Real Sociedad och Betis faller i duellen om Champions

Real Sociedad och Real Betis skrev på en mållös lottning i fredags i början av matchdag 32 i LaLiga Santander som hämmar deras chanser att nå Champions League-zonen i tabellen, med en sämre smak i munnen för lokalbefolkningen som var något bättre på Reale Arena.

Det baskiska laget dominerade i fler minuter och mer tid och fler ankomster till det rivaliserande målet, men ställningen rörde sig inte. Därmed förblir Betis femma, oavgjort på 57 poäng med Atlético de Madrid men med en match till. Samtidigt är Real sexa med 55, och en dag mindre för båda i jakten på "Top 4".

Den europeiska zonen har det väldigt säkert, men jackpotten hos "Champions" tvingar lägga till tre och tre i väntan på hur dagen fortsätter. La Real dominerade och kom med fara men framför allt Isak hade inget mål på den största ondskan den här säsongen. Betis hade sina chanser, men tvingades försvara snarare än attackera.

Trycket från hemmalaget gjorde det obekvämt för andalusierna, med David Silva och Rafinha som dominerade matchen väl. Isak började snart förlåta, medan Betis-teamet andades med starten av Álex Moreno, som aldrig hittade en auktionsförrättare. William Carvalho hade gästande senior.

Sorloth bröt linjer och kom fram farligt var ett annat bra alternativ för baskerna, som i början av andra halvlek visste hur de skulle stoppa Betis reaktion. Återigen var det genom Álex Moreno, med Canales mer aktiv än Fekir, men Manuel Pellegrinis lag hittade inte en tydlig väg till fara.

När minuterna gick fanns också rädslan för att förlora, men Imanol Alguacils män pressade hårdare, med Betis som krympte som Bartra i en Januzaj-aktion. I en spänd final, med önskan om revansch i baskerna, särskilt för elimineringen av Copa del Rey, blev David Silva utvisad och poängfördelningen omintetgjorde den direkta duellen för att slåss mot Champions-zonen.

Uppdatera

Slut på matchen, Real Sociedad 0, Real Betis 0.90'+6'Andra halvlek slutar, Real Sociedad 0, Real Betis 0.90'+5'Adnan Januzaj (Real Sociedad) foul.90'+5'Sergio Canales (Real Betis) har fått ett regelbrott i försvarszonen.

90'+3'David Silva (Real Sociedad) har fått rött kort.90'+2'Mikel Merino (Real Sociedad)s regelbrott.90'+2'Nabil Fekir (Real Betis) har fått ett regelbrott i motståndarens halv. 90'+2'Marc Bartra (Real Betis) har fått ett gult kort. bild 90'+2'Alexander Sørloth (Real Sociedad) får ett gult kort för farligt spel.

90'+1'David Silva (Real Sociedad) har fått ett gult kort.90'+1'Alexander Sørloth (Real Sociedad)s regelbrott.90'+1'Marc Bartra (Real Betis) har fått ett regelbrott i områdesförsvar.90'+1'Claudio Bravo (Real Betis) får ett gult kort.90'Fullbrott av Aritz Elustondo (Real Sociedad).

90'Joaquín (Real Betis) har fått ett regelbrott i försvarszonen. 90'Portu (Real Sociedad) har fått ett regelbrott i försvarszonen. 90'Ful av Nabil Fekir (Real Betis).89'Ful av Igor Zubeldia ( Real Sociedad).89′ Nabil Fekir (Real Betis) har fått ett regelbrott i försvarszonen.

87'Byte, Real Sociedad Aritz Elustondo ersätter Andoni Gorosabel.85'Mikel Merino (Real Sociedad) har blivit fälld på motståndarens planhalva.85'Fullbrott av Marc Bartra (Real Betis).82'Hörna, Real Sociedad . Hörnan tagen av Marc Bartra 82′ Försök blockerad Alexander Sørloth (Real Sociedad) skott med vänster fot från utanför området.

80'Offside, Real Betis. Marc Bartra försöker ett genomspel, men Sergio Canales blir tagen för offside. 80' Byte, Real Sociedad. Portu ersätter Alexander Isak. 79' Offside, Real Sociedad. David Silva tog emot ett genomspel, men Diego Rico togs i offside. 78′ Skott missat av Nabil Fekir (Real Betis) sköt från vänster utanför området väldigt nära högra stolpen men gick något utanför. Assisterad av Aitor Ruibal. bild 77 – Byte i Real Betis, Willian José kommer in på planen för Borja Iglesias.

bild 75′ Guido Rodríguez (Real Betis) tilldelas ett gult kort. 75' Corner, Royal Society. Hörna tagen av Álex Moreno 74′ Skott missad av Alexander Isak (Real Sociedad) nick från mitten av straffområdet som går för högt. Assisterad av Diego Rico med en cross in i området.73' Martin Zubimendi (Real Sociedad) har blivit fälld i försvarszonen.73'Fullstöt av Sergio Canales (Real Betis).

73 ′ Skottet stannade lågt till vänster. Sergio Canales (Real Betis) skjuter med vänsterfoten utanför straffområdet. Assisterad av Nabil Fekir.72'Foul av Mikel Merino (Real Sociedad).72'Joaquín (Real Betis) har fått ett regelbrott i försvarszonen.70'Foul av Adnan Januzaj (Real Sociedad).70'Sergio Canales (Real Betis) ) ) ) har fällts på vänsterkanten.

69' Offside, Real Sociedad. Diego Rico fick ett genomspel, men Adnan Januzaj togs i offside.68'Byte, Real Betis. Joaquín ersätter Juanmi.67'Hörna, Real Sociedad. Hörna tagen av Marc Bartra 67′ Försök blockerat av Robin Le Normand (Real Sociedad) nick från mitten av området. Assisterad av Adnan Januzaj med ett inlägg i straffområdet. Hörn 66', Royal Society. Hörnan tagen av Germán Pezzella.

bild 65 - Byte i Real Sociedad, Adnan Januzaj kommer in på planen och ersätter Rafinha. Assisterad av Álex Moreno.61'Försök missat Sergio Canales (Real Betis) skott med vänster fot från utanför straffområdet var mycket nära högra stolpen, men gick något utanför från en direkt frispark.60'Rafinha (Real Sociedad) visas ett gult kort för farligt spel 60'Ful av Rafinha (Real Sociedad).

60'Nabil Fekir (Real Betis) fällt på motståndarens planhalva. 57'Fullbrott av Rafinha (Real Sociedad).57'Héctor Bellerín (Real Betis) fällt i försvarszonen.56'Försök missat Alexander Sørloth (Real Betis) Sociedad ) rubrik från mitten av området som missar till vänster. Assisterad av David Silva med ett inlägg i straffområdet efter en hörna 56'Hörna, Real Sociedad. Hörnan tagen av Marc Bartra.

bild 53'Igor Zubeldia (Real Sociedad) har blivit fälld i försvarszonen. 53'Ful av Juanmi (Real Betis).52'Offside, Real Sociedad. Mikel Merino tog emot ett genomspel, men Robin Le Normand togs för offside.50'Diego Rico (Real Sociedad) blir fälld på motståndarens planhalva. 50'Fullbrott av Juanmi (Real Betis).

50′ Corner, Royal Society. Hörna tagen av Guido Rodríguez.49'Ful av Rafinha (Real Sociedad).49'Marc Bartra (Real Betis) får ett regelbrott i försvarszonen.46'Försök missat Guido Rodríguez (Real Betis) skott med höger fot från utanför straffområdet av området som är förlorat till vänster. Andra halvlek börjar Real Sociedad 0, Real Betis 0.

45′ Byte, Real Betis kommer in på planen. Aitor Ruibal kommer in för William Carvalho. Han har fått ett regelbrott på motståndarens plan. 39'Andoni Gorosabel (Real Sociedad) regelbrott.

39′ Juanmi (Real Betis) har fått ett regelbrott på vänsterkanten 37′ William Carvalho (Real Betis) har fått gult kort för farligt spel 37′ Rafinha (Real Sociedad) har fått ett regelbrott i försvarszonen. 37'William Carvalho (Real Betis) regelbrott 36'Ett skott räddat under ribban på marknivå. Alexander Isak (Real Sociedad) skott med vänster fot från mitten av straffområdet. Assisterad av David Silva.

35'Försök missat Alexander Isak (Real Sociedad) skott med höger fot från utanför straffområdet 33'Försök missat William Carvalho (Real Betis) skott med höger fot från mitten av straffområdet gick högt och utanför till höger. Assisterad av Nabil Fekir.29'Försök missat Álex Moreno (Real Betis) nick från vänster sida från vänster sida.25'Offside, Real Betis. Nabil Fekir försöker ett genomspel, men Guido Rodriguez går i offside. 25'Ful av Andoni Gorosabel (Real Sociedad).

25'Álex Moreno (Real Betis) har blivit fälld på vänsterkanten.21'Martín Zubimendi (Real Sociedad) fälls.21'Nabil Fekir (Real Betis) fälls i försvarszonen.20'Offside, Real Society. Mikel Merino tog emot ett genomspel, men Alexander Isak togs i offside. 19" Corner, Royal Society. Hörnan tagen av Germán Pezzella.

16'Offside, Real Sociedad. Robin Le Normand tog ett djupt steg, men Martín Zubimendi fick offside. 16 Försök blockerat Robin Le Normand (Real Sociedad) skott med höger fot från mitten av straffområdet blockeras. Assisterad av David Silva.15'Foul av Nabil Fekir (Real Betis).15'Diego Rico (Real Sociedad) har fått ett regelbrott på vänsterkanten.15'Foul av Rafinha (Real Sociedad).

bild 15'Nabil Fekir (Real Betis) fälls i försvarszonen.14'Försök blockerat Alexander Sørloth (Real Sociedad) nick från mitten av straffområdet blockeras. Assisterad av Diego Rico med ett inlägg i området.10'Offside, Real Sociedad. Mikel Merino försökte med ett genomspel, men Alexander Isak togs i offside. 10' Mikel Merino (Real Sociedad) nick från höger sida av straffområdet blockeras. Assisterad av Diego Rico med ett inlägg i straffområdet.8'Offside, Real Sociedad. David Silva tog emot ett genomspel, men Alexander Isak togs i offside.

6′ Corner, Royal Society. Hörna tagen av Claudio Bravo 6'Action stannade bredvid den högra sidan av målet. Alexander Isak (Real Sociedad) skott med höger fot från höger sida av straffområdet. Assisterad av David Silva. 5'Offside, Real Betis. Nabil Fekir försökte med ett genomspel, men Borja Iglesias togs för offside 5'Offside, Real Betis. Sergio Canales försökte med ett genomspel, men Nabil Fekir fälldes för offside 3'David Silva (Real Sociedad) fällde.

3'William Carvalho (Real Betis) har blivit fälld i försvarszonen. 3'David Silva (Real Sociedad) fälls. 3'Guido Rodríguez (Real Betis) fällts på högerkanten. 3'Försök parerat av William Carvalho (Real Betis) skott med höger fot från utanför straffområdet 2' Skott räddas i det övre vänstra hörnet. Germán Pezzella (Real Betis) nick från mitten av straffområdet. Assisterad av Sergio Canales med ett inlägg i straffområdet.

1'Hörna, Real Betis. Hörna tagen av Igor Zubeldia. Första halvlek börjar 0'Luppställningar bekräftade av båda lagen. Huvudpersonerna hoppar in på planen för att starta uppvärmningsövningarna