El Toledo venda del descens a costa d'un feble Tomelloso

El CD Toledo va recuperar el camí de la victòria aquest diumenge al matí després de vèncer per 4-1 l'Atlètic Tomelloso. L'esquadra verda va sumar un triomf que va permetre embrutar la zona de descens a Preferent, mentre que el conjunt tomàquet segueix ancorat al pou de la classificació. El Toledo va tenir una arrencada ofensiva demolidora, amb dos gols en els primers 10 minuts de joc, però a la segona part li van entrar els nervis amb el gol visitant al 49. Ja a la recta final, la major qualitat dels toledans els va permetre sentenciar la batalla amb dues dianes més a favor seu.

Al minut 6 va arribar una centrada lateral per la dreta que Mamau va rematar de cap batent el veterà Kike Reguero per a l'1-0. Sense temps per a la reacció, minut nou, una altra centrada lateral, en aquest cas de Camacho, el va portar a la xarxa adversària l'ocanyenc Crist d'un bon cop de cap al primer pal. From here el matx es va igualar i el Toledo va perdre una mica el seu alt tren de joc. Així es va arribar als cinc darrers minuts de la primera meitat que va ser quan l'Atlètic Tomelloso va espantar en atac amb dos trets perillosos de Dani Lozano, encara que sense èxit final.

Després de la represa, i ja al minut 49, l'equip visitant va anotar un gol per mitjà de Gallego en provar molt afebliment d'una fallada en cadena i pel centre de la defensa toledana. Van arribar els nervis per als verds, però sense gaires angoixes. Al minut 60 Crist va caure un clamorós mà a mà davant Reguero.

Tot i això, al minut 74 va arribar la sentència amb un gol de cap de l'argentí Fontanello després de donar la pilota en un post. El quart gol dels verds va ser una obra d'art després d'una veloç internada d'Angelito Auñón que va concloure amb un centre matemàtic perquè Crist empenyés la pilota de manera violenta a la vermella visitant al segon pal. Aquest 4-1 perquè ja embruta una mica el terra a l'horitzó de l'equip de la samarreta verda.

-CD Toledo: Jony; Yeray (Del Camp, m. 63), Varo, Luis Enrique, Carmona; Camacho (Angelit Auñón, m. 70), Fontanello, Mamau (Mario Gómez, m. 70), Juárez (Kupen, m. 46); Crist i Iván Bueno (Arturo Segado, m, 63).

– Atlètic Tomelloso: Kike Reguero; Sòria (Rafa, m. 82), Franco (Agustín, m. 73), Yeison, Johan (Moratalla, m. 82); Morales (Joaquín, m. 65), Loren Molinero, Lozano (Rober, m. 82), Nico; Gallec i Abraham.

Àrbitre: David Tercero Campos. Delegació d'Albacete. Grogues als locals Yeray i Mario Gómez. Per part visitant Abraham

Gols: 1-0, m. 6: mare; 2-0, m. 9: Crist; 2-1, m. 49: gallec; 3-1, m. 74: Fontanello; 4-1, m, 86: Crist.

Incidències: partit en horari de matí de la jornada 12 del grup XVIII de Tercera RFEF disputat a l'estadi 'Salto del Caballo' davant uns 1.200 espectadors. Els dos equips portaven un cartell que deia 'L'Esport contra la Violència Machista'. Matí fred, amb boira i lleugera pluja.