Getafe gigantiske catwalk

iconSlutt på kampen, Real Betis 0, Getafe 1,90'+7'iconSluttavkastning, Real Betis 0, Getafe 1,90'+5'iconDamián Suárez (Getafe) får det gule kortet.90'+5'iconMangel på Borja Iglesias (Real Betis).

90 '+ 5'iconOffside, Real Betis. Rodri forsøkte et gjennomspill, men Borja Iglesias var i offsideposisjon.90'iconStoppet skutt. Joaquín (Real Betis) skyter med høyrefoten fra midten av området.87'iconGuido Rodríguez (Real Betis) ble felt i den defensive sonen.87'iconJuanmi Latasa (Getafe) lager frispark.

87 'iconFabrizio Angileri (Getafe) lager frispark.86'iconBytte i Getafe, Fabrizio Angileri entret banen for å erstatte Portu.86'iconPortu (Getafe) har fått det gule kortet.84'iconDavid Soria (Getafe) får gult kort.

84 'iconBytte hos Real Betis, Paul Akouokou entret banen for å erstatte Aitor Ruibal. 83′iconBytte hos Real Betis, Luiz Henrique entret banen for å erstatte Sergio Canales. 81′iconStoppet skutt. Portu (Getafe) skudd med høyrebenet omtrent fra straffemerket 80 Kampen ble gjenopptatt.

79'Kampen ble gjenopptatt.79'Kampen ble stoppet på grunn av en skade på Portu (Getafe).78'iconGermán Pezzella (Real Betis) ser det røde kortet.78'iconGermán Pezzella (Real Betis) lager frispark.

78 'iconPortu (Getafe) fikk en felling i motsatt omgang.77'icon76' Avslutning blokkert Guido Rodríguez (Real Betis) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren til venstre for målet. På pasning fra Sergio Canales. XNUMX′icon74' Avslutning blokkert Ayoze Pérez (Real Betis) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren for høyt og utenfor til høyre for målet. Assist av Guido Rodríguez.XNUMX′iconXNUMX' Avslutning blokkert Luis Milla (Getafe) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren for høyt.

72 'iconBytte hos Real Betis, Joaquín entret banen for å erstatte Andrés Guardado.72′iconBytte hos Real Betis, Borja Iglesias entret banen for å erstatte Willian José. 72′iconBytte hos Real Betis, Rodri entret banen for å erstatte Juanmi.72'iconOffside, Getafe. Damián Suárez forsøkte et gjennomspill, men Portu var i offsideposisjon.

72 'iconOffside, Getafe. Djené Dakonam prøvde en dyp pasning, men Damián Suárez var i offsideposisjon.68′iconGoooool! Real Betis 0, Getafe 1. Omar Alderete (Getafe) heading omtrent fra straffemerket etter hjørnespark.68'iconHjørnespark, Getafe. Hjørnespark tatt av Andrés Guardado.65′iconBytte i Getafe, Juan Iglesias entret banen for å erstatte Carles Aleñá.

64 'iconBytte i Getafe, Luis Milla entret banen for å erstatte Jaime Mata.64'icon64' Germán Pezzella (Real Betis) lager frispark.iconPortu (Getafe) fikk en felling i forsvarssonen.63'iconHjørnespark, Real Betis. Hjørnespark ble tatt av Djené Dakonam.

62 'iconAvslutning bommet Ayoze Pérez (Real Betis) skudd med høyrebenet fra midten av sekstenmeteren.61'Kampen ble gjenopptatt.61'Kampen ble gjenopptatt.60'Kampen ble stoppet på grunn av en skade Juanmi Latasa (Getafe).

60 'iconLuiz Felipe (Real Betis) får gult kort for farlig spill.57'iconStoppet skutt. Juanmi (Real Betis) skyter med høyrefoten fra midten av området. 56′iconJuanmi Latasa (Getafe) heading omtrent fra straffemerket til venstre for målet. Assistanse fra Portu med et kryss inn i området.55'iconXNUMX' Ayoze Pérez (Real Betis) vinner et frispark på høyre ving.

55 'icon55' Nemanja Maksimovic (Getafe) lager frispark.iconDjené Dakonam (Getafe) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren bommet.icon52' Ayoze Pérez (Real Betis) lager frispark.iconDamián Suárez (Getafe) vinner en felling i forsvarssonen.

49 'iconWillian José (Real Betis) blir felt på venstre ving.49'icon48' Stefan Mitrovic (Getafe) lager frispark.iconAvslutning utenfor Juanmi (Real Betis) skudd med høyrebenet fra venstre side av fem-meteren var svært nær venstre stolpe, men var litt utenfor mål. På pasning fra Aitor Ruibal.48′iconAitor Ruibal (Real Betis) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren til venstre for målet.

48 'iconSkudd stående under stokkene på bakkenivå. Ayoze Pérez (Real Betis) skyter med høyrefoten fra midten av området. På pasning fra Willian José etter en dyp pasning. 47′iconHåndball av Jaime Mata (Getafe).iconAndre omgang begynner Real Betis 0, Getafe 0,45'+4′iconSiste første etappe, Real Betis 0, Getafe 0.

45 '+ 4'iconHjørnespark, Real Betis. Hjørnespark tatt av Juanmi Latasa.45'+3′iconGuido Rodríguez (Real Betis) vinner en felling på venstre ving. 45'+3'iconFelling av Djené Dakonam (Getafe) 45'+2′iconAitor Ruibal (Real Betis) får gult kort for farlig spill.

45 '+ 1'iconFelling av Aitor Ruibal (Real Betis) 45'+1'iconJaime Mata (Getafe) ble felt på venstre ving.44'Kampen ble startet på nytt.44'Kampen ble startet på nytt.

43′ Kampen stoppes på grunn av en skade Juanmi Latasa (Getafe).43′iconGermán Pezzella (Real Betis) vinner en felling i den defensive sonen.43'iconFelling av Jaime Mata (Getafe).40′iconWillian José (Real Betis) vinner en felling i den defensive sonen.

40 'iconGastón Álvarez (Getafe) har sett et gult kort for et farlig spill.40′iconGastón Álvarez (Getafe) taper. 39'iconJuanmi (Real Betis) ble felt i den defensive sonen.39'iconDamián Suárez (Getafe) lager frispark.

36 'icon36 Avslutning bommet av Gastón Álvarez (Getafe) heading omtrent fra straffemerket etter et hjørnespark.iconHjørnespark, Getafe. Hjørnespark tatt av Aitor Ruibal.35'iconHjørnespark, Getafe. Corner tatt av Willian José.29′iconSkuddet stoppet ved siden av høyre side av målet. Aitor Ruibal (Real Betis) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren. På pasning fra Sergio Canales.

29 'iconCarles Aleñá (Getafe) har sett et gult kort for et farlig spill.28'icon28 Sergio Canales (Real Betis) vinner et frispark på motstanders banehalvdel.iconCarles Aleñá (Getafe) lager frispark.27′iconXNUMX' Avslutning blokkert Carles Aleñá (Getafe) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren.

26 'iconSkudd blokkert av Jaime Mata (Getafe) skudd med høyrebenet fra utenfor sekstenmeteren.24'icon24' Ayoze Pérez (Real Betis) lager frispark.iconDjené Dakonam (Getafe) vinner en felling i forsvarssonen.22'iconHjørnespark, Getafe. Hjørnespark tatt av Abner.

21 'iconHjørnespark, Getafe. Hjørnespark tatt av Germán Pezzella.20′icon18 Avslutning bommet av Omar Alderete (Getafe) heading fra høyre side inne i sekstenmeteren etter en felling.icon18' Andrés Guardado (Real Betis) lager frispark.iconCarles Aleñá (Getafe) vinner en felling på motstanderens halvdel.

17 'iconForsøk bommet av Omar Alderete (Getafe), skudd med venstrebenet fra mer enn 30 meter, ballen misser til høyre side av målet.16'icon16' Guido Rodríguez (Real Betis) lager frispark.iconJuanmi Latasa (Getafe) fikk en felling i forsvarssonen.16'iconGermán Pezzella (Real Betis) vinner en felling i forsvarssonen.

seksten'icon14' Juanmi Latasa (Getafe) lager frispark.icon14' Avslutning blokkert Abner (Real Betis) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren for høyt. Assist av Sergio Canales etter et hjørnespark.XNUMX′iconHjørnespark, Real Betis. Hjørnespark tatt av Portu.12′iconXNUMX' Ayoze Pérez (Real Betis) vinner et frispark på motstanders banehalvdel.

11 'icon11' Stefan Mitrovic (Getafe) lager frispark.iconBytte i Getafe, Juanmi Latasa entret banen for å erstatte Enes Ünal på grunn av en skade.10'iconSergio Canales (Real Betis) skudd med venstrebenet fra utenfor sekstenmeteren bommet.8Kampen ble gjenopptatt.

8'Kampen ble gjenopptatt.6'Kampen ble stoppet på grunn av en skade på Enes Ünal (Getafe).5'icon5' Juanmi (Real Betis) lager frispark.iconPortu (Getafe) vinner en felling i forsvarssonen.

2 'iconGuido Rodríguez (Real Betis) ble felt på høyre ving.2′iconXNUMX' Djene Dakonam (Getafe) lager frispark.iconStarter vil ha prioritet.iconOppstillinger bekreftet av begge lag, som tar feltet for å starte oppvarmingsøvelsene