Litt Manchego er mye for denne Toledo

Prognosen ble oppfylt. CD Toledo tapte 2-0 i Ciudad Real mot CD Manchego, som er det beste laget. Greenene (i dette spillet i rosa) kan ikke slå en motstander som for øyeblikket er leder av tabellen etter Illescas' XNUMX-XNUMX uavgjort med Conquense. To utmerkede mål fra spiss Javi Verdú avgjorde en ulik kamp mellom to lag med svært ulik dynamikk og ambisjoner. Det skal huskes at Toledo fortsatt er i tilbakegang med ett spill igjen for å fullføre første runde.

I minutt 2 løftet et hjørnespark lansert av Nacho Ruiz ballen til kanten av området der Javi Verdú bare var markert. Det ble forsøkt et spill der mannen fra Alicante slapp et direkte spark som var dødelig og gjorde 1-0. Med scoringen mot så snart, fant Toledo et altfor høyt fjell for å lide moralen og spillet som det er.

For å gjøre vondt verre, før pause favoriserte en lang ball over Javi Verdú de enkle 2-0 etter Kupens ubesluttsomhet i klareringsforsøket. Alt endte her, selv om det er riktig at Cristo hadde 1-1 ved utgangen av en corner, men han løp inn i et godt inngrep fra det lokale målet.

Den andre delen var til overs, og likevel hadde Manchego en 3-0 ledelse i starten. Det var fra et skudd av Nacho Huertas som gikk i nettet og han klarerte Kupen, med spørsmålet om han gjorde det med armen eller ikke. To minutter senere tok Nacho Ruiz ballen forbi Toledo-målstolpen med et godt skudd. Og allerede på slutten av kampen møtte Cristo igjen keeper Mena for å redde et nesten sikkert mål.

– CD Manchego Ciudad Real: Mena; Durán, Álex Jiménez, Venturini, Ross, Nacho Ruiz; Nacho Huertas, Crespo, Gonzalo Saiz (Fitz, m. 70); Javi Verdú (Saha, m. 83) og Calin (Sanjuan, m. 87).

-CD Toledo: Jony; Varo (Angelito, m. 63), Luis Enrique, Fontanello, Kupen; Camacho, Arturo, Escudero, Fuentes (Juárez, m. 63); Christ og Iván Bueno (Mario Gómez, m. 82).

Dommer: Carrasco Hervas. Gult for gjesten Cristo.

Mål: 1-0 m. 2: Javi Verdu; 2-0, m, 40: Javi Verdu.

Hendelser: Kampen på dag 14 i Tercera RFEF ble spilt sent denne lørdagen på 'Rey Juan Carlos I' stadion i Ciudad Real foran rundt 1.400 tilskuere.