Ghana live vandaag: WK-wedstrijd Qatar, Groep H

iconoEinde van de wedstrijd, Portugal 3, Ghana 2,90'+11'iconoLaatste ronde, Portugal 3, Ghana 2,90'+8′iconoSchot met rechts van Osman Bukari (Ghana) van links, vanaf grote afstand naast de lat. Op aangeven van Jordan Ayew. 90'+7'iconoGonçalo Ramos (Portugal) is op de linkerflank betrapt.

90 '+ 7 ′iconoOvertreding door Daniel Amartey (Ghana) 90'+6'iconoPoging geblokt door Rafael Leão (Portugal) Schot met rechts van buiten het strafschopgebied.90'+5′iconoBruno Fernandes (Portugal) krijgt een gele kaart voor een gevaarlijke actie.90'+5′iconoOvertreding van Bruno Fernandes (Portugal).

90 '+ 5 ′iconoOsman Bukari (Ghana) krijgt een overtreding op de rechterflank.90'+4′iconoBruno Fernandes (Portugal) krijgt een overtreding op de linkerflank.90'+4′iconoVrije trap van Osman Bukari (Ghana) 90'+2′iconoBij een wissel in Ghana kwam Antoine Semenyo in de plaats van Alexander Djiku.

90 '+ 2 ′iconoWissel in Ghana, Daniel-Kofi Kyereh vervangt Salis Abdul Samed.90'+2'iconoKopbal van Mohammed Salisu (Ghana) vanuit het midden van het strafschopgebied naar links naast het doel. Assist van Thomas Partey.90'+1′iconoDanilo Pereira (Portugal) krijgt een gele kaart voor een gevaarlijke actie.90'+1′iconoIñaki Williams (Ghana) krijgt een gele kaart.

90 'iconoOvertreding door Danilo Pereira (Portugal).90′iconoIñaki Williams (Ghana) krijgt een overtreding in het verdedigingsvak.89′iconoGoooool! Portugal 3, Ghana 2. Kopbal van Osman Bukari (Ghana) vanuit het midden van het strafschopgebied.iconoVerandering in Portugal, Gonçalo Ramos betrad het veld ter vervanging van Cristiano Ronaldo.

88 'iconoWissel in Portugal, João Mário betrad het veld ter vervanging van João Félix.88′iconoVervanging in Portugal, João Palhinha kwam het veld op om Bernardo Silva te vervangen. 83′iconoBuitenspel, Portugal. João Félix kreeg een steekpass maar Cristiano Ronaldo stond buitenspel.82′iconoOvertreding door Rafael Leão (Portugal).

82 'iconoDaniel Amartey (Ghana) krijgt een overtreding in het verdedigingsvak.80′iconoGoooool! Portugal 3, Ghana 1. Rafael Leão (Portugal) schiet met zijn rechtervoet vanaf de linkerkant van het strafschopgebied na een counteraanval.78'iconoGoooool! Portugal 2, Ghana 1. Schot met rechts van João Félix (Portugal) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied 77'iconoWissel in Portugal, Rafael Leão kwam het veld op als vervanger van Rúben Neves.

77 'iconoWissel in Ghana, Jordan Ayew kwam in de plaats van André Ayew. 77′iconoWissel in Ghana, Osman Bukari kwam het veld in als vervanger van Mohammed Kudus.73′iconoGoooool! Portugal 1, Ghana 1. André Ayew (Ghana) schiet met de rechtervoet van heel dichtbij.72′iconoGestopt schot. Schot met links van Mohammed Kudus (Ghana) van buiten het strafschopgebied.

70 'iconoJoão Félix (Portugal) krijgt een overtreding in het verdedigingsvak.70′iconoVrije trap Tariq Lamptey (Ghana) 69'iconoPoging gemist. Schot met rechts van Thomas Partey (Ghana) van buiten het strafschopgebied.67'iconoPoging geblokt. Schot met rechts van Iñaki Williams (Ghana) van buiten het strafschopgebied. Assist van Abdul Rahman Baba.

66 'iconoWissel in Ghana, Tariq Lamptey kwam het veld in als vervanger van Alidu Seidu.65′iconoGoooool! Portugal 1, Ghana 0. Cristiano Ronaldo (Portugal) scoorde de penalty in een nederlaag. 62' Strafschop in het voordeel van Portugal. Cristiano Ronaldo leed een verlies in het gebied. 62′

61 'iconoOvertreding door Rúben Dias (Portugal) 61'iconoIñaki Williams (Ghana) krijgt een overtreding in het verdedigingsvak.57′iconoAlidu Seidu (Ghana) krijgt een gele kaart voor een gevaarlijke actie.57′iconoJoão Félix (Portugal) krijgt een overtreding op de linkerflank.

57 'iconoVrije trap van Alidu Seidu (Ghana) 56′iconoWissel in Portugal, William Carvalho betreedt het veld als vervanger van Otávio wegens een blessure.55′iconoSchot met links van Mohammed Kudus (Ghana) gemist van buiten het strafschopgebied.54′iconoOvertreding door Octavio (Portugal).

54 'iconoAndré Ayew (Ghana) werd in het verdedigingsvak vervuild. 54′iconoGemist schot van Alidu Seidu (Ghana) Schot met links van buiten het strafschopgebied heel dicht bij de rechterpaal maar ging net naast na een hoekschop.53′iconoHoek, Ghana. Hoekschop genomen door João Cancelo.52′iconoCristiano Ronaldo (Portugal) is op de linkerflank betrapt.

52 'iconoVrije trap van Alidu Seidu (Ghana) 52′iconoBruno Fernandes (Portugal) krijgt een overtreding in het verdedigingsvak.52′iconoVrije trap van Abdul Rahman Baba (Ghana) 50'iconoGame Out, Ghana. Abdul Rahman Baba zette een diepe stap maar André Ayew werd in buitenspelpositie betrapt.

49 'iconoAndré Ayew (Ghana) krijgt een gele kaart voor een gevaarlijke actie. 49′iconoOtávio (Portugal) krijgt een overtreding in het verdedigingsvak.49′iconoOvertreding door André Ayew (Ghana).48′iconoOvertreding door Octavio (Portugal).

48 'iconoAlidu Seidu (Ghana) werd in het verdedigingsvak vervuild. 46'iconoHoek, Portugal. Corner genomen door Thomas Partey.iconoTweede helft begint Portugal 0, Ghana 0.45'+3′iconoEerste helft voorbij, Portugal 0, Ghana 0.

45 '+ 1 ′iconoOvertreding door João Félix (Portugal) 45'+1'iconoAlidu Seidu (Ghana) werd in het verdedigingsvak vervuild. 45'iconoMohammed Kudus (Ghana) krijgt een gele kaart voor een gevaarlijke actie.45′iconoJoão Cancelo (Portugal) betrapt in de verdedigingszone.

45 'iconoVrije trap van Mohammed Kudus (Ghana).45′iconoSchot met rechts van Otávio (Portugal) vanuit een groothoek vanaf de rechterkant.iconoOvertreding door Otávio (Portugal).44'iconoMohammed Kudus (Ghana) is betrapt in de verdedigingszone.

43 'iconoBruno Fernandes (Portugal) krijgt een overtreding op de rechtervleugel.43′iconoVrije trap van Mohammed Salisu (Ghana).42′iconoAlidu Seidu (Ghana) werd in het verdedigingsvak vervuild. 42'iconoOvertreding door João Félix (Portugal).

42 'iconoPoging geblokt Schot met links van Cristiano Ronaldo (Portugal) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied. Op aangeven van Raphaël Guerreiro.38′iconoDanilo Pereira (Portugal) krijgt een overtreding in het verdedigingsvak.38′iconoVrije trap van Mohammed Salisu (Ghana).38′iconoHoek, Ghana. Hoekschop genomen door Bruno Fernandes.

36 'iconoHoek, Ghana. Corner genomen door Rúben Dias.36′iconoGestopt schot. Schot met rechts van Otávio (Portugal) van buiten het strafschopgebied.34'iconoOvertreding door André Ayew (Ghana).34′iconoOtávio (Portugal) is betrapt in de verdedigingszone.

33 'iconoHoek, Portugal. Hoekschop genomen door André Ayew.32′iconoCristiano Ronaldo (Portugal) krijgt een overtreding op de rechtervleugel.32′iconoVrije trap van Abdul Rahman Baba (Ghana) 32'iconoJoão Félix (Portugal) betrapt in de verdedigingszone.

32 'iconoOvertreding door Daniel Amartey (Ghana).31′iconoOvertreding door Cristiano Ronaldo (Portugal) 31'iconoAlexander Djiku (Ghana) betrapt in het verdedigingsvak.30′iconoBruno Fernandes (Portugal) krijgt een overtreding in het tegenoverliggende veld.

30 'iconoOvertreding door Salis Abdul Samed (Ghana).28′iconoSchot met links van João Félix (Portugal) vanuit het midden van het strafschopgebied te hoog. Assist van Bernardo Silva. 27′iconoOvertreding door Iñaki Williams (Ghana).27′iconoDanilo Pereira (Portugal) betrapt in de verdedigingszone.

25 'iconoOvertreding door João Félix (Portugal).25'iconoAlidu Seidu (Ghana) werd in het verdedigingsvak vervuild. 24'iconoOvertreding door Rúben Neves (Portugal).24'iconoAndré Ayew (Ghana) is betrapt in de verdedigingszone.

20 'iconoRaphaël Guerreiro (Portugal) krijgt een overtreding op de linkerflank.20'iconoVrije trap van Alidu Seidu (Ghana) 15′iconoOvertreding door Rúben Neves (Portugal).15'iconoAndré Ayew (Ghana) is betrapt in de verdedigingszone.

13 'iconoPoging gemist Kopbal van Cristiano Ronaldo (Portugal) vanaf de rechterkant van het net rechts naast het doel. Op aangeven van Raphaël Guerreiro met een voorzet in het strafschopgebied uit een hoekschop.13'iconoHoek, Portugal. Hoekschop genomen door Daniel Amartey.11′iconoOvertreding door Thomas Partey (Ghana).11′iconoOtávio (Portugal) is betrapt in de verdedigingszone.

10 'iconoGestopt schot. Cristiano Ronaldo (Portugal) schiet met rechts vanuit het midden van het gebied.6'iconoPoging geblokkeerd door schot met rechts van Rúben Neves (Portugal) van buiten het strafschopgebied.5'iconoSchot met rechts van Otávio (Portugal) van buiten het strafschopgebied links naast het doel uit een corner.iconoHoek, Portugal. Corner gemaakt door Alidu Seidu.

3 'iconoJoão Cancelo (Portugal) krijgt een overtreding in het verdedigingsvak.3'iconoVrije trap van Abdul Rahman Baba (Ghana) 2'iconoOvertreding door Cristiano Ronaldo (Portugal) 2'iconoEen overtreding op Abdul Rahman Baba (Ghana) op de linkerflank.

iconoStarten heeft voorrang.iconoOpstellingen bevestigd door beide teams, die het veld betreden om aan de opwarmingsoefeningen te beginnen