mimiti

onvio

ONVIO, platform idéal pikeun akuntan masa depan.

Platform ageung sapertos ONVIO yén dina tingkat pendidikan sareng padamelan nyayogikeun mangpaat anu hadé pikeun akuntan anu bakal datang, aya situs atikan anu sanés ...
Leer Ngawasa
Abdi diajar gratis

Platform atikan Aprendo Libre: Alternatif anu saé pikeun ningkatkeun tingkat pendidikan nagara.

Ayeuna, aya platform wéb sapertos Aprendo Libre anu terus-terusan dipasang di lembaga pendidikan kalayan tujuan ...
Leer Ngawasa
Ngarengsekeun Matematika 2 Eso Anaya

Ngarengsekeun Matematika 2 Eso Anaya: Alternatif pikeun ngukur pangaweruh matematik.

Biasana para rumaja nyiptakeun mamang ngeunaan pangaweruh anu kaala, komo deui upami éta ...
Leer Ngawasa
moodle puseur sevilla

Moodle Centros Sevilla, venturing kana atikan jarak jauh di tingkat nasional.

Sapertos di lokasi anu sanés, Moodle Centros Sevilla parantos usaha kana widang pendidikan di lokasi ieu kalayan ...
Leer Ngawasa
puseur moodle cordoba

Moodle Centros Córdoba salaku alat pendidikan anu nyorong pendidikan jarak jauh.

Moodle Centros Córdoba mangrupikeun platform anu mumpuni pisan anu parantos dilaksanakeun di sakumna kota ...
Leer Ngawasa
DataSoft

DataSoft; proposal luar biasa pikeun inklusi téhnologis di lembaga atikan.

Salaku alternatif anu efektif pikeun sentralisasi prosés akademik, DatoSoft sumping ka pasar, sistem wéb anu ngamungkinkeun manajemén anu langkung saé ...
Leer Ngawasa
platform integrates casd

Platform ngahijikeun Casd, modalitas diajar online.

Platform Integra Casd parantos ngahontal lembaga pendidikan kalayan tujuan ngamajukeun panggunaan téknologi ...
Leer Ngawasa
PC akademik

PC Akademis, alternatif éléktronik pikeun sentralisasi prosés akademik di lembaga.

Kusabab lembaga pendidikan hoyong ngabéréskeun pendidikan jarak jauh, nyiptakeun PC Akademis sareng kamungkinan ...
Leer Ngawasa
Paket Sisnotas.net

Sisnotas: Platform pangsaéna pikeun akademi pendidikan.

Sisnotas parantos janten alat anu saé pikeun nyumbang kana perkenalan kana dunya digital anu parantos ngamimitian évolusi ...
Leer Ngawasa

Papan tulis di lembaga Kolombia: Diajar kumaha jalanna sareng mangpaatna nalika dianggo.

Henteu janten rahasia pikeun saha waé yén ku datangna pandémik di dunya, lembaga kapaksa ...
Leer Ngawasa
Marta Lopez

Diajar langkung seueur ngeunaan Marta López

Marta López nyaéta kolaborator televisi anu geulis, jangkungna 1,62 méter, anu lahir tanggal 14 Januari, ...
Leer Ngawasa
Himar Gonzalez

Diajar langkung seueur ngeunaan Himar González

Éta ngeunaan météorologi multifaceted Antena 3, Himar González. Dilahirkeun 1 Juni 1976 di Las...
Leer Ngawasa
Jairo alonso

Saha Jairo Alonso?

Jairo Alonso nyaéta saurang lalaki anu dilahirkeun sareng digedékeun di Madrid, anu ngamimitian hirup profésionalna damel salaku stylist sareng juru tata rambut ...
Leer Ngawasa
Sandra niup

Saha Sandra Golpe?

Sandra Coup Cantalejo nyaéta wartawan asal Spanyol, lahir 19 Juni 1974 di San ...
Leer Ngawasa
Isabel Rabago

Terang sadayana perkawis Isabel Rábago

Ngaran lengkepna nyaéta María Isabel Rábago Ríos, anjeunna wartawan sareng kontributor pikeun televisi Spanyol. Anjeunna lahir di Ferror, ...
Leer Ngawasa
Laura Matamoros

Diajar langkung seueur ngeunaan Laura Matamoros

Laura Matamoros Flores mangrupikeun kontestan acara realitas Spanyol sareng kolaborator, ogé modél sareng pangusaha anu kasohor ...
Leer Ngawasa
pésta andrea

Papanggih Andrea Levy

Andrea Levy Soler nyaéta pengacara sareng politikus katurunan Spanyol, milik Partéy Popular Spanyol. Dilahirkeun di Barcelona dina ...
Leer Ngawasa
Barudak Ónega

Barudak Ónega

Sonsoles Ónega Salcedo nyaéta wartawan, presenter televisi sareng panulis asal Spanyol. Anu dilahirkeun di Madrid, ...
Leer Ngawasa

Esperanza Aguirre: Hiji awéwé dina jasa politik

Ngaran lengkepna nyaéta Esperanza Aguirre Gil de Biedma, lahir dina 3 Januari 1952, di kota...
Leer Ngawasa
Kiko Hernandez

Diajar langkung seueur ngeunaan Kiko Hernández

Kiko Hernández dikenal sacara artistik pikeun janten kolaborator televisi sareng presenter asal Spanyol. Ogé, anjeunna dipikawanoh pikeun ...
Leer Ngawasa
Lucia Dominguín

Saha Lucía Dominguín?

Lucía Dominguín mangrupikeun pangusaha sareng aktris Spanyol, anggota tina saga anu kasohor ku seniman Basque anu diakui sacara internasional. A...
Leer Ngawasa
Patricia Montero

Saha ari Patricia Montero?

Patricia nyaéta awéwé ngora anu damel salaku modél profésional sareng aktris dina saluran televisi Spanyol anu kasohor ...
Leer Ngawasa
rafa mora

Diajar langkung seueur ngeunaan Rafa Mora

Rafa Mora mangrupikeun karakter anu, sateuacan dugi ka kaméra, mangrupikeun perwira pulisi di wilayah Valencia. Tapi,...
Leer Ngawasa
Alexandra Rubio

Naha anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan Alejandra Rubio?

Alejandra Rubio nyaéta seniman ngora, modél sareng presenter anu lahir di Spanyol dina taun 2000. Ayeuna...
Leer Ngawasa
Charlotte Boza

Saha Carlota Boza?

Carlota mangrupikeun wanoja ngora umurna anu ngagaduhan lintasan anu kasohor dina karirna anu aya di ...
Leer Ngawasa
Carlota Ngageser

Diajar langkung seueur ngeunaan Carlota Corredera

Ngaran lengkepna nyaéta Elisa Carlota Corredera Llauger, langkung dikenal salaku Carlota Corredera. Anjeunna presenter, sutradara, kolaborator televisi ...
Leer Ngawasa
silvia pantoja

Pendak sareng Silvia Pantoja

Silvia Pantoja sacara artistik dikenal ku nami Sylvia Pantoja, sareng dicirikeun ku janten panyanyi anu kasohor sareng ...
Leer Ngawasa
Yolanda Ramos

Saha Yolanda Ramos?

Yolanda Ramos nyaéta saurang aktris, presenter sareng humoris Vedette asal Spanyol, dipikanyaho pikeun sababaraha penampilan na dina acara TV.
Leer Ngawasa
Dani Martinez

Diajar langkung seueur ngeunaan Dani Martínez

Ngaran lengkepna nyaéta Daniel Martínez Villadangos, lahir dina 25 Désémber 1982 di kota Astorga, ...
Leer Ngawasa
Susana griso

Sadayana ngeunaan Susana Griso

Lady Griso mangrupikeun karakter anu kasohor di ruang publik anu menonjol salaku presenter dina televisi Spanyol ...
Leer Ngawasa
Loading ...