To poeng slipper Albacete mot Barças datterselskap i rabatt

Albacete Balompié hentet allerede poeng og besøkte datterselskapet til Barça i en kamp som begynte å tape, kom tilbake, uavgjort og kunne ha vunnet i det aller siste spillet. Seieren til La Mancha-laget var veldig viktig, men neste uke vil de ta imot lederen av denne gruppe II av First RFEF, Villarreal-datterselskapet, på 'Carlos Belmonte', og nå er de nummer to på rangeringen med fire poeng .

I det første spillet av Barça-angrepet, før ti minutter, sto det 1-0 i et flott personlig trekk av Ferràn Jutglà. Og kort tid etter hadde Ilias Akhomach 2-0, men Bernabé unngikk det. Etter pause gikk Albacete Balompié på jakt etter uavgjort og Manu Fuster var nær ett poeng i en klar heads-up-kamp.

Manchegos krevde også straffe for en nøktern takling av Kike Márquez, mens reservelaget fikk et mål av Màrmol kansellert for en tidligere offside.

Til slutt ble insisteringen av situasjonen i La Mancha belønnet med et frispark fra fronten av Rubén Martínez og berørt av Márquez, noe som førte til en liten feil av keeper Carevic. Herfra blir spillet til gateløpere. Slik kom det til minutt 87, da en mistimet takling av Màrmol på Rubén Martínez førte til at dommeren dømte straffe. Kike Marquez sørger for 1-2.

Albacete hadde seieren i hendene, men i minutt 95 førte et bråk i deres område til Lucas de Vegas skudd, som fremtvang uavgjort på to. Det er i det siste spillet, minutt 96, et frispark lansert av Kike Márquez som Djetei avsluttet med en heading. Midtforsvareren var helt alene, selv om ballen gikk utenfor. Der var seieren!

– FC Barcelona B: Carevic; Ilias Akhomach (Zacarías, m. 59), Ramos Mingo, Comas (Guillén, m. 68), Mika Mármol; Fabio (Peque Polo, 59), Mattheus, Jandro, Ruiz (Lucas de Vega, m. 59); Diounkou (Peque, m. 90) og Jutglá.

– Albacete Balompié: Bernabé; Johannsson, Dejetei, Boyomo, Emmanuelle; Sergi García (Kawaya, m. 83), Riki, Alberto Jiménez (Eric Montes, m. 74), Kike Márquez; Manu Fuster og Dani González (Rubén Martínez, m. 57).

Dommer: Busquets Ferrer. Gul til lokalbefolkningen Ruiz, Akhomach og Ramos Mingo. På vegne av besøket, Alberto Jiménez.

Mål: 1-0, m. 8: Jutgla; 1-1, m. 72: Ruben Martinez; 1-2, m. 87: Kike Márquez (straffe); 2-2, m. 95: Lucas deVega.

Hendelser: Kampen på dag 24 i gGroup II av First RFEF ble spilt på 'Johan Cruyff' stadion foran rundt 600 tilskuere. Tilstedeværelse av Albacete-fans på tribunen.