Manchester City – Arsenal live: Premiertiteln, i en match

iconSlut på matchen, Manchester City 4, Arsenal 1.90'+7′iconFinalretur, Manchester City 4, Arsenal 1,90'+5'iconGoooool! Manchester City 4, Arsenal 1. Erling Haaland (Manchester City) skjuter med vänsterfoten från mitten av straffområdet. 90'+4'iconRiyad Mahrez (Manchester City) vinner en frispark på högerkanten.

90 '+4 ′iconFul av Oleksandr Zinchenko (Arsenal) 90'+3'iconFul av Julián Álvarez (Manchester City).90'+3′iconReiss Nelson (Arsenal) fälls i försvarszonen.89'iconErling Haaland (Manchester City) vinner en frispark på vänsterkanten.

89 'iconFul av Thomas Partey (Arsenal).88'iconRodri (Manchester City) får det gula kortet.88'iconFul av Rodri (Manchester City).88'iconReiss Nelson (Arsenal) vinner en frispark på högerkanten.

87 'iconByte i Manchester City, Phil Foden kommer in på planen för att ersätta Jack Grealish.86'iconGoooool! Manchester City 3, Arsenal 1. Rob Holding (Arsenal) skjuter med högerfoten från mitten av området efter en hörna.85'iconHörna, Arsenal. Hörna tagen av Manuel Akanji.80'iconByte i Arsenal, Eddie Nketiah kom in på planen och ersatte Gabriel Jesus.

80 'iconByte i Manchester City, Julián Álvarez kom in på planen för att ersätta Kevin De Bruyne.80'iconByte i Arsenal, Reiss Nelson kom in på planen och ersatte Bukayo Saka.80'iconBukayo Saka (Arsenal) skott med vänster fot från utanför straffområdet missade ribban från en direkt frispark.78′iconHandboll av Rodri (Manchester City).

76 'iconThomas Partey (Arsenal) får gult kort.75'iconJack Grealish (Manchester City) får gult kort.75'iconFul av Bernardo Silva (Manchester City).75'iconThomas Partey (Arsenal) vinner ett regelbrott i försvarszonen.

74 'iconJack Grealish (Manchester City) vinner ett regelbrott i försvarszonen.74'iconFel av Ben White (Arsenal).72'Matchen återupptogs.73'Matchen återupptogs.

72' Matchen stoppas (Manchester City).72'iconByte i Manchester City, Riyad Mahrez kom in på planen för att ersätta Ilkay Gündogan.71'iconByte i Arsenal, Emile Smith Rowe kommer in på planen för att ersätta Martin Ødegaard.71'iconJack Grealish (Manchester City) vinner ett regelbrott i den defensiva zonen.

71 'iconFel av Bukayo Saka (Arsenal).65'iconFul av Rob Holding (Arsenal).65'iconJack Grealish (Manchester City) vinner ett regelbrott i försvarszonen.64'iconIlkay Gündogan (Manchester City) skott med höger fot från utanför straffområdet är högt och brett till höger. Assisterad av Jack Grealish.

61 'iconFul av Rodri (Manchester City).61'iconLeandro Trossard (Arsenal) vinner ett regelbrott i försvarszonen.60'iconByte i Arsenal, Jorginho gick in på planen och ersatte Granit Xhaka.60'iconByte i Arsenal, Leandro Trossard kommer in på planen och ersätter Gabriel Martinelli.

58 'iconEderson (Manchester City) vinner ett regelbrott i försvarszonen.58'iconFul av Ben White (Arsenal).57'iconHörna, Arsenal. Hörna tagen av Manuel Akanji.57'iconFörsök blockerat Rob Holding (Arsenal) skott med höger fot från mitten av straffområdet.

57 'iconOleksandr Zinchenko (Arsenal) skott med vänster fot från utanför straffområdet blockeras. Assisterad av Thomas Partey. 57′iconSkott blockerat av Gabriel Magalhães (Arsenal) skott med vänster fot från mitten av straffområdet.56'iconFul av John Stones (Manchester City).56'iconGabriel Jesus (Arsenal) vinner en frispark på vänsterkanten.

56'Återuppta matchen.56'Återuppta matchen.55'Spelet har stoppats på grund av en skada på Aaron Ramsdale (Arsenal).54'iconGoooool! Manchester City 3, Arsenal 0. Kevin De Bruyne (Manchester City) skjuter med höger fot från vänster sida av straffområdet.

53 'iconBernardo Silva (Manchester City) skott med vänster fot från utanför straffområdet blockeras. Assisterad av Jack Grealish. 53′iconStoppad skott. Erling Haaland (Manchester City) skott med vänster fot från mitten av straffområdet.49'iconHörna, Manchester City. Hörna tagen av Oleksandr Zinchenko.48'iconStoppad skott. Granit Xhaka (Arsenal) skott med vänster fot från utanför straffområdet.

47 'iconFel av Manuel Akanji (Manchester City).47'iconGabriel Jesus (Arsenal) fälldes på högerkanten.46'iconKevin De Bruyne (Manchester City) skott med höger fot från höger sida av straffområdet missade.iconTvåa börjar Manchester City 2, Arsenal 0.

45 '+6 ′iconFörsta delen av finalen, Manchester City 2, Arsenal 0,45'+5'iconRúben Dias (Manchester City) får gult kort för ett farligt spel.45'+4′iconRúben Dias (Manchester City) vinner ett regelbrott i försvarszonen.45'+4′iconSaknar Ben White (Arsenal).

45'+3'Återuppta matchen.45'+3'VAR-beslut: Mål Manchester City 1-0 Arsenal (John Stones).45'+1′iconGoooool! Manchester City 2, Arsenal 0. John Stones (Manchester City) nick från mitten av straffområdet efter en frispark.45'+1'iconBortamatch, Manchester City. Kevin De Bruyne tog ett djupt steg men John Stones var i offsideposition.

45 'iconErling Haaland (Manchester City) vinner en frispark på motståndares planhalva.45'iconFul av Thomas Partey (Arsenal).44'iconRodri (Manchester City) vinner en frispark på motståndares planhalva.44'iconGabriel Jesús misslyckande (Arsenal).

42 'iconHörna, Arsenal. Hörnan tagen av Rúben Dias.41′iconJohn Stones (Manchester City) vinner ett regelbrott i försvarszonen.41'iconFel av Bukayo Saka (Arsenal).41'iconSkott räddat lågt till vänster. Erling Haaland (Manchester City) skott med vänster fot från mitten av straffområdet. Assisterad av Ilkay Gündogan.

38′ Återuppta matchen.38′ Återuppta matchen.38′ Matchen är försenad på grund av en skada på Thomas Partey (Arsenal).38′ Matchen är försenad (Manchester City).

36 'iconFörsök missat Erling Haaland (Manchester City) skott med vänster fot från mitten av straffområdet var mycket nära vänster stolpe, men något utanför mål. Assist av Jack Grealish.35′iconFörsök missat Thomas Partey (Arsenal) skott med höger fot från utanför straffområdet var mycket nära högra stolpen men var något utanför mål. Assisterad av Martin Ødegaard.32′iconStoppad skott. Erling Haaland (Manchester City) skott med vänster fot från en svår vinkel till vänster.28'iconStoppad skott. Erling Haaland (Manchester City) skott med vänster fot från mitten av straffområdet.

26 'iconMartin Ødegaard (Arsenal) fälls i försvarszonen.26'iconFel av Manuel Akanji (Manchester City).26'iconKevin De Bruyne (Manchester City) skott med vänster fot från mitten av straffområdet blockeras. Assist från Erling Haaland efter en djuppassning 25'iconGabriel Martinelli (Arsenal) missar.

25 'iconRodri (Manchester City) vinner ett regelbrott i försvarszonen.24'iconGabriel Magalhães (Arsenal) nick från mitten av området var mycket nära högra stolpen men var något utanför mål. Assisterad av Granit Xhaka efter frispark.22′iconFul av Ilkay Gündogan (Manchester City).22'iconGranit Xhaka (Arsenal) vinner en frispark på offensiv planhalva.

22 'iconSkott räddat lågt till vänster. Bernardo Silva (Manchester City) skott med vänster fot från höger sida av straffområdet.21'iconFul av Thomas Partey (Arsenal).21'iconRodri (Manchester City) vinner en frispark på motståndares planhalva.20'iconFel av Rob Holding (Arsenal).

20 'iconKevin De Bruyne (Manchester City) vinner ett regelbrott i defensiv zon.16'iconThomas Partey (Arsenal) fälldes i försvarszonen.16'iconFel av Manuel Akanji (Manchester City).12'iconGranit Xhaka (Arsenal) vinner en frispark i försvarszon.

12 'iconFul av Bernardo Silva (Manchester City).11'iconHandboll av Bernardo Silva (Manchester City).9'iconBorta, Arsenal. Gabriel Magalhães försökte ett genomspel men Gabriel Jesus var i offsideposition.7′iconGoooool! Manchester City 1, Arsenal 0. Kevin De Bruyne (Manchester City) skjuter med högerfoten utanför straffområdet.

3 'iconFel av Kevin De Bruyne (Manchester City).3'iconThomas Partey (Arsenal) vinner ett regelbrott i försvarszonen.iconStart kommer att ha prioritet.iconBekräftade laguppställningar av båda lagen, som tar fältet för att starta uppvärmningsövningarna