un drama coral defensiu capitanejat per Rudiger

El Reial Madrid no va donar la talla a la final de la Supercopa d?Espanya. Mai va tenir el control del partit, excepte quan el matx ja estava completament decantat a favor del Barça, i els seus errors i menysprear la van condemnar. Poc rescatat de l?equip blanc. Feble en defensa, sense control al centre del camp i escàs d'idees en atac. Ancelotti va perdre la batalla tàctica amb Xavi.

Imatge Principal - Courtois

Cortés

Va desviar al pal una trallada de Lewandowski a la primera gran ocasió del partit. Va tornar a ser providencial a l'inici de la segona meitat desviant un xut de Dembélé. Pesa els gols, el millor del seu equip.

Imatge Principal - Carvajal

Carvajal

Als atacs estàtics del Barcelona arribava a situar-se com a tercer central, deixant el carril per a Valverde. Es va deixar guanyar la posició per Gavi al primer gol blaugrana, i també va fallar en anar a la pressió sòbria De Jong a la jugada del segon gol. Molt lluny del millor estat de forma. Reemplaçat per Nacho després del tercer gol.

Imatge principal - Militao

militar

Exigit i superat per Lewandowski. Flojo, a la línia del restaurant de les defenses. Va evitar, això sí, que un gran esglaó de Pedri acabés en xut.

Imatge principal - Rudiger

Rudiger

Va rebre un cop de Courtois en el llançament d'un córner, on va quedar mig grogui, i immediatament després va caure a la passada a Camavinga en què va avançar el Barcelona. Va arribar a trasbalsar-se davant el domini rival. Potser el seu pitjor partit amb la samarreta blanca.

Imatge principal - Mendy

Mendy

Va patir amb Dembélé i va rebre aviat una groga. Tot just una pujada potable en atac.

Imatge principal - Camavinga

Camavinga

Desubicat, tia voluntària. Molta mobilitat, però no sempre efectiva. Reemplaçat al descans, va pagar la dolenta primera meitat del seu equip.

Imatge Principal - Kroos

kroos

Superat a la batalla per la pilota i falló en defensa. Sense capacitat dorganització. Va acabar substituït per Asensio.

Imatge Principal - Modric

modric

Una pilota picada a Benzema ia una llampada de la seva màgia, però al marge d'això va estar desapareguda, sense poder connectar amb els davanters. Reemplaçat per Ceballos a 25 minuts.

Imatge Principal - Valverde

Valverde

En defensa es va quedar amb el lateral dret. En atac hi va haver una gran Balde. La potència no correspon. Tampoc va ser diferencial quan es va col·locar a la mitjapunta.

Imatge Principal - Vinicius

Vinicius

Ja un broc meravellós a Araújo, però va estar ben subjecte. Massa només en punta i sense la inspiració ni l'encert necessari per trencar la defensa rival. cap rematada a porta.

Imatge Principal - Benzema

Benzema

Poca participació. Va tenir la primera gran oportunitat del seu equip amb un cop de cap que va marxar déviat. Va baixar molt per buscar la pilota, però no es van trobar associacions. Va marcar el gol de l'honor quan el partit ja agonitzava.

substitucions

Imatge Principal - Rodrygo

Rodrygo

Escorat a la dreta, no va ser el revulsiu buscat després del descans. Amb el 3-0 va passar al centre de l'atac amb Benzema, però la solució tampoc va presentar, encara que va obligar Ter Stegen a lluir-se davant d'un xutàs seu des de la mitja lluna.

Imatge Principal - Ceballos

Ceballos

Una passada seva massa arriscada va desembocar en la jugada que va acabar amb el tercer gol del Barcelona. No se'n va notar la participació.

Imatge Principal - Nacho

nacho

Suplent de Carvajal. Sense incident al joc.

Imatge Principal - Marco Asensio

Marco Asensio

Revulsiu per al tram final del partit, quan el Madrid va acumular molts homes a la zona ofensiva sense que servís per a res.