L'un x un de l'Espanya

La selecció espanyola, en què Luis de la Fuente ha debutat aquest dissabte a la banqueta, ha començat davant Noruega el seu camí a la recerca de la classificació per a l'Eurocopa d'Alemanya 2024. En el partit de la seva estrena a la banqueta, el tècnic de La Rioja ha aconseguit la primera victòria (3-0) gràcies als gols de Dani Olmo i Joselu (endarrere) davant del combinat nòrdic, en què Erlind Haaland, amb problemes en una anglesa, era baixa.

Espanya disputarà la primera volta de la segona part de la classificació per a l'Eurocopa 2024, un matx en què mesurarà a Glasgow à la selecció d'Escòcia (20.45 hores).

En el seu primer partit al càrrec de la selecció, Luis de la Fuente ha utilitzat els jugadors següents:

Imatge Principal - Kepa

càpa

No jugava amb Espanya des de l'octubre del 2020 i se li va notar una mica engarrotat. Va transmetre inseguretat amb els peus i va regalar una clara ocasió a Noruega al primer acte en un intent de passada. Va salvar un gol a punt de la mitja hora amb una mà excel·lent en un xut d'Aursnes. Va tornar a mostrar els seus reflexos a l'inici del segon acte impedint l'1-1 en un mal rebuig de Nacho.

Imatge Principal - Carvajal

Carvajal

Falló i imprecís, construït una primera part més que discreta. Ni va espantar en atac ni va transmetre confiança en defensa. Gray va noquejar la nit.

Imatge Principal - Nacho

nacho

Atent a les cobertures a Carvajal, va patir davant l'altura dels noruecs a les pilotes penjades a l'àrea. Disciplinat tàcticament, va ser fiable.

Imatge principal - Laporte

la porta

L?encarregat de treure la pilota des del centre de la defensa. Bé a les diagonals per intentar sorprendre els nòrdics. Entonat, tot i que quan els noruecs van trobar espais i metres per córrer va passar algun temps de compromís.

Imatge principal - Balde

Calvo

A l'inici del partit va eixamplar el camp i es va mostrar incisiu. De fet, l'1-0 va néixer en una arribada seva a l'àrea, encara que, com la selecció, va anar de més a menys i es va desinflar. Va patir al cos a cos amb els noruecs.

Imatge Principal - Rodri

Rodri

És el nou eix d?Espanya. Una garantia amb la pilota, mai no va arriscar. Li va faltar atreviment a l'hora de filtrar l'última passada.

Imatge principal - Mikel Merino

Mikel Merino

Un complet partit del centrecampista. Poderós en el joc aeri, va treballar sense parar, va robar pilotes i també va preocupar en atac. Hauria pogut marcar a la mitja hora amb una rematada de primeres al costat del pal.

Imatge Principal - Dani Olmo

dani om

Va tenir poc contacte amb la pilota, però preocupat. Dynamic, va estar astut per marcar en la primera ocasió amb un toc subtil. Sisè gol més 30 partits amb Espanya. NO va tenir continuïtat i només va estar una hora al camp.

Imatge principal - Gavi

GAVI

A la primera part va jugar molt bolcat a la banda esquerra i Espanya va trobar a faltar la seva força a la medul·lar. Va tornar a mostrar la seva intensitat i no es va arronsar mai, però no va ser la millor nit i va deixar el camp a l'hora de joc.

Imatge Principal - Iago Aspas

Yago Aspas

Totally desaparegut, tot just va tocar la pilota a la primera part tot i moure's bé entre línies. Va poder marcar després del descans, però no va encertar amb el cop de cap després d'una gran passada de Carvajal. Flux en la seva tornada a la selecció, va ser canviat al límit de l'hora de joc.

Imatge principal - Morata

Morata

Estrena de capitania. Es va barallar davant els centrale i va buscar sorprendre amb els seus moviments, però va marxar al descans sense gaudir d'ocasions. Solidari en defensa, tampoc les va tenir a la represa. Va reemplaçar una falta de deu minuts.

SUBSTITUCIONS

Imatge Principal - Ceballos

Ceballos

La seva entrada va donar un altre aire a Espanya. Dinàmic, aportava alegria i velocitat en atac.

Imatge Principal - Oyarzabal

oyarzabal

Poca participació en el joc ofensiu de la selecció, no va ser el revulsiu que esperava De la Fuente amb la seva entrada.

Imatge Principal - Yeremi Pino

Yeremi Pi

Va eixamplar el camp per la dreta i va poder marcar una falta d'un quart d'hora en un xut creuat. Molt entonat a l'estona que va estar al partit.

Imatge Principal - Joselu

joselu

El davanter va debutar amb Espanya quan faltaven deu minuts. Va perdonar després d'una passada de Yeremi perquè no va arribar a connectar amb la pilota en el seu intent de rematada, però va acabar estrenant-se de la plus de les maneres amb cop de cap picat. El primer gol amb Espanya. Va trigar 140 segons a estrenar-se i va acabar signant el doblet. Una nit inoblidable per a l?atacant de l?Espanyol.

Imatge principal - Fabián

Fabian

Va trigar poc a lluir. Va entrar al camp amb Joselu i no va trigar a agafar-se en la jugada del 2-0, el gol de la tranquil·litat.