Nederland – Qatar direkte i dag: Qatar VM-kamp, ​​gruppe A

iconSlutt på kampen, Nederland 2, Qatar 0,90'+7'iconSiste runde, Nederland 2, Qatar 0,90'+4'iconFrispark av Wout Weghorst (Holland). 90'+4'iconMusaab Khidir (Qatar) har blitt felt i den defensive sonen.

90'+2'Steven Berghuis (Nederland) treffer stolpen, skudd med venstrebenet fra høyre side av sekstenmeteren.90′iconFrispark av Teun Koopmeiners (Nederland).90′iconAkram Afif (Qatar) har fått en felling i motsatt felt.89′iconJurriën Timber (Nederland) lager frispark.

89 'iconMohammed Muntari (Qatar) har fått en felling i motsatt felt.88′icon87' Avslutning utenfor Pedro Miguel (Qatar) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren til venstre for målet. Assistert av Akram Afif.XNUMX′iconWout Weghorst (Nederland) lager frispark.87′iconAbdelkarim Hassan (Qatar) har blitt felt i den defensive sonen.

87 'iconBytte i Nederland, Kenneth Taylor entrer banen for å erstatte Frenkie de Jong.85'iconBytte i Qatar, Musaab Khidir entret banen for å erstatte Ismaeel Mohammad.85′iconBytte i Qatar, Ahmed Alaa entret banen for å erstatte Abdulaziz Hatem.85′iconOffside, Holland. Teun Koopmeiners brakte inn et gjennomspill, men Wout Weghorst gikk i offside.

83 'iconBytte i Hollanda, Wout Weghorst entret banen for å erstatte Cody Gakpo.83′iconBytte for Hollanda, Teun Koopmeiners entret banen for å erstatte Marten de Roon.82′iconVirgil van Dijk (Nederland) har fått en felling i forsvarssonen.82′iconXNUMX' Mohammed Muntari (Qatar) lager frispark.

77 'iconStoppet skutt. Abdulaziz Hatem (Qatar) skudd med høyrefoten fra utenfor sekstenmeteren.iconHjørnespark, Holland. Hjørnespark tatt av Meshaal Barsham.73′iconHjørnespark, Holland. Hjørnespark tatt av Boualem Khoukhi.73′iconJurriën Timber (Nederland) lager frispark.

73 'iconMohammed Muntari (Qatar) fikk en felling på høyre flanke.69'VAR-anmeldelse: Holland Goal (Steven Berghuis).68'MÅL KANSELLERT AV VAR: Steven Berghuis (Nederland) scoret, men etter VAR-gjennomgang går målet ikke opp til markør. 68′iconHåndball av Cody Gakpo (Nederland).

67 'iconVincent Janssen (Holland) lager frispark. 67'iconBoualem Khoukhi (Qatar) ble felt i den defensive sonen.66'iconBytte i Hollanda, Vincent Janssen entret banen for å erstatte Memphis Depay.66'iconInnbytte i Nederland kom Steven Berghuis inn på banen, og erstattet Davy Klaassen.

64 'iconBytte i Qatar, Ali Asad entrer banen, og erstatter Hassan Al Haydos på grunn av skade.64′iconBytte i Qatar, Mohammed Muntari entret banen for å erstatte Almoez Ali.64′iconBytte i Qatar, Karim Boudiaf entret banen for å erstatte Assim Madibo.62′iconJurriën Timber (Nederland) har blitt felt i den defensive sonen.

62 'icon61' Hassan Al Haydos (Qatar) lager frispark.iconDaley Blind (Holland) lager frispark. 61'iconIsmaeel Mohammad (Qatar) har fått en felling i forsvarssonen.57′iconHassan Al Haydos (Qatar) lager frispark.

57 'iconDavy Klaassen (Nederland) ble felt i forsvarssonen.55′icon55' Jurriën Timber (Holland) lager frispark.iconAkram Afif (Qatar) har fått en felling i motsatt felt.52′iconNathan Aké (Nederland) har fått gult kort for en farlig felling.

52 'icon51' Nathan Aké (Holland) lager frispark.iconJurriën Timber (Nederland) har fått en felling i forsvarssonen.52′iconIsmaeel Mohammad (Qatar) har fått en felling i forsvarssonen.51′iconHassan Al Haydos (Qatar) lager frispark.

49 'iconGoooool! Holland 2, Qatar 0. Frenkie de Jong (Holland) skyter med høyrefoten fra kloss hold.49′iconStoppet skutt. Memphis Depay (Nederland) skyter med høyrefoten fra kloss hold.46'iconDenzel Dumfries (Holland) lager frispark. 46'iconAkram Afif (Qatar) har blitt felt på venstrekanten.

iconAndre omgang begynner Nederland 1, Qatar 0.45'+4′iconSiste første etappe, Nederland 1, Qatar 0,45'+3'icon44 Avslutning bommet Memphis Depay (Nederland) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren.iconJurriën Timber (Nederland) har blitt felt i den defensive sonen.

44 'iconAbdulaziz Hatem (Qatar) lager frispark.41′iconOffside, Holland. Marten de Roon forsøkte et gjennomspill, men Cody Gakpo var i offsideposisjon.39′iconAssim Madibo (Qatar) lager frispark. 39'iconMemphis Depay (Nederland) har fått en felling i motsatt felt.

37 'iconDenzel Dumfries (Nederland) har fått en felling i forsvarssonen.37′iconHomam Ahmed (Qatar) lager frispark.34′iconMarten de Roon (Holland) lager frispark. 34′iconBoualem Khoukhi (Qatar) har fått en felling i motsatt felt.

32 'iconDenzel Dumfries (Holland) lager frispark. 32'iconHomam Ahmed (Qatar) har fått en felling i forsvarssonen.28′icon29' Jurriën Timber (Holland) lager frispark.iconAvslutt å stå under pinner på bakkenivå. Ismaeel Mohammad (Qatar) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren.

28 'iconHomam Ahmed (Qatar) har fått en felling i forsvarssonen.26′iconGoooool! Nederland 1, Qatar 0. Cody Gakpo (Nederland) skyter med høyrefoten omtrent fra straffemerket. 26′iconAvslutning blokkert Memphis Depay (Nederland) skudd med høyrebenet fra venstre side av fem-meteren. På pasning fra Daley Blind. 25′iconXNUMX' Avslutning blokkert Abdelkarim Hassan (Qatar) skudd med høyrebenet omtrent fra straffemerket for høyt. På pasning fra Akram Afif med en cross inn i feltet etter et hjørnespark.

24 'iconHjørnespark, Qatar. Hjørnespark tatt av Virgil van Dijk.23′iconHjørnespark, Qatar. Hjørnesparket tatt av Jurriën Timber.21′iconDenzel Dumfries (Holland) lager frispark. 21'iconHomam Ahmed (Qatar) har blitt felt i den defensive sonen.

19 'iconHåndball av Homam Ahmed (Qatar).19′icon18' Avslutning blokkert Davy Klaassen (Nederland) heading omtrent fra straffemerket til venstre for målet. På pasning fra Cody Gakpo med et innlegg inn i feltet etter et hjørnespark.XNUMX'iconHjørnespark, Holland. Hjørnespark tatt av Abdelkarim Hassan.18′iconPedro Miguel (Qatar) har blitt felt i den defensive sonen.

18 'iconFrispark av Memphis Depay (Holland). 16'iconOffside, Holland. Memphis Depay forsøkte et gjennomspill, men Cody Gakpo var i offsideposisjon.16'iconHjørnespark, Holland. Hjørnespark tatt av Hassan Al Haydos.14′iconXNUMX' Avslutning utenfor Memphis Depay (Holland) skudd med høyrebenet omtrent fra straffemerket for høyt. På pasning fra Davy Klaassen.

14 'icon13' Avslutning blokkert Frenkie de Jong (Nederland) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren. Assistert av Memphis Depay.XNUMX′iconJurriën Timber (Nederland) har fått en felling i motsatt felt.13'iconAbdelkarim Hassan (Qatar) lager frispark.13′iconOffside, Holland. Jurriën Timber tok et dypt skritt, men Memphis Depay ble tatt i offsideposisjon.

12 'icon11' Avslutning utenfor Cody Gakpo (Nederland) skudd med venstrebenet omtrent fra straffemerket.XNUMX′iconDenzel Dumfries (Holland) lager frispark. 11'iconAkram Afif (Qatar) har fått en felling i forsvarssonen.9′iconDaley Blind (Nederland) lager frispark.

9 'iconIsmaeel Mohammad (Qatar) har fått en felling på høyre flanke.8′iconDavy Klaassen (Holland) lager frispark.8′iconHomam Ahmed (Qatar) har fått en felling i forsvarssonen.7′iconXNUMX' Avslutning blokkert Cody Gakpo (Nederland) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren. På pasning fra Frenkie de Jong.

4 'icon4' Avslutning utenfor Daley Blind (Holland) skudd med høyrebenet fra en vanskelig vinkel til venstre.iconAvslutt å stå under pinner på bakkenivå. Daley Blind (Holland) skyter med en høyrefot fra venstre. På pasning fra Davy Klaassen.3′iconAvslutt å stå under pinner på bakkenivå. Hassan Al Haydos (Qatar) skudd med høyrefoten fra utenfor sekstenmeteren.iconOffside, Holland. Virgil van Dijk tok et dypt skritt, men Denzel Dumfries ble tatt i offsideposisjon.

1 'iconXNUMX' Avslutning utenfor Memphis Depay (Nederland) skudd med høyrebenet fra vid vinkel fra høyre til høyre for målet. På pasning fra Virgil van Dijk etter et gjennomspill.iconStarter vil ha prioritet.iconOppstillinger bekreftet av begge lag, som tar feltet for å starte oppvarmingsøvelsene