Lite Manchego är mycket för denna Toledo

Prognosen infriades. CD Toledo förlorade med 2-0 i Ciudad Real mot CD Manchego, som är det bästa laget. Greenerna (i det här spelet i rosa) kan inte slå en motståndare som för närvarande är ledare i tabellställningen efter Illescas XNUMX-XNUMX oavgjort mot Conquense. Två utmärkta mål från anfallaren Javi Verdú avgjorde en ojämlik kamp mellan två lag med mycket olika dynamik och ambitioner. Man bör komma ihåg att Toledo fortfarande är i nedgång med en match kvar för att slutföra den första omgången.

I minut 2 lyfte en hörnspark från Nacho Ruiz bollen till kanten av området där Javi Verdú bara var markerad. Ett spelförsök gjordes där mannen från Alicante släppte en non-stop spark som var dödlig och gjorde 1-0. Med poängen mot så snart hittade Toledo ett överdrivet högt berg för att lida av moralen och spelet som det är.

För att göra saken värre, före paus gynnade en lång boll över Javi Verdú de lätta 2-0 efter Kupens obeslutsamhet i sitt rensningsförsök. Allt slutade här, även om det är sant att Cristo hade 1-1 vid utgången av en hörna, men han stötte på ett bra ingripande från det lokala målet.

Den andra delen var över, och trots det hade Manchego en 3-0-ledning i början. Det var från ett skott av Nacho Huertas som gick till nätet och han rensade Kupen, med frågan om han gjorde det med armen eller inte. Två minuter senare tog Nacho Ruiz bollen förbi Toledos målstolpe med ett bra skott. Och redan i slutet av matchen mötte Cristo återigen målvakten Mena för att rädda ett nästan säkert mål.

– CD Manchego Ciudad Real: Mena; Durán, Álex Jiménez, Venturini, Ross, Nacho Ruiz; Nacho Huertas, Crespo, Gonzalo Saiz (Fitz, m. 70); Javi Verdú (Saha, m. 83) och Calin (Sanjuan, m. 87).

-CD Toledo: Jony; Varo (Angelito, m. 63), Luis Enrique, Fontanello, Kupen; Camacho, Arturo, Escudero, Fuentes (Juárez, m. 63); Christ och Iván Bueno (Mario Gómez, m. 82).

Domare: Carrasco Hervas. Gult för besökaren Cristo.

Mål: 1-0 m. 2: Javi Verdu; 2-0, m, 40: Javi Verdu.

Incidenter: matchen på dag 14 i Tercera RFEF spelades sent i lördags på 'Rey Juan Carlos I'-stadion i Ciudad Real inför cirka 1.400 XNUMX åskådare.