) hovedstød fra midten af ​​feltet misser til venstre. Assisteret af Stephen Eustáquio med et indlæg ind i feltet efter et hjørnespark. 65′ Skud blokeret af Otávio (FC Porto) skud med venstrebenet fra midten af ​​feltet.

65′ Hjørne, FC Porto. Hjørnespark taget af Jan Oblak 65′ Skud stående ved siden af ​​højre side af målet. João Mário (FC Porto) skyder med højre fod fra midten af ​​feltet. Assisteret af Mehdi Taremi.64'Forsøg misset Stephen Eustáquio (FC Porto) skud med højre fod fra uden for feltet var meget tæt på venstre stolpe, men gik lidt forbi.62'Udskiftning, FC Porto, João Mário erstatter Pepê.

62'Fejl af Álvaro Morata (Atlético de Madrid).62'Otávio (FC Porto) har modtaget et frispark på højre fløj.61'Udskiftning, Atlético de Madrid, Antoine Griezmann erstatter Saúl Ñíguez.60'Ude af kampen, Atletico Madrid . Saúl Ñíguez forsøger en gennemspilning, men Álvaro Morata bliver i offside.

59′ Skud savnet af Pepe (FC Porto) hovedstød fra midten af ​​feltet, der misser til venstre. Assisteret af Stephen Eustáquio til et indlæg i feltet efter et hjørnespark 58'Hjørnespark, FC Porto. Hjørnespark begået af Koke.56′ Koke (Atlético de Madrid) har fået et gult kort for farligt spil.56′ Galeno (FC Porto) har modtaget et frispark på venstre fløj.

56'Fejl af Koke (Atlético de Madrid) 55'Hjørne, FC Porto. Hjørnespark taget af Jan Oblak 54'Et skud reddet fra nederst til venstre. Stephen Eustáquio (FC Porto) skyder med højre fod fra uden for feltet. Assisteret af Mateus Uribe. 53′ Pepê (FC Porto) får et gult kort for farligt spil.

53'Fejl af Pepê (FC Porto).53'João Félix (Atlético de Madrid) er blevet begået frispark på venstre fløj.52'Otávio (FC Porto) er blevet begået i forsvarszonen. 52'Saúl Ñíguez begår frispark (Atletico Madrid) ).

52′ Overtrædelse af Mateus Uribe (FC Porto). 52′ Thomas Lemar (Atlético de Madrid) har modtaget en fejl i forsvarszonen. 51′ Overtrædelse af Stephen Eustáquio (FC Porto). 51′ Rodrigo de Paul (Atlético de Madrid) har modtaget en fejl i den defensive zone.

50'Offside, Atlético de Madrid. Marcos Llorente forsøger en gennemspilning, men Rodrigo de Paul bliver taget offside.48′ Overtrædelse af Mateus Uribe (FC Porto).48′ João Félix (Atlético de Madrid) begår frispark på venstre fløj.47′ Overtrædelse af Mehdi Taremi (FC) Porto).

47′ Reinildo (Atlético de Madrid) er blevet dømt i forsvarszonen 46′ Pepê (FC Porto) er blevet begået i forsvarszonen 46′ Koke (Atlético de Madrid) begår overtrædelse. Madrid, gik ind i Campo Rodrigo de Paul og erstattede Nahuel Molina.

Anden halvleg begynder Atlético de Madrid 0, FC Porto 0.45′ Udskiftning i Atlético de Madrid, Thomas Lemar går ind på banen for at erstatte Yannick Carrasco. 45'+2′ Første halvleg slutter, Atlético de Madrid 0, FC Porto 0.41′ Pepê (FC Porto) er blevet dømt på højre fløj.

41'Fejl af João Félix (Atlético de Madrid). 39' Galeno (FC Porto) har modtaget et frispark på venstre fløj. 39' Overtrædelse af José Giménez (Atlético de Madrid). 37' Hjørne, FC Porto. Hjørnespark taget af Axel Witsel.

37' Galeno (FC Porto) skud med højre fod fra venstre side af feltet blokeres. Assisteret af Mehdi Taremi.37'Skud reddet under stolperne på jordhøjde. Koke (Atlético de Madrid) kæmper mod tabet af området 36′ Kamp mod Mateus Uribe (FC Porto) kæmper mod kampen mod området 36′ Kamp mod Mehdi Taremi (FC Porto) uden for området. Pep støtte.

34′ Otávio (FC Porto) har modtaget en fejl i den defensive zone. 34′ Overtrædelse af Yannick Carrasco (Atlético de Madrid). Assisteret af Koke.32'Corner, Atlético de Madrid. Hjørnespark taget af Stephen Eustáquio.

32′ Skud afvist af João Félix (Atlético de Madrid) skud med højre fod fra uden for området. Assisteret af Axel Witsel.31'Fejl af Evanilson (FC Porto).31'Reinildo (Atlético de Madrid) begår frispark i det defensive område.29'Forsøg misset Evanilson (FC Porto) skud med venstrebenet fra tæt hold fra venstre side meget tæt på højre stolpe, men det gik lidt ud af målet. Assisteret af Mehdi Taremi med en heading aflevering.

28′ Hjørne, FC Porto. Hjørnespark af Saúl Ñíguez 23′ Glidende skud af Mateus Uribe (FC Porto) skud med højre fod fra udenfor feltet, som går for højt. Assisteret af Zaidu Sanusi.22'Pepê (FC Porto) er blevet begået frispark på højre fløj.22'Saúl Ñíguez (Atlético de Madrid) begår frispark.

21′ Evanilson (FC Porto) har modtaget en fejl i den defensive zone 21′ Fejl af Saúl Ñíguez (Atlético de Madrid) 14′ Hjørne FC Porto. Hjørnespark taget af Axel Witsel.14'Forsøg blokeret Galeno (FC Porto) skud med højrebenet fra midten af ​​feltet. Assisteret af Mateus Uribe.

14′ Otávio (FC Porto) har modtaget en fejl i den defensive zone. 14′ Fejl af Koke (Atletico de Madrid). omdirigeret til højre. Assisteret af Zaidu Sanusi 8' Forsøg misset Yannick Carrasco (Atlético de Madrid) skud med højre fod fra uden for feltet rammer lige overliggeren fra et direkte frispark.

7'João Félix (Atlético de Madrid) modtager et frispark på modstanderens banehalvdel 7' Overtrædelse af Mateus Uribe (FC Porto) 6' Forsøg blokeret Nahuel Molina (Atlético de Madrid) skud med højrebenet fra uden for feltet. Assisteret af Marcos Llorente.5′ Reinildo (Atlético de Madrid) er blevet forfulgt på venstre fløj.

5′ Overtrædelse af Otávio (FC Porto). Hovedpersonerne hopper ind på banen for at starte opvarmningsøvelserne